Anonimen -> RE: Ali jih opozorite? (27.2.2007 10:45:53)
|
Sicer ne hodimo tja, ravno zato, ker imamo sami dva kužka, me pa na igrišču ne bi motilo, dokler bi bil kuža privezan pri kakšni klopci ali drevesu. Sicer vem, da je večina pasjih lastnikov nevestnih glede lulanja in kakanja po otroških igriščih in predvsem glede pobiranja kakcev, moram pa povedat, da se sama počutim precej diskriminirano (oz. otrok ali pa kužka, odvisno, s katerega vidika gledaš), da zaradi psov ne morem peljat hčerke na igrišče. Če gremo v Tivoli, gremo med drugim zato, da se kužka zlaufata, če bi ju peljala na igrišče, bi definitivno prej poskrbela, da sta se konkretno polulala in pokakala, pa še h klopci bi ju privezala, da ne bi prosto tekala, samo toliko, da sta v naši bližini in nas imata na vidiku, pa bi lahko tudi hčerka imela kaj od igral. Ampak ker nočem izzivat ljudi, tja sploh ne gremo. Ker pa nismo iz Lj., mi je malo hudo it v Tivoli, pa pustit kužke doma. Bi imela preveč slabo vest. Sploh ker sta kužka družinska člana in nič drugače ne gledamo nanju. Kar se pa pobiranja drekcev tiče, pa tudi jaz naravnost sovražim tiste, ki jih ne pobirajo. Tukaj v našem naselju sem od ne vem koliko lastnikov psov edina, ki pobira. Dreki ležijo vsepovsod in tamale sploh ne upam spustit na zelenico. Na žalost pa nikogar nikoli ne ujamem "na kraju zločina", da bi mu povedala svoje.
|
|
|
|