petja
|
Seven, če imaš tako postavo, ti jaz najprej svetujem, da kavbojk ne nosiš oz. le, če najdeš model, ki ti res dobro stoji. Moja sodelavka ima tako postavo kot ti, meni bejba zgleda dobro, samo pač postava ni manekenska, ampak še vedno lepa. In ženska se zna ful dobro obleči, hlače pa kupuje več ali manj široke, s tem mislim, da imajo enako široke hlačnice, da ful lepo "padejo dol". Take hlače najdeš v Mangotu, tam jih tudi jaz kupujem (pa nimam take postave, le tak model hlač obožujem ). Bolj športne modele (za prosti čas) pa lahko najdeš pri firmi Dimenzione Danza, sam ti pa imajo ful visoke cene, ampak roba je pa 1A! Mango ima res dobre hlače, pa meni je fino, ker imajo hlačnice dovolj dolge (imam namreč 180 cm). Pa kar kupiš tam (če niso razprodaje), ti oni zožajo, skrajšajo ... kar pomeni, da lahko kupiš hlače eno številko večje, pa ti jih bodo v pasu zožali, pa v dolžino skrajšali. Sej vem, da mnogo žensk misli, da morajo imeti kavbojke, ampak nekaterim ženskam kavbojke pač ne pašejo. Jaz sem si kavbojke kupila šele pred 3 leti, plačala za njih kot žuta (so od Armanija), ampak mi res dobro stojijo. In jih ne zamenjam dokler ne razpadejo. Aja, pa S. Oliver bi tudi znal imeti kaj pametnega, pa H&M tudo definitvno, le nimaš ful dolgih nog. Meni hlače od H&M zelo dobro stojijo, samo sem pa vseeno kot Kekec v njih, ker so mi samo do gležnjev. Imam pač zelo dolge noge . Ah, kaj bi dala za ful ozek pas . Pa manjše joške (sem D košarica) .