lasekP -> RE: oriflame (28.2.2007 18:13:04)
|
Vidim, da obdelujete mojo "priljubljeno" znamko...... Naj vam povem svojo zgodbo o njej (ampak bolj na kratko). Že pred let, ko sem hodla še v srednjo šolo in seveda tudi vsak petek in soboto ven, me je od mamine kolegice sin poklical, če lahko pride vadit masažo obraza - seveda zastonj. Ko je prišel, je povedal, da bo zdaj prodajal kozmetiko Oriflame in da di rad vadil, da ima vse kreme zraven in...........ok. Bil je petek in nato smo šle ven žurat, naličene z svojimi ličili. Do tistega dne sem imela neproblematično kožo, ne preveč in ne prevelike mozolje, ...bila se si všeč. Ko sem se v soboto zjutraj zbudila me je v ogledalu čakala katastrofa!!!! Suha koža, rdeča, srbela me je, mozolji, ki so se seveda stopnjevali in morem vam povedat, da je tega že več kot 6 let, moja koža pa še vedno ni takšna kakeršna je bila pred to "blagodejno" masažo obraza z Oriflame kozmetiko. Same si ustvarite mnenje, js vem da takih maž ne večji površini kože, sploh pa na obrazu ne bom več preizkušala!!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|