mitzi -> najraje bi ga obesla za j.... (23.9.2004 19:41:49)
|
O punce, kakšen beden dan! Še kar se tresem in imam kurjo kožo ko se spomnem na mojega, da ne rečem kaj...:grrr::grrr::grrr:! Najprej za dobro jutro mi omeni, da bo pa treba kej kurilnega olja kupit, pa da bi blo fajn da bi dala kaj zraven-halooooo sej sem ta mesec avto registrirala(210.000 sit), pa za kruh nimam več, kako naj pol sedaj kupim olje:zmeden:?! Poleg tega ima on 3 krat večjo plačo kot jaz, ki sem trenutno na bolniški, pa mu ne prdela, da bi lahko še on kaj prispeval! Sej ne rečem da ne, sam da za gospodinjstvo manj kot jaz, pa vedno tok jamra da je brez keša! Potem drugi udarec-pojamram, da je pa že čas da si kakšne hlače nosečniške kupim, ker me že res vse tiščijo(24t), pa mi reče da sem itak doma, da nč ne rabm, naj pa trenirko nosm-halo, a se men že mal rola, al je pa on čist ****...? Res ne vem več, če je pr pravih? No, ko smo že pr kešu, ta mesec je res kriza:(, in on "gospod" pa mora vsak dan na kašn pir, al pa dva, jaz sem pa cele dneve doma, že dolg nisem vidla in občutla, kako zgleda ko greš na drink... No za piko na I, pa mi reče, da gre mal s frendi ven, pa mu rečem, da naj me počaka, da grem še jaz mal na luft in kaj mi reče- ne ti kr glej tv sej kmal pridem...pa mu rečem, da se sam preoblečem, da bom takoj, naj počaka, pa mi odgovori da ne grem z njim, če pa mislm it, pa raj on ne gre! Pa dober je, zdaj pa ne vem več kaj naj si mislim-al se **** da se vn ne vidi(ga namreč še ni doma, od doma pa je šel cca. ob 16h), al se me pa sramuje! Kaj naj si mislim-najraj bi ga za jajce ubesla, pa pustila dva tedna viset!!!!! :grrr:O sem še vedno jezna:grrr:!!!! Mi je ful žal, ker sem se tako na dolgo razpisala, ampak tok , tok sem jezna, da se mi kr rola! No bodite v 9nebesa in uživajte!!!
|
|
|
|