|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali jih opozorite?
26.2.2007 23:37:27   
Leae
Danes sem bila prav besna, grem v Tivoli in je bila tem ena gospa s psom v predelu, kjer ni dovoljeno za kužke, saj je prostor namenjen za otroke (igrala). Bila je na drugem koncu in bolj ko sem hodila k njej bolj je šla na drug konec kot da bi slutila da gre nevihta. To me pa res razjezi. Po celi Ljubljani nimaš kje otroka prav spustit v zelenico, da ne zagazi na mino in še tam jih pripeljejo, kjer je namenjeno samo za otroke. Ali jih vi kaj opozorite, če vidite kaj takšnega?
Pa da ne bo pomote, sicer nimam nič proti kužkom, le proti njihovim nepismenim gospodarjem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali jih opozorite?
26.2.2007 23:39:08   
Anonimen
Jejhata... Lansko leto smo mel eno debato o pobiranju pasjih drekov, pa sm take slišala, k sm skor edina napisala, da jih ne pobiram za svojo Gospo Pes, da bom zdej rajš tih... kao... user posted image user posted image user posted image

No, ampak na otroško igrišče pa Gospe Pes useen ne peljem. Če pa že glih koga vidm... mah, ne, nč ne rečem... se mi ne da pričkat... večinoma...

(odgovor članu Leae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2007 7:29:50   
srki
V takšni situaciji še nisem bila, po mojem bi bila tiho, da se izognem hudi krvi, ker saj veste, da so vsi, če jim kaj rešeč, užaljeni in besni.

No, jaz pa sem besna na tiste, ki res za svojimi štirinožnimi prijateljčki ne pobirajo iztrebkov. Ni hujšega kot to, da zagazim nanj......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2007 7:58:33   
dskubin
jaz ponavadi kulturno stegnem jezik, si ne morem pomagat, ampak vedno že vnaprej pričakujem, da jih bom slišala nazaj - mi je dobro znana kultura govora gospodarjev, ki si psa na tako igrišče sploh drznejo pripeljati (ali ki za psom iztrebkov ne pobirajo) - pri takih bi bilo še najboljše, da bi jaz z vrečkico stekla tja in rekla: "O gosp-od/a, kaj lahko jaz'" user posted image . Kerensa, pa brez zamere, sej ne vem, kam ti vodiš psa. Sploh me ne moti, če je pes spuščen v gozdu in tam ne pobiraš, ampak prav na vsaki zelenici sredi mesta in to med gručo otrok, se tega pač ne počne.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2007 8:25:05   
Pajaca
Če jih že ne opozorim, pa komentiram otroku.... vidiš Pajacka tale kuža pa sploh ne sme biti tukaj, ampak očitno gospa ne zna prebrat s tehle tablic, da je za kužke prepovedano. Tukaj pa ne sme biti zato, da se ne pokaka... bla bla....

Pa običajno ko začne otrok miljon stvari sprašvat pol se takele gospe premaknejo stran.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2007 9:53:01   
honey
Če dovolite še moj komentar. Nisem iz mesta, živela sem na vasi, vseeno pa smo imeli tudi otroško igrišče in imeli smo tudi 2 psa . Na živce so mi šli psi, ki so prosto tekali po otroškem igrišču, njihovi lastniki so bili pa bog ve kje. Tudi jaz sem šla večkrat s psom na igrišče, ampak po dolgem sprehodu (kjer se je in pokakal in olulal) in vedno na povodcu, tako da mu nisem pustila, niti da bi se polulal na igrišču. Da bi pa videla nekoga, ki ima psa na povodcu ali pa spuščenega na otroškem igrišču in da opravlja tam kakršnokli potrebo, pa mislim, da ne bi bila tiho.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2007 9:55:45   
Anonimen
Ne, mene psi nikjer ne motijo, moti pa me, če lastniki za njimi ne poberejo dreka. To bi pa seveda rekla, če bi videla. Na otroškem igrišču bi rekla, drugače ne.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2007 10:23:42   
piščanc
proti psom na otroškem igrišču nimam nič. marsikateri starš ima otroke in psa - ne moreš verjeti kako težko je vse skupaj uskladiti. sem pa proti brezvestnim lastnikom.

če je pes na igrišču na povodcu, ni napadalen (to ve lastnik) in za njim pobira kakce (če ga izpusti) me čisto nič ne moti. pa nimam psa.

pes je družnski član. ti predpisi me bolj asociirajo na pravila - samo za petletne otroke - ja kaj boš pa z dvoletnim naredil, ga dal v sport bili torbo?

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Leae)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2007 10:45:53   
Anonimen
Sicer ne hodimo tja, ravno zato, ker imamo sami dva kužka, me pa na igrišču ne bi motilo, dokler bi bil kuža privezan pri kakšni klopci ali drevesu. Sicer vem, da je večina pasjih lastnikov nevestnih glede lulanja in kakanja po otroških igriščih in predvsem glede pobiranja kakcev, moram pa povedat, da se sama počutim precej diskriminirano (oz. otrok ali pa kužka, odvisno, s katerega vidika gledaš), da zaradi psov ne morem peljat hčerke na igrišče. Če gremo v Tivoli, gremo med drugim zato, da se kužka zlaufata, če bi ju peljala na igrišče, bi definitivno prej poskrbela, da sta se konkretno polulala in pokakala, pa še h klopci bi ju privezala, da ne bi prosto tekala, samo toliko, da sta v naši bližini in nas imata na vidiku, pa bi lahko tudi hčerka imela kaj od igral. Ampak ker nočem izzivat ljudi, tja sploh ne gremo. Ker pa nismo iz Lj., mi je malo hudo it v Tivoli, pa pustit kužke doma. Bi imela preveč slabo vest. Sploh ker sta kužka družinska člana in nič drugače ne gledamo nanju.
Kar se pa pobiranja drekcev tiče, pa tudi jaz naravnost sovražim tiste, ki jih ne pobirajo. Tukaj v našem naselju sem od ne vem koliko lastnikov psov edina, ki pobira. Dreki ležijo vsepovsod in tamale sploh ne upam spustit na zelenico. Na žalost pa nikogar nikoli ne ujamem "na kraju zločina", da bi mu povedala svoje.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2007 11:06:02   
Njuškalo
Ja,taka stvar zna biti moteča.Ko smo mi še imeli psičko,smo šli z njo v gozd,na otroška igrišča je nismo vozili.Itak je mojemu otroku na igrišču manj zanimivo kot pa v naravi,kamor s seboj vzame še žogo in se lahko zdivja.
Kar se tiče pasjih iztrebkov.So moteči na zelenicah,kjer se igrajo otroci.Vendar pa me to še zdaleč ne moti tako,kot odvrženi cigareti,steklenice,pločevinke,ovitki ....Pasji iztrebek je navsezadnje lahko tudi hranilo za rastline,ko pade dež ga zemlja poskra vase.Razni človeški odpadki znajo biti veliko bolj moteči.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Leae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2007 19:05:44   
frutka_
Jaz ga običajno pustim na robu igrišča (po opravljenih vseh potrebah) privezanega k tabli kuža ti ostani zunajuser posted image user posted image user posted image

LP

P.S.: lastniki enih psov imajo pa bolj kosmata ušesa kot psiuser posted image

(odgovor članu Leae)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2007 19:11:27   
caillou
Ja, grdo ali pa lepo, ja.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Leae)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.