Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) 22.9.2004 17:32:38
|
|
|
|
modrooka
|
Punce živjo, je kar trajalo, da sem se usedla za računalnik in da sem si vzela čas, da vam kaj napišem. Se je kar dogajalo te dni, tako, da mi je čas kar nekako ušel... Prejšnji teden v sredo sem imela prvi pregled (vzel mi je bris in me pregledal), na katerem so me naročili na 1. ultrazvok. Kar težko sem dočakala ponedeljek. Z dragim sva seveda šla skupaj in bila vsa navdušena, ko sva prvič videla najino dete, ki je vredu, veliko 5,5 cm, NS=1,0. Medtem, ko sva ga gledala, si je dal v usta palček. Saj človek kar ne more verjet, ko kaj takega vidi. Bila sva torej srečna in zadovoljna, ker je z njim vse vredu. Naslednji ultrazvok imam v 20. tednu, pred tem pa še materinsko posvetovalnico (13.10.). Meni se vse skupaj zdi kar malo pozno, a ni no. Noben mi še ni pogledal krvi, urina, me stehtal... Pa sem že 12 teden. Pa še 3 tedni do prve posvetovalnice. Ne vem no... A je to gorenjska fora, a kuga :) :). No, to je na kratko to. Počutim se tako, tako. Sedaj se že pet dni borim z visoko temperaturo (do 38 stopinj), sem na bolniški do posvetovalnice. Potem pa upam, da grem spet malo v službo :). Kako ste kaj ve punce? Naslednji teden začnem hodit na telovadbo v Aerofit (imajo en program prav za nosečnice). :bravo: Imejte se lepo, pobožajte svoje trebuščke ali svoje angelčke in se beremo! modrooka :sloncek: 11t 6/7
|
|
|
|
za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) 22.9.2004 18:35:05
|
|
|
|
ninca
|
:sloncek:Č:sloncek:E:sloncek:S:sloncek:T:sloncek:I:sloncek:T:sloncek:K:sloncek:E:sloncek: za :duda:
|
|
|
|
za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) 22.9.2004 19:15:47
|
|
|
|
dory
|
Oj koncno...sem prou vesela, da si se oglasila :)...lepo slisat, da je z vama vse ok...ja in pregledi v nosecnosti se tkoooo hudo vlecejo...ampak to je normalno...zal...jaz bi tud najrajs najmanj enkrat na teden bla na UZ-ju pa srcka poslusala :)... res sem vesela zate :)...pobozaj busija :) in pazi nase papa,teja
|
|
|
|
za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) 22.9.2004 19:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesamodrooka hudo pazi nase in na pikico!!!!Pa ogromno sreče ti želim v sladkem pričakovanju!!!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) 22.9.2004 21:13:03
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Modrooka9nebesa, Vem, da sicer ne pašem ravno na tale del foruma. Ampak včasih malo pokukam:ups:, kaj se kaj dogaja tudi tukaj. Saj veš, vse tiste iz spodnjega foruma si močno želimo zagledati :modri:+:roza:, da bi se vam lahko pridružile9nebesa. Pa opažam, da tudi tukaj ni ravno z :rozica::rozica::rozica: postlano. Povsod so skrbi. Pri nas take, zakaj ne moremo zanositi, pri vas take, ali je z malim :duda: vse tako, kot bi moralo biti, ali srček še bije... Skratka, povsod je nekaj, da življenje ni enostavno in brez skrbi. Ampak vse to je le znak, kako človeški smo. Da nam ni vseeno. In ravno zato je življenje čudovito. :rozica::rozica::rozica:La vita e' bella.:rozica::rozica::rozica: Lepo je biti z vami. Tebi in vsem ostalim pa želim vse dobro v času nosečnosti in zdrave :duda::duda::duda::duda::duda:. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) 22.9.2004 21:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Modrooka, super! lp,:fis:
|
|
|
|
za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) 22.9.2004 22:26:16
|
|
|
|
ksenija.
|
Super modrooka, glede pregledov pa se nič ne sekiraj. JAz sem do konca imela prelede samo enkrat na mesec. Sedaj mi še manjka 10 dni do PDP, pa nimam več mobenega pregleda pri moji ginekologinji, samo na dan PDP moram iti na pregled v porodnišnico. Zdi pa se mi da ne bom zdržala do takrat, ampak da bom šla prej. LP Ksenija
|
|
|
|
za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) 23.9.2004 11:39:07
|
|
|
|
sonček2*
|
Modrooka, super, vse lepo in prav, kar tako naprej..
|
|
|
|
za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) 27.9.2004 23:04:47
|
|
|
|
modrooka
|
Hojla punce, še vedno me ni minila vročina in me občasno kar malo zaskrbi. Upam na boljše čase :). Hvala za vse spodbudne besede. Vedite, da tudi, če nisem prav pogosto na forumu (sedaj sem do 13. 10. na bolniški), mislim na vse... ... tiste, ki ste noseče in tudi tiste, ki ste že rodila, še posebno pa držim pesti za tiste, ki še čakate na :modri: ali :roza:. Veliko :angel: za vse skupaj! Imejte se in čez 'par' dni se spet oglasim! poljubčki od modrooke :sloncek:
|
|
|
|
za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) 27.9.2004 23:06:44
|
|
|
|
modrooka
|
Pika74, veliko :angel::angel::angel: in :rozica::rozica::rozica: zate in za vse ostale punce na forumu Zanositev. Pa da se čimprej prikažete tukaj :). DRŽIM PESTI!!!!!! pa,pa modrooka
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?