Krvavitev med spolnim odnosom (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

divans1 -> Krvavitev med spolnim odnosom (25.2.2007 22:02:41)

Imam eno vprašanje. Z punco poizkušama imeti otroka. Menstruacijo je dobila 10.2 tko da so bili njeni plodni dnevi nekje od 21-24. Zato sma tud vsak dan imela spolni odnos. 25.2 pa sma med spolnim odnosom opazila manjšo krvavitev iz vagine.  Ali je mogoče kaj narobe ??

stunfek -> RE: Krvavitev med spolnim odnosom (25.2.2007 22:23:38)

Jaz mislim, da ne more biti nič narobe, če je šlo za manjšo krvavitev. Pri odnosu se pač lahko sluznica malo odrgne in zakrvavi. Sploh, če npr. partnerka še ni dovolj vzburjena (navlažena), ko začneta. Takrat lahko pride do manjše krvavitve.

Naja30 -> RE: Krvavitev med spolnim odnosom (25.2.2007 22:52:14)

Lahko je pa tudi vgnezditvena krvavitev. Bosta že vidla, če ji bo zamujala M.

DOLAR -> RE: Krvavitev med spolnim odnosom (26.2.2007 10:01:06)

Tudi meni se to dogaja.Če se zadeva ne umiri in se bo pojavljala ob vsakem odnosu toplo toplo svetujem da obiščete ginekologa.

TinkiBinki -> RE: Krvavitev med spolnim odnosom (26.2.2007 12:14:51)

Ojla!
Manjša krvavitev je možna tudi ob ovulaciji. Lahko da je imela punca kasnejšo ovulacijo, odvisno kako dolg ciklus ima. Npr. Jaz sem imela menstruacijo 9.2., ovulacija pa je nastopila danes 26.2. (ovulacijski testi).

Veliko uspehov! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]
Pozdravček, TinkiBinki

divans1 -> RE: Krvavitev med spolnim odnosom (28.2.2007 19:51:50)

Rad bi še dodal, da sma od takrat, ko se je pojavila ta krvavitev že 2x poskušala seksat, vendar je sluz v vagini nekako bolj bele barve, je bolj gosta in ima bolj čuden vonj. Kaj bi to lahko bilo. Prej še nikoli ni imela teh težav.

TANTRA -> RE: Krvavitev med spolnim odnosom (1.3.2007 9:21:36)

Pozdravljen,
predvidevam da je mogoče staknila kakšno glivično vnetje...Takrat se izcedek poveča in zaudarja. Možna je tudi krvavitev... Lahko se dobi zaradi uporabe tamponov, prehlada, kopanja v bazenu....Veliko je vzrokov...
Svetujem obisk pri ginekologu in z zdravili bo hitro bolje....
Sama sem se z glivicami okužila v Čatežu. Imela sem kar dolgotrajne težave, krvavitve samo pri odnosih, pomagal pa mi je šele Sumamed....
Lp

Stran: [1]