|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: f test- kje???
10.3.2007 20:58:15   
KBM
Upam da se bote vse zmeniliuser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.3.2007 21:04:27   
SILVA
Jaz sem zaposlena v Sanolaborju in sem šla v akcijo za tele f teste,ker bi ga rada imela tudi sama.Na naši veleprodaji sploh ne vedo kaj je to,bi jih kar nekam poslala,jim obrazložim in mi reče tega mi nimamo,saj imaš ovul teste,pa kaj če mi nič ne nucajo.Tako,da punce Sanolabor tega nima in tudi ne bo imel,čeprav sem jim povedala,da je zelo veliko interesa.Matr sem jezna.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.3.2007 22:55:09   
stunfek
Kako pa pravzaprav izgleda F test? Mogoče se bi ga dalo pa v Avstriji dobit?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.3.2007 15:34:10   
ledenka
sem se zanimala za f-test na prosnjo "sotrpinke" v tisti lekarni, kjer sem ga kupila. so mi povedali, da ga dobavitelj trenutno nima user posted image  in tako ne vedo, kdaj bodo spet... ocitno sem imela sreco in sem dobila se neko staro zalogo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.3.2007 15:41:28   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Kako pa pravzaprav izgleda F test? Mogoče se bi ga dalo pa v Avstriji dobit?

v Avstriji majo pa menda test Persona, ki je malce bolj "sofisticiran"

http://www.riedborn-apotheke.de/catalog/default.php/cPath/181_191?osCsid=23870d376571d7a8f19f3a6eba833e51

tule se ga dobi za 90 EUR, testni listi so posebej

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.