Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 27.2.2007 22:14:43
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven Rija, zgleda da je definicija debele riti zelo variabilen pojem. ja, v španarcah....
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 27.2.2007 22:15:53
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Eh, seven, moj namen pa ni, da bi bila smešna, še zdaleč ne. Samo opazujem. Pol pa ce opazujes, ne rabis pisat, al?
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 27.2.2007 22:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Benetton in Sisley znata imeti modele, ki padejo na boke. Kakšna je trenutna ponudba pa ne vem, sem na dieti
|
|
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 27.2.2007 22:21:59
|
|
|
|
1ksantipa
|
Aja? A to je domena samo nekaterih, beri: enih in istih starih dolgočasnih zafrustriranih babur?
|
|
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 27.2.2007 22:23:59
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Aja? A to je domena samo nekaterih, beri: enih in istih starih dolgočasnih zafrustriranih babur? A sebe si tudi poleg dala? Super.
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 27.2.2007 23:31:37
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Aja? A to je domena samo nekaterih, beri: enih in istih starih dolgočasnih zafrustriranih babur?
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 28.2.2007 0:49:52
|
|
|
|
lelaval
|
Petja, ful ti hvala za tole informacijo. Sploh glede krajsanja hlac. Imam namrec 158 cm in mi nobene hlace niso prav po dolzini. Glede kavbojk pa se strinjam. Ne pasejo vsem, se mi zdi, da imam v njih se vecjo rit. Še dobro, da nisem edina s takim problemom. Jaz si že kar nekaj let kupujem hlače z nižjim pasom - ritka ne izgleda tako velika, pa pas je potem komot lahko šišrši (ker je na bokih, ne pa v višini pasu). Poskusi - pa še kak pas okrasni zraven. Kavbojke pa si poskusi kakšne z žepi na riti - žepi naj imajo še zavihke od zgoraj in gumb - pa je lahko tudi "žnj" znamka. Pri dolžini pa takoekoč nič ne moreš, ker imajo še na otroških oddelkih hlače z dolgimi hlačnicami (ja, žal so sedaj deklice višje, kot smo bile me - oz. smo še vedno - majhne namreč). Vredu šivilja ti jih skrajša tako, da ostane original spodnji rob, ali jih pač zavihaš - se sedaj kavbojke tako nosijo. Ja, kot vidiš, nas je kar več takšnih nesrečnic. In, da je žalost večja, sem jaz le v bokih (beri riti) obdarjena, zgoraj pa premalo.
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 28.2.2007 8:21:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Seven: jaz imam ene s'oliver hlače - bog si ga vedi zakaj sem si jih kupila -> sicer nizek pas, ampak za tiste taprave LEPE riti -> meni kr dol lezejo, totalno idiotski nakup Ampak rpoblem je da sem več kot 15cm višja od tebe , drugače bi ti jih ponudila. Vsekakor pa prečekiraj v soliverju!
|
|
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 28.2.2007 10:13:08
|
|
|
|
facka
|
Ena moja prjatlca si je žametke 3/4 kupila v Andorju v LJ, mislim, da na Čopovi, kjer imajo baje oddelek tudi večjih cifer, sama ima isto postavo 160cm, ozek pas, široke boke. Pejdi pogledat, če se mudiš kaj v LJ. Kaj naj pa jst naredim, ko sem pa bolj široka v pasu, pa klinc tut ne dobim nobenih pametnih kavbojk, sem že tudi skoraj obupala, nisem neka huda debeluška, samo imam pa močnejša stegna, širši pas
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 28.2.2007 10:18:33
|
|
|
|
filipinka
|
Mislim, da smo zdaj same take tu, ki se nam zdi, da imamo debelo rit. Ampak, težko je na pamet govoriti in soditi. Jaz mam mero okrog riti 96 cm, v pasu pa 68? je to debele rit? Dajte zmerite se malo pa napišite kolko je?
|
|
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 28.2.2007 11:06:02
|
|
|
|
piščanc
|
še ena s takim problemom. vse hlače mi pri pasu štrlijo, rit pa čisto na ozko. to z nizkim pasom pa spet ne gre, ker jih imam pol do pol riti. sicer sem suha, samo rit štrli? meni najbolj ustrezajo kroji od Zare - ene kavbojke so super, pas je sicer nizek, ampak me objame, rit pa OK. pa tudi ostale hlače mi tam pašejo, zdaj ko premišljujem imam samo v zari srečo, da hlače pašejo, drugače pa mi ustrezajo tudi kroji od tailly weill in happening dolžino 160 cm znam pa že sama uštimati s.oliver so zame preozka rit/preširoke hlačnice in prenizek pas
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 28.2.2007 21:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Facka, Andorja ni vec na Copovi So ga zaprli. LP
|
|
|
|
RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! 28.2.2007 23:26:50
|
|
|
|
taja27
|
kdo se dela norca iz J.Lo jst bi ubijala, da bi bla taka. men je tolk dobra. rit pa sploh nima debelo, sam ni kol. se pravi, da je prava ženska.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.