|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materina znamenja
18.2.2007 20:33:05   
muha1
Po telesu imam ogromno materinih znamenj, temne bradavice. Po hrbtu jih imam največ, še celo zrasle so mi pri drugi nosečnosti. A ima katera podobne težave? Nekaj sem si jih že odstranila, vendar vseh ne moram, jih je preveč. V glavnem, od letos dalje nosim enodelne kopalke user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materina znamenja
18.2.2007 20:35:56   
Anonimen
Jz še nisem noseča, pa mam teh pikic za izvoz. Pa sem jih tud že ene par dala izrezat.
Mah... jaz se ne sekiram.. če druge motijo moje pikice, je to njihov problem. Če motijo mene, jih dam pač odstranit. Ampak sem se za operacijo odločila ne iz estetskega razloga, pač pa ker so bila ogromna in na nevarnih mestih (modrc, pas.... pa sem se večkrat ranila.

(odgovor članu muha1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2007 21:00:46   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

in na nevarnih mestih (modrc, pas....) pa sem se večkrat ranila.

Evo, iz istega razloga bi si jih dala jaz odstranit. Zadnjič mi je iz ene na hrbtu tekla kri. user posted image
Kam ste to šle? Po napotnico in potem k dermatologu, ali samoplačniško? Prosim za čim več informacij.
Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2007 21:07:44   
soncek&luna
materinnega znamenja ti drematolog ne more odtranit.... dobis napotnico za plastiko.... to ti odrezejo stran

Mami, pika moja!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2007 22:40:23   
Nattka
Meni je materino znamenje odstranil dermatolog dr. Bartenjev.
Imela sem napotnico, poklicala na dermatološko in se naročila.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2007 0:47:50   
Ezi
Tudi jaz imam nekaj težavic okoli tega, pa sem klicala ravno Bertenjeva in je kar dolgo za čakat. Ne vem, zakaj potrebuješ napotnico, če želiš to izvesti samoplačniško?

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2007 10:58:23   
Anonimen
Hm jz sem šla k osebni zdravnici po napotnico pol pa kr na kirurgijo v bolnico... pa so mi jih ene par izrezali.

Se pa s tem ukvarja dr. Fabjan (upam da sem prav napisala), ki tud lasersko odstranjuje ta znamenja.
Pogoj je le da niso pigmentna. No pri meni to odpade, ker imam vse pigmentirane, pa moram it spet pod nož. Nimam pa še napotnice.

A katera ve kdo se s tem ukvarja v MB? Pa da ni ravno "mesar", ker nazadnje me je kirurg tk grdo zašil, da imam ful hude brazgotine.

(odgovor članu Ezi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2007 20:52:53   
beti 1
Matovilcica, če ti ni predaleč priporočam dr. Ahčana ali katerega drugega plastika (beri plastičnega kirurga) v KC-ju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2007 21:27:39   
san
dr. Ahčan je res uredu, ob ponedeljkih ima ordinacijo na Polikliniki, sam se dolgo čaka. No mojo hčero je on operiral, sicer ne znamenja, in je res super. No, zdej ji bo še eno bulico odstranil in poleg te verjetno še tri znamenja, ki so nevarna. On je res dober, lepo zašije.

Meni je pa znamenji odstranila dermatologinja (pa ne vem katera) kar na dermatološki kliniki, mi je dala injekcijo in odrezala - pol ure ali manj je vse skupaj trajalo. Edino čakalna doba je spet dolga.

LP,S.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2007 20:07:37   
Ezi
Jaz bi pa nekaj bolj na hitro, ampak vseeno dobro. Je to kje mogoče?
Kako pa do dr. Ahčana? Kar z napotnico na KC ali kako drugače?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2007 10:29:41   
MALINČICA
Jaz sem šla samoplačniško k enemu na Ptuj, pa se zdaj ne spomnim priimka, bom vprašala. Je pa ful v redu, res!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?