|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?!
27.2.2007 20:42:47   
Seven*
Ja. Problem imam, da sem v pasu "relativno" ozka, rit pa velika. In valjda mi te hlace za posusene prekle niso prav. Vecino niti cez rit ne spravim. Ko pa vzamem vecjo stevilko, pa mi v pasu stojijo za 10 cm stran.

Poznan problem?!?!

Svetujte prosim, sem iz MB in mi je skrajno nerodno kupovat, ker me prodajalke gledajo kot da imam 100 kg. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa kavbojke mi ne pasejo prevec. Se mi zdi, da sem se bolj ogromna v njih.

HVALA!

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?!
27.2.2007 20:46:50   
April
Jooooooooj, sam ne me spomnit. Čist obup, ko se spravim na lov za kavbojkam. Tko kot si rekla, pr riti ful preozko, pas mi pa 10 cm stran visi.
Jaz sem zadnjič par trgovin obletala, pa nisem našla hlač, ki bi mi bile kot ulite. Vse so bile za suhice, al pa take, ki sploh pasa nimajo. Jaz bi pa nekaj z visokim pasom, pri riti široke, pa take, ki bi mi lepo pas objele.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2007 20:46:55   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Ja. Problem imam, da sem v pasu "relativno" ozka, rit pa velika.

Seven, to ni res....

Kaj pa če bi si kupila kakšne hlače, ki so "vsedejo" na boke, ne pa v pas? Drugače pa ima Replay takšne kroje, kot si opisala, vendar so drage kot hudič.

Žal, ti nisem ravno v pomoč

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2007 20:47:39   
polona2
Emporium-Dorothy Perkins, ali pa Evans.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2007 20:49:39   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ja. Problem imam, da sem v pasu "relativno" ozka, rit pa velika.

Seven, to ni res....

Kaj pa če bi si kupila kakšne hlače, ki so "vsedejo" na boke, ne pa v pas? Drugače pa ima Replay takšne kroje, kot si opisala, vendar so drage kot hudič.

Žal, ti nisem ravno v pomoč

Ti si premalo kriticna!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne res je grozno. Sem ze dozivela, da sem probavala en kostim, pa mi je prodajalka pogledala V KABINO in rekla: "To vam pa vsekakor ne bo prav!" user posted image user posted image user posted image user posted image Sem jo skor na gobec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2007 20:52:43   
Anonimen
Jaz kupujem kar moške. Trenutno imam ene, ki mi res edine kolikor tolik pašejo, so pa od Scotch & soda. Je tak model, ki je širši v stegnih. Ni pa prav visok v pasu, zadaj ja, spredaj pa ne.
Drugače pa mogoče kakšno cargo hlače, ki so širše. V H&M imajo kar primerne kroje tudi za nas, ki nismo ravno najstniških postav. Tam jaz večkrat kakšne fajn dobim, čeprav jih v drugih trgovinah ne.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2007 20:54:51   
Tejči
Seven, jaz sem tudi v pasu ozka, rit pa oooogromna..meni najbolj pašejo hlače od C-jeansa (v Qlandiji). Zdaj pa sem že 3/4 Maribora dol dala, da bi našla ene lepe bele hlače-ne tanke, da se vse skozi vidi, ampak kao jeans, ampak ni nič od nič..če boš našla kakšne, ali veš kje jih imajo, javiuser posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2007 20:57:18   
Anonimen
Ja, večni problem.

Ko so še v Sportini prodajali Levi's-ke so mi vedno zožali pas, brez doplačila. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2007 20:57:37   
Magi*
točno to, kar Splišni pravi. jaz tudi v H&M dobim hlače, ki so mi kolikor toliko prav čez boke in v pasu. enak problem, boki široki, v pasu pa ozka. pa saj to je prava ženska postava, a korji hlač so za širokopasne ozko-bokarske dolgonožkeuser posted image  v bistvu za zjokat, jaz ravno zato toliko rajši čevlje kupujem, ti so mi vsaj prav.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2007 20:58:46   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Zdaj pa sem že 3/4 Maribora dol dala,

hehe, a ti veš kaj v Ljubljani to pomeni? user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2007 21:02:55   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

pa saj to je prava ženska postava, .

Točno tako. Ve imate lepo žensko postavo

so za širokopasne ozko-bokarske (dolgo)nožkeuser posted image   

To pa sem jaz, pa še brez jošk....user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2007 21:05:23   
Magi*
a dej no Marogica, pol ti nimaš težav s hlačnimi kroji?  blagor ti. matr smo nezadovoljni, vsak bi mel tisto, česar nima.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2007 21:08:45   
Marogica

a dej no Marogica, pol ti nimaš težav s hlačnimi kroji? 

