|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   f test- kje???
26.2.2007 11:04:46   
afnica mala
Punce pomagajte mi! Ne morem do ovulacijskega f testa.
Najprej so mi v lekarni rekli, da ga bodo naročili, zdaj so rekli, da ga ne morejo. Sem v petek klicala v Sanolabor, je rekla, da ga imajo, pridem tja, reče; joj ste me vi danes klicali, oprostite, ga nimamo.
Meni se bliža ovulacija (upam), pa bi ga res rada imela.
Kje ste ga v kratkem kupile?
En sončen pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: f test- kje???
26.2.2007 11:31:36   
tago
Cao afnica jaz sem ga kupila v dm ali tuš drogerija.srečnouser posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 11:59:15   
Sulfinija
Jaz sem tale test kupila v navadni lekarni v eni vasi.Lekarna se mi je zdela tolk brezvezna test pa so vseeno imeli paše na vasi je bila.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2007 12:10:34   
TinkiBinki
Afnica mala!

Predlagam, da pogledaš v DM-u. Jaz sem tam kupila ovul test  - v štkatlici je 5 testnih lističev, cena je 15 EUR.
Veliko uspehov pri user posted image !

POZDRAVČEk, TinkiBinki

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 12:18:07   
afnica mala
Hvala vam. ThinkiBinki rabim f test. Prejšnji mesec sem si tudi jaz kupila v DM-u lističe, samo zdaj bi rada imela tega. Lističi so mi 3 x pokazali slabo črtico (verjetno ni ovulacijeuser posted image ), zato bi rada zdaj poskusila drugače.
Tago, v katerem dm-u pa, tam sem že gledala, pa nič videla. Imajo samo klasične lističe.
Pozdravčki user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2007 12:31:31   
TinkiBinki
Afnica mala!
Aha, F-test bi ti imela. Slišala sem, da ga imajo v Sanolaborju. Najbolje je, da pokličeš tja ali par enot, tudi v druge kraje, če ga imajo na zalogi oz. naj ga naročijo. Če pri nas ne rata, bomo tudi kaj takega nabavili.
V akcijo za user posted image !
LP, Tinki Binki

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2007 12:34:54   
lana38
Namesto F testa lahko uporabite navaden mikroskop, ki ima povečavo vsaj 100x. Jaz ga uporabljam in se čisto isto lepo riše praprot, ko so plodni dnevi. Pa še za kaj drugega potem lahko uporabljaš mikroskop. Na stekelce daš malo sline ali sluzi in počakaš, da se posuši. Potem pa opazuješ, kako izgleda. Ko je slika praproti, so plodni dnevi. Veselo na opazovanje.
LP

lana38

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2007 12:49:30   
afnica mala
Lana 38 - tudi to sem že mislila nabavit, samo stane čez 40 eur v Baby centru, F test pa 17 EUR. Se mi zdi kar malo predrago. AmpaK, če ne bo šlo drugače, bomo pa nabavili še to!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2007 13:23:57   
lana38
Kje drugje lahko dobiš mikroskop tudi za 25 do 30 EUR. Potem pa ga lahko kasneje tudi otroci uporabljajo. To je takšna stvar, ki pač ostane. Poglej v kakšni papirnici, ali v Pikapolonici, če je katera blizu. Ne vem, od kod si.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2007 13:33:16   
afnica mala
Lana hvala ti. Bom malo pogledala še po teh trgovinicah.

Pozdravčki

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2007 18:38:30   
mateja80
Oj! Zdj bom izpadla čist nevedna.... Kakšen pa je f-test? Jst sm v soboto kupila ovulacijske v dm-ju, dons pa prvič probala. Pa še to, na koliko dni ste pa delale o- test? Jst mam še zmer zmešan ciklus po kt in ne vem niti približno kdaj bi lahko imela ovulacijo, tabela zraven mi niti ne pomaga.
Hvala in lp!

