|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako povedat?
25.2.2007 20:31:03   
Anonimen
upam,da me boste razumele,že leto in pol živim pri fantu na začetku se moji niso preveč strinjali pol so pa to lepo sprejeli(tudi njega) pred kratkim sem izvedla,da sem nosečauser posted image .Oba sva zelo vesela in srečna.Zdaj pa me je strah povedat mojim,ker si sploh ne predstavljajo,da bi imela otroka,problem bo tudi nastal,ker sem še študentka(3 letnik)in mi bosta začela,da še nimam zaposlitve in podobne.Stara pa sem 23 avgusta 24. To me tako sekira,da sem čisto iz sebeuser posted image . Upam,da vam nisem preveč zatežila in bi vas prosila za kakšen nasvet.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako povedat?
25.2.2007 20:40:28   
Blejka26
naj te ne bo strah povedat.Če sta vidva oba srečna in zadovoljna,naj vaju kakšni komentarji ne vržejo iz tira.sicer pa si itak pri fantu že eno leto in pol in imaš pač svoje življenje.Če starši tega sedaj ne bodo razumeli,bodo pa potem ko bo user posted image v njihovem naročju.Če te imata rada te bosta podprla v vsaki situaciji.želim ti vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2007 20:50:39   
lojzika
Predlagam ti, da prve tri mesece nosečnosti ne poveš nikomur, nato pa lepo poveš staršem, da bosta dedi in babi in po moje bosta prav vesela. To da si noseča in da še hodiš v šolo ti bo pa dalo dodaten zagon za učenje.
pa zdravo in lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 21:09:02   
Anonimen
ja hvala punci,sej res nista tak teror,sam pač še vedno imajo neko kontrolo nad mano,ampak jaz vem,da sva midva sposobna in dovolj zrela za otroka tako,da upam,da bosta razumela,ker to mi veliko pomeni

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 21:50:21   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Predlagam ti, da prve tri mesece nosečnosti ne poveš nikomur, nato pa lepo poveš staršem, da bosta dedi in babi in po moje bosta prav vesela. To da si noseča in da še hodiš v šolo ti bo pa dalo dodaten zagon za učenje.
pa zdravo in lepo nosečnost ti želim

se strinjam

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2007 22:06:51   
Tanyka
Če sta z partnerjem oba zato te naj ne bo ničesar strah.Jaz sem imela 1. otrokeca pri 19.Pa je šlo.In zdaj nama družbo dela že 2.
Res pa me, da je staršem najtežje povedat, sploh če si nekoliko bolj mladuser posted image
Lepo nosečnost.

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 25.2.2007 22:08:09 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2007 22:25:37   
Anonimen
jaz sem anonimna 2

najprej čestitkeuser posted image user posted image

jaz bi ti svetovala, da poveš čimprej. pišeš nam verjetno zato, ker te je strah povedat staršem. ko jim boš povedala ti bo veeeeeeliko lažje. tudi jaz sem bila v takšni situaciji.
povedala sem takoj, ko mi je g. potrdila nosečnost-5tednov. ati je precej burno reagiral, ker se je ustrašil, da ne bom dokončala faxa. s fantom sva obema razložila kako in kaj imava načrte za naprej in sta razumelauser posted image .
res čimprej povej, da ne boš po nepotrebnem pod stresom, kar ni najboljše za tvojo pikico. starša bosta vesela, mogoče prvi trenutek zaskrbljena, potem pa bo veliko veselja.

lp

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2007 7:37:11   
caillou
Enostavno povej da si noseča, da si otroka želiš in da boš z majhno pomočjo šolanje tudi uspešno zaključila. S tem jim boš povedala vse. Sicer pričakuj šok, vendar ga bodo preživeli in čez par mesecev bo prav luštno.

Iskrene čestitke za nosečnostuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2007 7:59:53   
Naty*Taja
Jaz sem se zavestno odločila za otročka takoj, ko mi ni bilo več treba na predavanja, ker sem si to že taaakkoooo dolgo želela! Sploh nisem razmišljala o tem, kaj bodo rekli starši! Je pa res, da sem že živela pri sedanjem možu in tudi finančno sem bila neodvisna od staršev! No sedaj imam že drugega sončka, faks pa tudi pri kraju! Sam še diplomo napišem in bo! Je res, da rabiš veliko pomoči in predvsem volje in vztrajnosti, da sfuraš vse, ampak gre. Najnujnejša je po moje podpora partnerja - ker če pri njemu živiš, ti bo v največji meri on pomagal! Po moje se ti nič ne sekiraj, povej, ko boš na to pripravljena. Madona pa sej si dost stara za otroka. Itak je pa skor vedno tako, da kljub burni reakciji na začetku je potem super in so stari starši prav ponosni na svoje vnučke in ti ne veš kolk se babice med seboj menijo in hvalijo s tamalimi!!user posted image  Verjemi, da bo tudi pri vas tako!Srečno in uživaj v nosečnosti in materinstvu. Pa le potrudi se in naredi faks do konce, da dokažeš staršem, kar jim boš obljubila zdaj!

MONTIGNAC

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2007 15:24:21   
Magi*
če sta s fantom resna in odrasla človeka, bosta brez težav si uredila življenje in poskrbela za otročka. tudi študij lahko končaš z otrokom. če bodo starši videli, da se obnašata zrelo in razmišljata o posledicah vajine odločitve, vama bodo stali ob strani in pomagali. vse se da, če se hoče. premlada pa nikakor nista. prav neverjetno je, kako si človek v kratkem času uredi življenje, ko je v to primoran.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2007 15:28:06   
kalbo
Najprej počakaj tri mesece, potem pa povej. Brez bojazni, med tem si pa oglej film Ne čakaj na maj. Tam se vidi, kakšni postanejo stari starši, pa če so še tako zategnjeni.
Vso srečo in veliko lepih trenutkov želim.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2007 16:26:23   
Felicity
Jaz pa ne bi čakala 3 mesece, da bi jim povedala.
Saj so vendar tvoji starši in bodo razumeli. Še veseli bodo!

Najtežje je povedat, potem je vse lažje...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2007 16:29:53   
tulip
Bojimo se tistega česar ne poznamo, v tem primeru reakcije tvojih staršev... Veš kaj, vidva jim kar povejta, mogoče bosta pa prijetno presenečena! user posted image
Mogoče jih bo na začetku zaskrbelo, kako bo šlo, a sigurno bosta presrečna!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2007 19:36:44   
Anonimen
hvala za korajžo,jaz res mislim,da sva dovolj stara kar je pa najbolj pomembno,da tudi pametno razmišljava in da sva zelo samostojna!!Najhujše je povedat ampak bova šla čez to,mislim,da bom povedala po prvem pregledu pri G,da ma najprej sploh zagotovi,da je vse vredu. Še enkrat hvalauser posted image user posted image user posted image ,pa vam javim kako se je izteklouser posted image

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2007 23:13:14   
*Karmen*
Anonimna, si se čisto ok. odločila. Poveš, pa je kar je. Otrok je vajin, oba se ga veselita, zanj sta dovolj zrela in konec filozofije. Tudi, če bodo grdo gledali in prepevali litanije, je pikica pod srčkom še vedno vajina. In imata jo rada. Upam, da sta finančno tudi preskrbljena. Če imata urejeno tudi to, potem mladi družinici ne bo manjkalo nič. Pa lepo in zdravo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?