|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko vas neka stvar tako prizadane
12.2.2007 11:45:00   
Anonimen
.... da enostavno ne morate nehati misliti na to oziroma da takrat, ko niste točno osredotočeni na neko drugo stvar enostavni mislite na to.

Ali je vredno? Ni vem da ni, samo kaj, ko ne morem mimo tega. Se trudim zelo, vendar mislim, da mi bo le čas prinesel svoje.

Kako ve prebolite najhujšo bolečino?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko vas neka stvar tako prizadane
12.2.2007 11:59:46   
baguSka

Najprej se ornk razjocem. To ne traja dolgo. Odvisno od bolecine. Potem pa se prisilim in zacnem mislit kar se da pozitivno. Vse ostalo prinese cas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 12:20:31   
srki
Jaz sem tudi bolj cmerave narave in če mi je v tistem trenutku za jokat, bom jokala. Potem pa čas prinese svoje, ponavadi mi služba pomaga, da pozabim na tisto slabo, ker pač nimam časa misliti na to. Delam in ne poskušam misliti na to, ali pa enostavno čvek s prijateljicami, sodelavkami....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2007 12:21:55   
Anonimen
Odklop od nastalih situacij je zelo težek, vendar se moraš zaposliti za vsako minuto v dnevu, da vsaj deloma pozabiš na problem, ki ga imaš.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2007 12:33:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
vendar mislim, da mi bo le čas prinesel svoje

Cas... to je krasna zadeva.. Nikoli te ne pusti na cedilu..  Hmm?! Ne vem.. ce je vedno tko najboljs.. user posted image  Ne vem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2007 12:36:56   
Anonimen
Ok ko sem zvedela da imam raka na materničnem vratu mi je bilo najprej smešno, bila sem zmedena in mami me je peljala na sladoled. In ko sva tako hodili proti avtu tistega junijskega dne sem se odločila da me briga za vse. Rak gor al pa dol. Imam 2 otroka in zarad njiju moram biti vesela in srečna. In domov sem se pripeljala čist dobre volje, mojmu (ki je bil čist jokast) sem rekla, da naj neha, da če sem jaz njemu stala ob strani ko mu je bilo najhuje nasmejana in vesela, pričakujem isto od njega. Potem sem si vzela en vikend žuranja s prijateljicami, daleč od doma. Ko sem prišla domov se je tud moj nakuliral in imeli smo se lepo do operacije. In še pol.

Sedaj me je strah vsake 3 mesece ko imam pregled in odvzem brisa. Ampak sem optimist.

Od tistega sprehoda naprej sem se odločila da v življenju počnem le stvari ki me veselijo in se ne obremenjujem z nepomembnimi zadevami. Zakaj pa. Življenje se ti še prehitro obrne na glavo pa je.

In ko je najhuje grem mal na sprehod, s prijateljicami na pijačo, na en sladoled al pa karkoli. Jokam ne, ker od tega nimam nič, smilim se sama sebi ne. Če sem (in praktično še) preživela tegale rakca potem bom še veliko več. Po moje.

Tko da najhujšo bolečino prenesem s kepico čokoladnega sladoleda. Al pa celo milko zmažem kar je bližje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2007 13:07:08   
Anonimen

Al pa celo milko zmažem.

To bo boljs..  kej bolj pametnega pa ti ne znam zdaj povedat..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2007 13:27:16   
Anonimen
Največ naredi čas. Jaz pač poskušam počet čimveč stvari, ki me veselijo, da se malo razvedrim. Na momente se pa tudi prav mazohistično utapljam v bolečini in razmišljam o tem, pa jokam... na tak način spravljam ven iz sebe. Ignoranca ni dobra, sem pa tja moraš spustit žalost in bolečino iz sebe. In čas ti pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2007 15:21:42   
ronja
Točno en teden se sama sebi smilim in premlevam, potem se mam pa dost in se odločim, da zdaj bom pa začela živet! Že prej pa hodim ven s prijatelji ali športat, normalno življenje furam dalje, kako bi bilo zdaj, ne vem, zdaj me že dolgo ni kdo tako prizadel.
zdaj je v gl. tako, da grem in se user posted image fantu na ramah... Potem me on potolaži in si mislim, če ne drugega, mam tu srečo... če bi me pa on tako prizadel, potem pa ne vem, verjetno glej prvi odstavek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2007 15:31:15   
Anonimen
Tocno en teden pravs? Kull..

