|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najraje bi ga obesla za j....
23.9.2004 19:41:49   
mitzi
O punce, kakšen beden dan! Še kar se tresem in imam kurjo kožo ko se spomnem na mojega, da ne rečem kaj...:grrr::grrr::grrr:!
Najprej za dobro jutro mi omeni, da bo pa treba kej kurilnega olja kupit, pa da bi blo fajn da bi dala kaj zraven-halooooo sej sem ta mesec avto registrirala(210.000 sit), pa za kruh nimam več, kako naj pol sedaj kupim olje:zmeden:?! Poleg tega ima on 3 krat večjo plačo kot jaz, ki sem trenutno na bolniški, pa mu ne prdela, da bi lahko še on kaj prispeval! Sej ne rečem da ne, sam da za gospodinjstvo manj kot jaz, pa vedno tok jamra da je brez keša! Potem drugi udarec-pojamram, da je pa že čas da si kakšne hlače nosečniške kupim, ker me že res vse tiščijo(24t), pa mi reče da sem itak doma, da nč ne rabm, naj pa trenirko nosm-halo, a se men že mal rola, al je pa on čist ****...? Res ne vem več, če je pr pravih? No, ko smo že pr kešu, ta mesec je res kriza:(, in on "gospod" pa mora vsak dan na kašn pir, al pa dva, jaz sem pa cele dneve doma, že dolg nisem vidla in občutla, kako zgleda ko greš na drink... No za piko na I, pa mi reče, da gre mal s frendi ven, pa mu rečem, da naj me počaka, da grem še jaz mal na luft in kaj mi reče- ne ti kr glej tv sej kmal pridem...pa mu rečem, da se sam preoblečem, da bom takoj, naj počaka, pa mi odgovori da ne grem z njim, če pa mislm it, pa raj on ne gre! Pa dober je, zdaj pa ne vem več kaj naj si mislim-al se **** da se vn ne vidi(ga namreč še ni doma, od doma pa je šel cca. ob 16h), al se me pa sramuje! Kaj naj si mislim-najraj bi ga za jajce ubesla, pa pustila dva tedna viset!!!!!

:grrr:O sem še vedno jezna:grrr:!!!!
Mi je ful žal, ker sem se tako na dolgo razpisala, ampak tok , tok sem jezna, da se mi kr rola!
No bodite v 9nebesa in uživajte!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.9.2004 19:47:00   
Annny
Ah ja...ne se zdaj ustrašit...ampak res me zanima, kakšen očka bo kaj ta tvoj sebični gospodič..
Hja, svoje finance bosta že uredila- ampak tu gre še za kaj več...

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2004 19:53:02   
morskadeklica
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2004 20:01:39   
lutka
mitzi

samo en majhen nasvet,ki ponavadi deluje,ignoriraj ga,kot da ne obstaja:hudicek:,boš videla,da bo delovalo,pri meni sicer ni tako hudo,ampak ponavadi mi začne potem ponujati besede.Potem pa jaz "zakurblam"in mu povem vse kar mi leži na srcu:zmeden::hudicek:
lp

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2004 20:03:25   
giga
Draga Mitzi,
ne vem kako naj ti pomagam, ampak po moje se te ne bi smel sramovat - sam poglej kok smo nosečke lepe s temi buščki. Ne čakaj ga za drink, pejdi s frendicam (iz kje si, lahk greva midve). Sploh se pa ne smeš tolk sekirat zaradi sebe ne, niti zaradi male bebike. Morda pa bi bilo res OK, da ga obesiš za j...ne samo za dva dni, kar za vedno. Razmisli, kaj je zate dobro, kaj je dobro za vajinega malčka in se pogovori z možem (koruznikom...)
Drživa pesti zate in tvoje detece,
giga in :duda:25t

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2004 20:23:21   
filipinka
:((To se mi pa res zdi totalno blesavo. Kako se te lahko sramuje že zdaj, ko si še skoraj takšna kot si bila? Kaj bo, ko boš v 40. tednu kot sem jaz? Mi je ravno danes ena gospa rekla, da me je "fajn kup"! Pa kaj čemo, moj mi hvala bogu nič ne reče, pa sem se zredila za 25 kg! Ej, ti se pa malo poskusi pomenit s tvojim dedcem malo se mi zdi čuden! Ali pa ga muči, da se vama življenje malo spreminja?
V glavnem svetujem ti en dolg odkrit pogovor!
Držim ti pesti!
V. in :duda:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2004 20:24:15   
puncica
Hmmm... a ti slučajn o svojmu možu/fantu/partnerju govoriš:zmeden:

