|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oriflame
28.2.2007 15:20:21   
Mešamdrek
Zanima me če katera uporablja to kozmetiko in kako ste zadovoljne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oriflame
28.2.2007 15:24:09   
mišeka
Živjo!
Nekajkrat sem kupila samo ličila in sploh nisem zadovoljna, tako da sem jih kar podarila. Senčila so navidez zelo lepa, pol ure po nanosu pa katastrofa - zginejo.

Ne vem jaz nisem zadovoljna

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2007 15:30:41   
mišk
Jaz ti bom pa tako povedala. Kolekcija Visions je totalno zanič, razen maskar. Giordani gold je zelo v redu, pa razne kreme so mi tud všeč.
V glavnem Visionsa se izogibaj, vse ostalo pa ne veš dokler ne probaš! Parfumi mi večina ful dobr dišijo, ampak vonj hitro izgine. Aha pa tisti šamponi v valjastih embalažah so tud zanič, sama voda.user posted image

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2007 15:35:22   
Mešamdrek
Ja sej,jaz sem imela nek balzam za lase samo kot da bi bil voden.Čisto nič podoben balzamu.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2007 16:15:15   
marsovcek
Men je tud bljek, avon je boljši.

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2007 18:13:04   
lasekP
Vidim, da obdelujete mojo "priljubljeno" znamko......
Naj vam povem svojo zgodbo o njej (ampak bolj na kratko).
Že pred let, ko sem hodla še v srednjo šolo in seveda tudi vsak petek in soboto ven, me je od mamine kolegice sin poklical, če lahko pride vadit masažo obraza - seveda zastonj. Ko je prišel, je povedal, da bo zdaj prodajal kozmetiko Oriflame in da di rad vadil, da ima vse kreme zraven in...........ok.
Bil je petek in nato smo šle ven žurat, naličene z svojimi ličili. Do tistega dne sem imela neproblematično kožo, ne preveč in ne prevelike mozolje, ...bila se si všeč.
Ko sem se v soboto zjutraj zbudila me je v ogledalu čakala katastrofa!!!! Suha koža, rdeča, srbela me je, mozolji, ki so se seveda stopnjevali in morem vam povedat, da je tega že več kot 6 let, moja koža pa še vedno ni takšna kakeršna je bila pred to "blagodejno" masažo obraza z Oriflame kozmetiko.

Same si ustvarite mnenje, js vem da takih maž ne večji površini kože, sploh pa na obrazu ne bom več preizkušala!!!!!!user posted image

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2007 18:20:40   
Anonimen
Sem poskusila kar nekaj stvari, pa mi ni bilo nič všeč.

(odgovor članu lasekP)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2007 18:25:50   
lemavrica
Ne, ker ni ne vem kako ugodna in kavalitetna. Se mi zdi da se da dobit cenejšo in bolj kvalitetno kozmetiko.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2007 19:11:20   
Strawberrie Cherrie
Hehe...
Jaz sem samo 1x uporabila njihovo senčilo + maskaro ->
fasala sem takšno alergijo da se bila zabuhla kot user posted image user posted image bušman user posted image Kaj jaz vem kdo ima takšne izbočene rdeče krvave oči, ki so plave barve???
Madona, sem bla kot semafor! user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2007 19:25:25   
Njuškalo
Jaz uporabljam Oriflame in Avon.Človek mora malo probat,pa ugotoviš kaj ti paše.Recimo,meni od Avona šamponi sploh ne odgovarjajo,od Oriflamea so pa ful dobri.Nima mi pa Oriflame dobrih mask za obraz, medtem,ko so od Avona prva klasa.Pač odvisno tudi od tipa kože,pa od človeka samega.Nasplošno mi bolj paše Oriflame, je pa odvisno za katero stvar.Naprimer,kreme za stopala so mi od Oriflamea veliko boljše kot od Avona.To se da razpravljati v nedogled...user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2007 19:37:53   
Anonimen
Nisem nikoli kaj veliko uporabljala. Ličim se itak skoraj ne, sem pa imela eno obdobje kakih dveh mesecev, ko sem se celo pudrala in mi je bil en tekoči puder od Oriflamea zakon, samo se trenutno ne spomnim, kateri je bil. Lahko pa doma pogledam, ko bom tam, ker sem itak kot hrček, ko še po ne vem koliko letih stvari kar ne pomečem stran. Zakaj že? Tako starega pudra itak ne bi napocala na fris, tud če bi me spet pičlo za pudrat.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2007 19:40:48   
Anonimen
Ne, hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Obstojnost in kakovost = 0. Raje malo prišparam in si kupim eno kakovostno senčilo kot pa da 3x zapored kupim sr.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2007 19:51:16   
soncek&luna
jaz sem od prijateljice dobila eno kremo za suho kozo za telo in moram rect, da sem zadovoljna z njo.... sicer pa sem bolj skeptik kar se te kozmetike tice pa avon tudi... avon pa meni sploh ne pase...

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2007 20:21:12   
zverinca
zaničuser posted image user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2007 21:06:57   
arielca
Imam:
- balzam za ustnice
- penečo kopel
- borovničevo emulzijo za obraz in hidratantno kremo
- Giordani gold maskaro in kroglice za lička
- kremo za roke
- lak za nohte
- intimno milo

Te stvari so preizkušene in sem z njimi zelo zadovoljna user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.2.2007 22:42:11   
Moyca_
malo dnara malo muzikeuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.2.2007 23:02:38   
nejcko
Jaz sem par let nazaj kupila skoraj celo kolekcijo krem Skin structures in so mi kreme zelo odgovarjale. Imam tudi še nekaj izdelkov za nego nog, ki se mi zdijo kar v redu, pa nekaj izdelkov imam za nego nohtov - kremo in olje za učvrstitev nohtov ter en prozoren lak, s čimer sem tudi kar zadovoljna, itak to bolj malo uporabljam, parfum sem si kupila le en, pa se preveč hitro razdiši.

Edino, s čimer sem pa res zadovoljna do konca, pa je njihova krema Hand creme. Sicer ne vem, če sploh še obstaja ta kolekcija, ker sem si naredila zalogouser posted image - ampak ta krema je pa res zakon. Meni pozimi roke pokajo do krvi, pa si s to kremo namažem in naslednji dan so kot dojenčkoveuser posted image .

Ličil pa nikoli nisem kupovala od njih, sem pa slišala že dosti kritik na njihov račun.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.2.2007 23:19:21   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Ne, hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Obstojnost in kakovost = 0. Raje malo prišparam in si kupim eno kakovostno senčilo kot pa da 3x zapored kupim sr.

user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.2.2007 23:46:55   
* Mateja *
Res je, da mal časa zdržijo senčila in šminke. jaz sem si kupila eno barvno kremo in je super, pa laki za nohte so zelo obstojni, kljub pomivanju posode! Bi mogla prav še poštudirat kaj mam! Aja. Zdej sem kupla dva parfuma, za mojga in previ, da mu diši ves dan, jaz ga pa nisem še sprovala!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.