Imam, imam. Sedaj sem presedlala že na otroški oddelekuser posted image . Pa naj še kdo reče, da je samo težko shujšat. Ne morem se zrediti za tistih 5 kg, za nič. Jem vse, dosti, masno....v glavnem vse kar imam rada...pice padajo...user posted image , jaz pa bi se lahko skrila za ročaj od metle. Si predstavljaš, da so mi spodnje gate prevelikeuser posted image user posted image

In imaš prav, vedno si želimo tisto, kar nimamo. Jaz bi večjeeeeeeeeee joškeuser posted image

R. Tagore

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2007 21:26:20   
Alessia
Isti problem. Odkar sem odkrila SOliver ima hlače, ki mi stojijo kot ulite. Pa ni važno al gre za kavbojke ali pa za elegantne hlače. Probaj, pa boš vidla da je res.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2007 21:28:34   
soncek&luna
res alessia... po kolk pa so... pa do katere stevilke jih pa imajo...

jaz imam namrec tut ta problem user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Alessia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2007 21:29:54   
Anonimen
V S. Oliverju jaz niti enih ne spravim gor ...

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2007 21:30:11   
petja
Seven, če imaš tako postavo, ti jaz najprej svetujem, da kavbojk ne nosiš oz. le, če najdeš model, ki ti res dobro stoji.

Moja sodelavka ima tako postavo kot ti, meni bejba zgleda dobro, samo pač postava ni manekenska, ampak še vedno lepa. In ženska se zna ful dobro obleči, hlače pa kupuje več ali manj široke, s tem mislim, da imajo enako široke hlačnice, da ful lepo "padejo dol".

Take hlače najdeš v Mangotu, tam jih tudi jaz kupujem (pa nimam take postave, le tak model hlač obožujem user posted image ). Bolj športne modele (za prosti čas) pa lahko najdeš pri firmi Dimenzione Danza, sam ti pa imajo ful visoke cene, ampak roba je pa 1A!

Mango ima res dobre hlače, pa meni je fino, ker imajo hlačnice dovolj dolge (imam namreč 180 cm). Pa kar kupiš tam (če niso razprodaje), ti oni zožajo, skrajšajo ... kar pomeni, da lahko kupiš hlače eno številko večje, pa ti jih bodo v pasu zožali, pa v dolžino skrajšali.

Sej vem, da mnogo žensk misli, da morajo imeti kavbojke, ampak nekaterim ženskam kavbojke pač ne pašejo. Jaz sem si kavbojke kupila šele pred 3 leti, plačala za njih kot žuta (so od Armanija), ampak mi res dobro stojijo. In jih ne zamenjam dokler ne razpadejo.

Aja, pa S. Oliver bi tudi znal imeti kaj pametnega, pa H&M tudo definitvno, le nimaš ful dolgih nog. Meni hlače od H&M zelo dobro stojijo, samo sem pa vseeno kot Kekec v njih, ker so mi samo do gležnjev. Imam pač zelo dolge noge user posted image .

Ah, kaj bi dala za ful ozek pas user posted image . Pa manjše joške (sem D košarica) user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2007 21:59:57   
Lejči
Seven, kaj pa Mexx? men so zakon, pa imam tudi ozek pas in veliiko khm user posted image , pa tudi S. Oliver so ok.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.2.2007 22:01:25   
Seven*
Petja, ful ti hvala za tole informacijo. Sploh glede krajsanja hlac. Imam namrec 158 cm in mi nobene hlace niso prav po dolzini.

Glede kavbojk pa se strinjam. Ne pasejo vsem, se mi zdi, da imam v njih se vecjo rit. user posted image user posted image

Si bom kar spisek naredila in malo pobrskala. Drugace mi je pa stil Mango oblacil zelo vsec. A so kvalitetna glede na ceno?

Gospa sem.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.2.2007 22:02:57   
petja

Drugace mi je pa stil Mango oblacil zelo vsec. A so kvalitetna glede na ceno?

Jaz sem z Mangom zelo zadovoljna. Se tudi mi zdi ugodno, glede na to, da lahko v "nedogled" nosim njihova oblačila.

Lp, petja

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.2.2007 22:06:33   
1ksantipa
Vprašaj J. Lo.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.2.2007 22:09:12   
rija
Seven, tudi jaz imam 158 cm z veliko ritjo....user posted image user posted image user posted image

Prisegam pa na Replay....kot ulite....

...vox populi...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.2.2007 22:10:22   
rija
Samo še vprašanje: kak pa dobiš Mango na debelo rituser posted image

Ker jaz si v Mangu lahko kupim samo raztegljivo majico in enkrat sem uspela z eno zimsko jakno...user posted image user posted image  vse ostalo: pozabi!

...vox populi...

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.2.2007 22:12:47   
Seven*
Rija, zgleda da je definicija debele riti zelo variabilen pojem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ksantipa, ti pa nisi smesna, ceprav mislis da si. user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.2.2007 22:14:24   
1ksantipa
Eh, seven, moj namen pa ni, da bi bila smešna, še zdaleč ne.

Samo opazujem.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.