Nosečniške obleke na gorenjskem (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Caarmen -> Nosečniške obleke na gorenjskem (28.2.2007 15:39:40)

Ojla

Mene pa zanima, če katera ve kje bi lahko kupila nosečniške obleke na gorenjskem? Bojim se, da do Ljublane sploh ne bom prišla, ker je trebuh vsak dan večji. Kje pa ste obleke kupovale v Ljubljani? 

LP

Anonimen -> RE: Nosečniške obleke na gorenjskem (28.2.2007 15:53:36)

Od vsega se ti najbolj splača zapeljat v Celovec v H&M in C&A. Tam imaš veliko izbire, pa cene so veliko nižje kot pri nas.

Na gorenjskem pa vem edino za Bibo v Kranju, ne vem pa, kakšne so cene in izbira.

V Ljubljani imaš v hali A Popek, v Emporiumu je ena trgovina, pa ne vem kako se ji reče, v Baby Centru imaš La vie.  Pa še nekaj jih je, pa se ne spomnim katere. Se mi zdi, da je v mestu, blizu Magistrata še nekaj. Bo katera bolj "domača" verjetno vedla več povedat.

Miška76 -> RE: Nosečniške obleke na gorenjskem (28.2.2007 18:34:35)

je Ezica že vse povedala in lepo obrazložila.

bskrle -> RE: Nosečniške obleke na gorenjskem (28.2.2007 18:51:07)

Tia v Mostah pri Komnedi - kakpna trenirka, majčka, spodnje perilo.

polona2 -> RE: Nosečniške obleke na gorenjskem (28.2.2007 18:52:01)

Ni treba v Celovec, v Beljaku ima C&A nosečniški oddelek, par korakov stran pa imaš tudi eno privat trgovino, greš samo iz C&A smer H&M, tudi tam imajo nosečniška oblačila, pa zadnjič se mi je v H&M zdelo, kot da imajo nosečniške trenerke.

FruityTango -> RE: Nosečniške obleke na gorenjskem (28.2.2007 19:38:37)

Prečesala sem celotno gorenjsko, nič od nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Le trgovina Biba na Planini v kranju ima nekaj hlač in majic, pa še te niso nosečniške, temveč izdelane z raztegljviim blagom in večjimi številkami. Sramota, na gorenjskem ni nič od nosečniških cunj.

mihana -> RE: Nosečniške obleke na gorenjskem (28.2.2007 19:51:51)

jaz sem pa ravno v bibi našla ful lušne cunce..res izbira ni velika..mi je pa všeč njihov raztegljiv material ki se ti prilega po telesu...)))
ne pa da nekaj štrli na tebi

cene se mi zdi so pa povsod iste..vsaj pr nas
lp

Stran: [1]