modrooka -> za Tejo. in vse ostale, ki me poznate :) (22.9.2004 17:32:38)
|
Punce živjo, je kar trajalo, da sem se usedla za računalnik in da sem si vzela čas, da vam kaj napišem. Se je kar dogajalo te dni, tako, da mi je čas kar nekako ušel... Prejšnji teden v sredo sem imela prvi pregled (vzel mi je bris in me pregledal), na katerem so me naročili na 1. ultrazvok. Kar težko sem dočakala ponedeljek. Z dragim sva seveda šla skupaj in bila vsa navdušena, ko sva prvič videla najino dete, ki je vredu, veliko 5,5 cm, NS=1,0. Medtem, ko sva ga gledala, si je dal v usta palček. Saj človek kar ne more verjet, ko kaj takega vidi. Bila sva torej srečna in zadovoljna, ker je z njim vse vredu. Naslednji ultrazvok imam v 20. tednu, pred tem pa še materinsko posvetovalnico (13.10.). Meni se vse skupaj zdi kar malo pozno, a ni no. Noben mi še ni pogledal krvi, urina, me stehtal... Pa sem že 12 teden. Pa še 3 tedni do prve posvetovalnice. Ne vem no... A je to gorenjska fora, a kuga :) :). No, to je na kratko to. Počutim se tako, tako. Sedaj se že pet dni borim z visoko temperaturo (do 38 stopinj), sem na bolniški do posvetovalnice. Potem pa upam, da grem spet malo v službo :). Kako ste kaj ve punce? Naslednji teden začnem hodit na telovadbo v Aerofit (imajo en program prav za nosečnice). :bravo: Imejte se lepo, pobožajte svoje trebuščke ali svoje angelčke in se beremo! modrooka :sloncek: 11t 6/7
|
|
|
|