Ne vem kaj ti naj rečem, samo to, da se ne sekirat, ker si v drugem stanju in otroček vse čut, pa pozab na probleme in skrbi, ker nima smisla si živce kravžlat zarad tega

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2004 20:31:42   
Pikca
Res se grozno obnaša, pa kaj mu je!?!?! Ga moraš v roke vzet! Upajmo, da ga muči sprememba in je le prehodno tak (podobno je bilo pri eni moji znanki - ga je panika zagrabila zarad otroka, pa je zdaj krasen očka), v vsakem primeru bi se pa jaz resno pogovorila z njim.
Ti želim, da bi se na dobro obrnilo,
Pikca

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2004 20:32:29   
@
Moram priznati, da takšnega obnašanja jaz tudi ne bi mirno prenašala, čeprav sem si rekla, da zdaj, ko imamo :duda: v bušiju, se bom total skulirala in se sploh ne bom sekirala. Zaenkrat mi kar rata.
Poskusi tudi ti - daj mu sicer vedeti, da ti njegovo ravnanje na paše, ampak ne drži se zase doma, pač pa si pokliči friendice na obisk, ali pojdi ven, ali pokliči koga... ali pa bodi z nami na RR ;)
Ne zapiraj se vase in se ne žri. Ob prvi priložnosti pa ga posedi predse in mu mirno vse razloži... moški včasih sploh ne vedo, da je kaj narobe... njim je vse cool.:grrr:

good luci!
Afna

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2004 20:45:59   
Dolina
Joj, ti moški! :zmeden: Včasih njih bolj hormoni dajejo kot nas nosečke!
Meni so naši bušiji skrajno lepi in bi ga kar skoz okrog kazala. ;)
Jaz ti svetujem, kot je napisala Afna: pejt ven s svojimi kolegicami, al pa doma naredi kakšno "žurko", skratka uživaj. Povej mu, kako se počutiš, ko takole ravna s teboj.
Vem, da so taki pogovori težki, sploh, ko pomisliš na negativne strani. Ampak raje misli pozitivno in se skušaj z njim pogovorit.
Moram pa napista: če bi bilo pri meni tako in pogovor ne bi pomagal in bi se še naprej takole obnašal, bi ga vrgla ven (al pa se odselila).
Držim pesti, da bosta vse uredila in skupaj uživala v VAJINI nosečnosti.
:rozica::rozica:
Lp, Dolina

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.9.2004 21:34:55   
erika
Vedno je dobro, če se najde kakšna pametna rešitev in premirje, a jaz ga v takem primeru sploh ne bi iskala. Če ti že zdaj ne privošči nosečniških hlač (jaz sem jih rabila že v 12 tednu), kaj bo šele kasneje, ko boš rabila več, pa ko boš rodila, da ne govorim o dojenčku.
To je prav butalsko obnašanje. Trdo ga primi. Sedaj bi se ti mogel posvetiti in te pocrkljati, ne pa skrbeti za svojo rit.
Če ne boš sedaj uspela, ne boš nikoli. Verjemi in ne daj se.

Lp Tamara4

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.9.2004 21:48:53   
Drejči
:(:(:( Ojoj mitzi,...takih postov pa ni lepo brati,..
Jaz ti svetujem, da se poskušaš čim manj jezit,..vrjamem, da je hudo,..sam s kreganjem pa tudi ne boš nič rešila:zmeden:,..zato raje,..
Zelo podobno je z mojo kolegico,..sem se tudi že jaz vprašala kako bo, ko bo bebica na svetu, a bo tud kr zviznu na pivo, njo pa pustil doma samo z vsemi skrbmi???:zmeden::( Ne razumem takšnih moških,..??:zmeden:

Želim ti, da se vse čimprej poštima!!!

Pa en šopek:rozica::rozica::rozica:, da boš boljše volje
:miska:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2004 7:43:18   
Taia
Oj Mitzi!
Najprej se ne sekiraj toliko, ni dobro za tisto pikico v tvojem bušiju.Glede tvojega pa toliko: VRNI MU!
Mislim, da si čisto preveč doma.Pojdi ven, pa čeparav po mestu izložbe gledat. Počni to vsak dan. Enkrat pojdi po trgovinah, drugič se zmeni za kavo, tretjič pojdi na rekreacijo za nosečnice, ...
Kljub temu, da si doma, se uredi, kupi si hlače,...
Boš videla kako bo začel kmalu debelo gledat.
Upam, da se bo pri vaju vse uredilo, predvsem pa pazi na sebe in pikico.
:rozica::rozica::rozica:
Lp Taia

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.9.2004 12:30:54   
Soncnica
Draga Mitzi!

