Naty*Taja -> RE: kako povedat? (26.2.2007 7:59:53)
|
Jaz sem se zavestno odločila za otročka takoj, ko mi ni bilo več treba na predavanja, ker sem si to že taaakkoooo dolgo želela! Sploh nisem razmišljala o tem, kaj bodo rekli starši! Je pa res, da sem že živela pri sedanjem možu in tudi finančno sem bila neodvisna od staršev! No sedaj imam že drugega sončka, faks pa tudi pri kraju! Sam še diplomo napišem in bo! Je res, da rabiš veliko pomoči in predvsem volje in vztrajnosti, da sfuraš vse, ampak gre. Najnujnejša je po moje podpora partnerja - ker če pri njemu živiš, ti bo v največji meri on pomagal! Po moje se ti nič ne sekiraj, povej, ko boš na to pripravljena. Madona pa sej si dost stara za otroka. Itak je pa skor vedno tako, da kljub burni reakciji na začetku je potem super in so stari starši prav ponosni na svoje vnučke in ti ne veš kolk se babice med seboj menijo in hvalijo s tamalimi!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Verjemi, da bo tudi pri vas tako!Srečno in uživaj v nosečnosti in materinstvu. Pa le potrudi se in naredi faks do konce, da dokažeš staršem, kar jim boš obljubila zdaj!
|
|
|
|