Materina znamenja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

muha1 -> Materina znamenja (18.2.2007 20:33:05)

Po telesu imam ogromno materinih znamenj, temne bradavice. Po hrbtu jih imam največ, še celo zrasle so mi pri drugi nosečnosti. A ima katera podobne težave? Nekaj sem si jih že odstranila, vendar vseh ne moram, jih je preveč. V glavnem, od letos dalje nosim enodelne kopalke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: Materina znamenja (18.2.2007 20:35:56)

Jz še nisem noseča, pa mam teh pikic za izvoz. Pa sem jih tud že ene par dala izrezat.
Mah... jaz se ne sekiram.. če druge motijo moje pikice, je to njihov problem. Če motijo mene, jih dam pač odstranit. Ampak sem se za operacijo odločila ne iz estetskega razloga, pač pa ker so bila ogromna in na nevarnih mestih (modrc, pas.... pa sem se večkrat ranila.

pety78 -> RE: Materina znamenja (18.2.2007 21:00:46)

IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

in na nevarnih mestih (modrc, pas....) pa sem se večkrat ranila.

Evo, iz istega razloga bi si jih dala jaz odstranit. Zadnjič mi je iz ene na hrbtu tekla kri. [sm=smiley13.gif]
Kam ste to šle? Po napotnico in potem k dermatologu, ali samoplačniško? Prosim za čim več informacij.
Hvala!

soncek&luna -> RE: Materina znamenja (18.2.2007 21:07:44)

materinnega znamenja ti drematolog ne more odtranit.... dobis napotnico za plastiko.... to ti odrezejo stran

Nattka -> RE: Materina znamenja (18.2.2007 22:40:23)

Meni je materino znamenje odstranil dermatolog dr. Bartenjev.
Imela sem napotnico, poklicala na dermatološko in se naročila.

Ezi -> RE: Materina znamenja (19.2.2007 0:47:50)

Tudi jaz imam nekaj težavic okoli tega, pa sem klicala ravno Bertenjeva in je kar dolgo za čakat. Ne vem, zakaj potrebuješ napotnico, če želiš to izvesti samoplačniško?

Anonimen -> RE: Materina znamenja (19.2.2007 10:58:23)

Hm jz sem šla k osebni zdravnici po napotnico pol pa kr na kirurgijo v bolnico... pa so mi jih ene par izrezali.

Se pa s tem ukvarja dr. Fabjan (upam da sem prav napisala), ki tud lasersko odstranjuje ta znamenja.
Pogoj je le da niso pigmentna. No pri meni to odpade, ker imam vse pigmentirane, pa moram it spet pod nož. Nimam pa še napotnice.

A katera ve kdo se s tem ukvarja v MB? Pa da ni ravno "mesar", ker nazadnje me je kirurg tk grdo zašil, da imam ful hude brazgotine.

beti 1 -> RE: Materina znamenja (19.2.2007 20:52:53)

Matovilcica, če ti ni predaleč priporočam dr. Ahčana ali katerega drugega plastika (beri plastičnega kirurga) v KC-ju.

san -> RE: Materina znamenja (19.2.2007 21:27:39)

dr. Ahčan je res uredu, ob ponedeljkih ima ordinacijo na Polikliniki, sam se dolgo čaka. No mojo hčero je on operiral, sicer ne znamenja, in je res super. No, zdej ji bo še eno bulico odstranil in poleg te verjetno še tri znamenja, ki so nevarna. On je res dober, lepo zašije.

Meni je pa znamenji odstranila dermatologinja (pa ne vem katera) kar na dermatološki kliniki, mi je dala injekcijo in odrezala - pol ure ali manj je vse skupaj trajalo. Edino čakalna doba je spet dolga.

LP,S.

Ezi -> RE: Materina znamenja (21.2.2007 20:07:37)

Jaz bi pa nekaj bolj na hitro, ampak vseeno dobro. Je to kje mogoče?
Kako pa do dr. Ahčana? Kar z napotnico na KC ali kako drugače?

MALINČICA -> RE: Materina znamenja (22.2.2007 10:29:41)

Jaz sem šla samoplačniško k enemu na Ptuj, pa se zdaj ne spomnim priimka, bom vprašala. Je pa ful v redu, res!

Stran: [1]