Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvavitev med spolnim odnosom 25.2.2007 22:23:38
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz mislim, da ne more biti nič narobe, če je šlo za manjšo krvavitev. Pri odnosu se pač lahko sluznica malo odrgne in zakrvavi. Sploh, če npr. partnerka še ni dovolj vzburjena (navlažena), ko začneta. Takrat lahko pride do manjše krvavitve.
|
|
RE: Krvavitev med spolnim odnosom 25.2.2007 22:52:14
|
|
|
|
Naja30
|
Lahko je pa tudi vgnezditvena krvavitev. Bosta že vidla, če ji bo zamujala M.
|
|
|
|
RE: Krvavitev med spolnim odnosom 26.2.2007 10:01:06
|
|
|
|
DOLAR
|
Tudi meni se to dogaja.Če se zadeva ne umiri in se bo pojavljala ob vsakem odnosu toplo toplo svetujem da obiščete ginekologa.
|
|
RE: Krvavitev med spolnim odnosom 26.2.2007 12:14:51
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Ojla! Manjša krvavitev je možna tudi ob ovulaciji. Lahko da je imela punca kasnejšo ovulacijo, odvisno kako dolg ciklus ima. Npr. Jaz sem imela menstruacijo 9.2., ovulacija pa je nastopila danes 26.2. (ovulacijski testi). Veliko uspehov! Pozdravček, TinkiBinki
|
|
|
|
RE: Krvavitev med spolnim odnosom 28.2.2007 19:51:50
|
|
|
|
divans1
|
Rad bi še dodal, da sma od takrat, ko se je pojavila ta krvavitev že 2x poskušala seksat, vendar je sluz v vagini nekako bolj bele barve, je bolj gosta in ima bolj čuden vonj. Kaj bi to lahko bilo. Prej še nikoli ni imela teh težav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?