Najprej poskrbi, da bosta zadovoljna ti in tvoje:duda:. To je najpomembnejse. Ce je mogoce, si kupi kaksne lepe nosecniske hlace, zrihtaj se in pojdi ven s kom na kaksen drink, v kino,... Brez njega. Vazno je, da se ti dobro pocutis. Potem pa se z njim temeljito pogovori. Ne samo glede financ in njegovega bednega obnašanja, ampak tudi, glede tega kako si on predstavlja prihodnost. Po mojem mnenju, se te ne bi smel sramovati, ampak bi moral biti ponosen nate, saj si ti njegova nosecka. Moj moz je ze sedaj cisto navdusen nad mojim trebuhom, ceprav se komaj pozna. Sploh pa ne vem, ce je zenska kdaj lepsa, kot takrat, ko je noseca. Veliko srece in :rozica: zate

Sončnica

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.9.2004 12:39:19   
dory
Glede na prebrano bi rekla samo tole...ljubezni prou veliko pr njemu do tebe ni...kaj je bil skozi tak do tebe? Mislim, vsaka zenska sploh pa bodoca mamica si zasluzi precej vec pozornosti in skupnih trenutkov, skupnega pripravljanja na melega nagajivcka, veliko pogovarjanja in vsega...res, da smo bodoce mamice precej obcutljive, pa vseeno lahko bodoci ocetje mal potrpijo ane...jaz pravim, ce se neki s srcem dela, potem delas prav...kar je prisiljeno bo ziher vse narobe :)...tko da misli zdej nase in na dojencka....vi2 sta zdej na prvem mestu, ne pa en dedec k ne ve kaj bi rad....

pobozaj busija in srecno naprej

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
24.9.2004 15:45:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mitzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2004 16:45:26   
Pupica
mitzi!
prva stvar ki je ne se sekirat.Očitno ga je panika zajela, ampak ga moraš!!!takoj zdej postavit na realna tla, da takega obnašanja ne boš trpela!!:hudicek:

Postavi se zase...ko bo šel skozi vrata se pa odklop pa samo na svojo:metulj::duda: misli, ker sekirancija samo škoduje.

želim ti veliko sreče, sploh pa nej bi bilo to srečni čas!

pupica+:miska:Tia

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.9.2004 0:40:44   
*missy*
Ojla mitzi!!

Če ti po pravici povem se mi smiliš in bi te najraje kar takole čez rr objela. Ampak realnost je taka da se boš ti sama mogla z njim kr ornk poment!!
Jaz osebno mislim da ga je stisnil, da misle da k bosta dobila bebico, pol ne bo mogu več okol hodt in hoče vse izkoristit sedaj(dokler je še čas).

Mislim da se moraš z njim pogovoriti takrat ko se malo umiriš, ker drugače ne boš zmožna povedat vsega tistega kar ti roji sedaj po glavi.
Kakorkoli, njegovo obnašanje je podlo, nezrelo in do tebe absolutno ne fer!! Sama sicer ne vem kaj bi storila ampak mislim da sem že sedaj(brez trebuščka) dovolj velik zmaj da men moj tega nebi naredil(upam da ne bo držalo da se zarečenega kruha največ poje).

Močno upam da se bo njegov odnos do vaju z bebico spremenil, če se pa ne bo potem pa ti želim le da greš pogumno naprej in se ne oziraš za njem - vsekakor boš ti na boljšem, on se bo pa pošteno kesal.

SEDAJ PA ŠE ENA PRIPOMBA KI NE VELJA LE ZATE:::
Zakaj partnerja nimata denarja skupaj??Jaz menim da je to največja napaka v zakonu!!!Pa sej nima veze kdo zasluži več in kdo manj sem prepričana da se vsak trudi po lastnih zmožnostih..Tudi če tvoj sedaj zasluži več, a je sigurno da bo vedno tako! Pri vsakomur pridejo boljši in slabši časi z denarjem, enkrat ga ima več eden drugič drugi - ampak če ga imata skupaj ga imata oba več(si oba več privoščita) ali ga imata oba manj - v končni fazi moški (baje) res delajo več , vendar ali mami kdo plača za posvečanje otroku, vožnjo k zdravniku - medtem vzame bolniško....
PREMISLITE O TEM, SAJ JE MARSIKATERA DRUŽINA RAZPADLA ZARADI LOČENEGA DENARJA!!

pa vso srečo:sloncek::sloncek:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.9.2004 0:42:07   
*missy*
Aja mitzi!

Če si z ljubljane te rade volje povabim na tortico :torta:!!

:sloncek:*missy*:sloncek:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?