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2007 20:49:24   
koala
Mateja f-test je takšen majhen mikroskop pri katerm na podlagi sluzi ali pa sline ugotavljaš plodne dneve.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2007 12:28:02   
Ashajt
Jaz sem si ga naročila kar iz tujine, pride pa v velikosti in obliki šminke.

http://www.accuratepregnancytests.com/catalog/product118/product_info.html

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2007 10:48:58   
ledenka
sem ga dobila v eni zeliščni lekarni. v večini ti ga pa naročijo, če ga nimajo, tako so mi vsaj rekli.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2007 11:00:57   
Linda25
Jaz sem ta mesec prvič uproabljala Persono (monitor in teste). Pokazal mi je ovulacijo. Bomo videli, kakšen bo rezultat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.2.2007 14:28:14   
mala zirafa
Kakšno  www -stran pa ima ta stvar na netu?Prvič čujem zanjo.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.2.2007 19:50:09   
Katina
Lana38, po tvojem namigu sem kupila mikroskop in sedaj ne vem čisto dobro kako naj opazujem. Ovulacijski listič mi je danes pokazal močno drugo črtico, kar pomeni, da je ovulacija tu (včeraj se druga črtica sploh ni pokazala). Po tvojih navodilih sem na stekelcu pustila slino, da se posuši, vendar oblike praproti ni. Zdaj sem malo zmedena, saj listič kaže nekaj drugega kot mikroskop. Mi lahko pomagaš kako zgleda vzorec pred , med in po ovulaciji? Zelo bi ti bila hvaležna, saj sem prvi mesec na K in sem se sedaj resno začela izobraževati o skrivnostih mojega ciklusa.
lp, katina

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.3.2007 9:05:15   
Ashajt
Tukajle si poglej kako naj bi izgledalo pred, med in po ovulaciji. http://www.accuratepregnancytests.com/images/ovulation_microscope_result.gif
Moraš pa dati slino takoj zjutraj ko se zbudiš, oziroma ne smeš jesti in piti ali si umivati zobe pred testiranjem najmanj dve uri. Tako ti bo pokazal pravilni rezultat
Jaz sedaj prvič preiskušam ta mikroskop in deluje. Sem ravno včeraj prvič opazila praprot in sem aktivirala mojega, da svauser posted image . Bomo videli če bo uspelo.

< Sporočilo je popravil Ashajt -- 1.3.2007 9:08:09 >

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.3.2007 7:42:01   
afnica mala
Ne morem verjet. Včeraj sem kupila mikroskop, pa nisem vedela kaj gledat. In sem mislila, da bom danes ful iskala kaj naj gledam (pa še brez računalnika sem, zdaj sem na sodelavkinem), zdaj pa tole. Ashajt- hvala ti!!!user posted image  F testa pa nikakor za dobit. So v lekarni vprašali več dobaviteljev, pa nič.

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.3.2007 8:07:02   
florita
Ashajt kje se pa kupi točno taka lupa?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 20
2.3.2007 8:35:34   
Ashajt
Afnica počakati moraš da se slina na stekelcu čisto posuši, šele takrat ti bo pokazalo pravilen rezultat.

Jaz sem ga naročila iz USA
http://www.accuratepregnancytests.com/ovulation_scope.html

Persona Monitor pa lahko naročiš iz Anglije
http://www.blushingbuyer.co.uk/acatalog/persona.html

< Sporočilo je popravil Ashajt -- 2.3.2007 8:37:18 >

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.3.2007 13:47:49   
ledenka
če si iz LJ - imajo ga v lekarni na Cesti v Mestni log, čisto na začetku

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 22
3.3.2007 6:19:13   
Katina
Najlepša hvala Ashajt.
Jaz sem seveda pogledala slino med dnevom, ker žal nisem vedla, da mora bit to takoj zjutraj. Upam, da mi naslednji mesec sploh ne bo treba gledat v mikroskop, kljub temu, da vem kako in kaj.

Enako želim tudi vsem vam veliko sreče v marcu!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.3.2007 11:07:13   
afnica mala
Jaz sem tudi v petek zvečer ( 3 ure nisem jedla, ne pila ) videla praprot, pa tudi v soboto zjutraj. V petek popoldan sem dobila ful ene krče( ovulacija ?), pa sem potem pogledala slino. Tako, da smo pridno user posted image . Ne vem pa kaj naj z BT, dvignila se je že 2 dni prej, pa itak imam vse zmešano, ker se ponoči zbujam in hodim na wc. Si zmerim ob 5:15 kaže 36,2, ob 6:30 pa 36,6. 

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.3.2007 12:44:45   
Ashajt
No danes pa ni več videti praproti sploh...Tako da ovulacija je mimo. Zdaj pa samo še čakava ali se je ali se ni prijelo.... Uf kje je še 17.marecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?