|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprasanje
15.2.2007 10:21:20   
Ayo
Ojla!

V naslednjem krogu (enkrat marca, upam!) zacnem z jemanjem gonala/klomifena (v cem je sploh razlika user posted image  ).

Zanima me, kako je potem z dolzino ciklusa in ovulacijo, se da to v primeru stimulacije izracunat in predvideti plodne dneve? So potem cikli normalni in M redne?

To me zanima, ker je moj user posted image  veckrat na sluzbeni poti, ampak si lahko sam priredi program potovanj in ne bi rada, da ga ne bo ravno takrat, ko bo treba user posted image . user posted image

Hvala punce in lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprasanje
15.2.2007 10:51:34   
tinkamiška
Ayo, ko sem jst jemala klomifen, sem hodila na UZ, kjer mi je G povedala kdaj približno naj bi nastopila O(povedala mi je dan kdaj naj bi imela spolne odnose), če te sama ne bo naročila na UZ, ji to predlagaj sama.
Ciklusi so se mi podaljšali iz 28 na 30-32 dni in M je tudi kak ciklus precej zamujala(precej je bilo zame 6 dni)
Razlika pa ne vem kakšna je, ti bo sigurno katera druga razložilauser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2007 13:46:27   
Ayo
Hvala tinkamiska!

Moje M so kot veter - od 40-60 dni, tako da je nemogoce karkoli napovedati (O, M). Predvidevam, da se mi bo s klomifenom/gonalom uredilo tako, da bom vsaj priblizno lahko izracunala plodne dneve.
Ali je torej v casu terapije potreben vsakodneven obisk pri g, da ti tako napove O??

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2007 16:04:05   
tinkamiška
Hojla Ayo, ne ni treba vsakodnevno obiskati G za UZ, ker ti Klomifen sproži oziroma potencira O(naj me katera popravi, če nisem prav napisala). G ti pove koliko časa v mesecu ješ tablete in potem predvidoma kdaj naj bi bila O. Na začetku sem šla 3x zaporedoma na UZ v predvidenm času O in je G ugotovila(po velikosti foliklov) kdaj bo O. Potem sem šla samo en dan pred predvidenim dnem O, da mi  je G samo potrdila O in seveda nadzorovala moje jajčnike. Po eni strani je fino, ker točno veš kdaj se bo O zgodila, po drugi je pa malo zoprno, ker ni spontanosti pri sexu, mislim, ne pri samemu aktu, ampak pač zdrviš domov in hopacupa akcijauser posted image

Upam, da ti bojo tabletke pomagale, držim pesti. Ko boš šla pa h G jo pa vse kar ti pade na pamet vprašaj...

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2007 20:37:41   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Hojla Ayo, ne ni treba vsakodnevno obiskati G za UZ, ker ti Klomifen sproži oziroma potencira O(naj me katera popravi, če nisem prav napisala). G ti pove koliko časa v mesecu ješ tablete in potem predvidoma kdaj naj bi bila O. Na začetku sem šla 3x zaporedoma na UZ v predvidenm času O in je G ugotovila(po velikosti foliklov) kdaj bo O. Potem sem šla samo en dan pred predvidenim dnem O, da mi  je G samo potrdila O in seveda nadzorovala moje jajčnike. Po eni strani je fino, ker točno veš kdaj se bo O zgodila, po drugi je pa malo zoprno, ker ni spontanosti pri sexu, mislim, ne pri samemu aktu, ampak pač zdrviš domov in hopacupa akcijauser posted image

Upam, da ti bojo tabletke pomagale, držim pesti. Ko boš šla pa h G jo pa vse kar ti pade na pamet vprašaj...

LP,
Tinka

V bistvu se cisto strinjam s Tinkamisko, je pa se ena stvar, ki je zelo prav, ce imas terapijo s Klomifenom in UZ-je hkrati:
ves, kako na Klomifen reagiras!
Meni je Klomifen vzpodbudil O, ki je drugace nisem imela in sem dejansko reagirala nanj z enim ali najvec dvema folikloma (pri 2 tbl. od 5.-9. dne ciklusa). Nekatere reagirajo bolj, nekatere manj...

Ayo, upam, da ti uspe.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?