biba77 -> RE: Vprasanje (15.2.2007 20:37:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Hojla Ayo, ne ni treba vsakodnevno obiskati G za UZ, ker ti Klomifen sproži oziroma potencira O(naj me katera popravi, če nisem prav napisala). G ti pove koliko časa v mesecu ješ tablete in potem predvidoma kdaj naj bi bila O. Na začetku sem šla 3x zaporedoma na UZ v predvidenm času O in je G ugotovila(po velikosti foliklov) kdaj bo O. Potem sem šla samo en dan pred predvidenim dnem O, da mi je G samo potrdila O in seveda nadzorovala moje jajčnike. Po eni strani je fino, ker točno veš kdaj se bo O zgodila, po drugi je pa malo zoprno, ker ni spontanosti pri sexu, mislim, ne pri samemu aktu, ampak pač zdrviš domov in hopacupa akcija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Upam, da ti bojo tabletke pomagale, držim pesti. Ko boš šla pa h G jo pa vse kar ti pade na pamet vprašaj... LP, Tinka V bistvu se cisto strinjam s Tinkamisko, je pa se ena stvar, ki je zelo prav, ce imas terapijo s Klomifenom in UZ-je hkrati: ves, kako na Klomifen reagiras! Meni je Klomifen vzpodbudil O, ki je drugace nisem imela in sem dejansko reagirala nanj z enim ali najvec dvema folikloma (pri 2 tbl. od 5.-9. dne ciklusa). Nekatere reagirajo bolj, nekatere manj... Ayo, upam, da ti uspe.
|
|
|
|