Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečniške obleke na gorenjskem 28.2.2007 15:53:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Od vsega se ti najbolj splača zapeljat v Celovec v H&M in C&A. Tam imaš veliko izbire, pa cene so veliko nižje kot pri nas. Na gorenjskem pa vem edino za Bibo v Kranju, ne vem pa, kakšne so cene in izbira. V Ljubljani imaš v hali A Popek, v Emporiumu je ena trgovina, pa ne vem kako se ji reče, v Baby Centru imaš La vie. Pa še nekaj jih je, pa se ne spomnim katere. Se mi zdi, da je v mestu, blizu Magistrata še nekaj. Bo katera bolj "domača" verjetno vedla več povedat.
|
|
|
|
RE: Nosečniške obleke na gorenjskem 28.2.2007 18:34:35
|
|
|
|
Miška76
|
je Ezica že vse povedala in lepo obrazložila.
|
|
|
|
RE: Nosečniške obleke na gorenjskem 28.2.2007 18:51:07
|
|
|
|
bskrle
|
Tia v Mostah pri Komnedi - kakpna trenirka, majčka, spodnje perilo.
|
|
|
|
RE: Nosečniške obleke na gorenjskem 28.2.2007 18:52:01
|
|
|
|
polona2
|
Ni treba v Celovec, v Beljaku ima C&A nosečniški oddelek, par korakov stran pa imaš tudi eno privat trgovino, greš samo iz C&A smer H&M, tudi tam imajo nosečniška oblačila, pa zadnjič se mi je v H&M zdelo, kot da imajo nosečniške trenerke.
|
|
|
|
RE: Nosečniške obleke na gorenjskem 28.2.2007 19:38:37
|
|
|
|
FruityTango
|
Prečesala sem celotno gorenjsko, nič od nič Le trgovina Biba na Planini v kranju ima nekaj hlač in majic, pa še te niso nosečniške, temveč izdelane z raztegljviim blagom in večjimi številkami. Sramota, na gorenjskem ni nič od nosečniških cunj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?