Ronja.. kako kej hormoni zdej pr teb delujejo? A se ti zdi.. da nisi TI.. glih TI? Al si kr TI?

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2007 20:49:54   
plenicka

.... da enostavno ne morate nehati misliti na to oziroma da takrat, ko niste točno osredotočeni na neko drugo stvar enostavni mislite na to.

Ali je vredno? Ni vem da ni, samo kaj, ko ne morem mimo tega. Se trudim zelo, vendar mislim, da mi bo le čas prinesel svoje.

Ne, ni vredno. Vendar na to vprašanje si odgovorila že sama. Ja, le čas prinese svoje.
Ko me kakšna stvar tako prizadane, najprej jokam. Kar nekaj časa. Na trenutke se tudi smilim sama sebi. Potem grem v družbo. Med ljudi. Čeprav to ne pomeni, da ne mislim na to stvar. Ampak je malo boljse. Potem pa kar naenkrat en klik in ugotovim, da je življenje prekratko za jok. Je že bil en razlog, da se je to zgodilo. Potem pa se držim reka Carpe diem. Srečno, anonimna!
Tebi anonimna 2 pa veliko zdravja (in malo sladoleda)!!!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2007 22:23:21   
Slončica
Če me prizadane kaka stvar ki jo lahko omilim jo takoj zmehčam(prepir...)ko pa sem vidla unga kužka iz Verda pa nisem spala celo noč ker mi ni šlo iz glave kako,zakaj..Ko bom šla drug teden v službo pogledat bom pa še v zavetišče nesla brikete pa kak evro bom primaknla za operacijo.Jokam pa redko,ker se pol nč boljš ne počutm sam cela zabuhla pa nikakva sem.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2007 13:36:35   
baguSka
Tocno en teden pravs? Kull..

U bistvu dokler si pustis Tjazy. Ti bi pa ja to lohk vedu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2007 15:29:36   
ronja
hihi, baguška, imaš zelo prav! Jaz se po enem tednu smiljenja sami sebi imam poln kufer in se ne morem več gledat! Si grem tak na živce, da si enostavno ne morem dovolit dalje bit mevža. In začnem nekaj delat. Zdaj mi to ni treba, ker mam krasnega fanta in par prijateljev, na katere se lahko zanesem in se ne poderem tako zelo , ker se lahko pri njem zjokamuser posted image (lani sem mela recimo v službi ornk probleme), ampak to je drugo, kot če te partner prizadane... Na splošno se zdaj z njim zmeniva predno bi bilo tako hudo, sem vedno podpirala preventivo pred kurativouser posted image

tjazi, hehe, ne vem, če sem jaz jaz, nekak sama sebe nikoli nisem videla kot vsak dan bruhajoče bitje... Tak da iz tega vidika je tako, pa iz vidika khm, saj veš... želje po user posted image ... Je pa to malo povezano s tem bruhanjem... Oboje hkrati namreč nekak ne gre...

Sicer bi jaz zbrala čokoladni sladoled, ne milke, čokoladni sladoled je itak moja najljubša hrana. Moram priznat, da se meni kaka smrtonosna bolezen ne zdi najhujše, kar bi se mi lahko zgodilo. Veliko težje bi mi bilo prenest to, da bi se kaj zgodilo fantu. Če bi me pustil, bi živela dalje, uredila bi si življenje, sicer težko, ampak mislim, da bi bila najnajnajkasneje v roku par let sigurno spet zelo srečna, verjetno pa že prej.
Ko sem bila mala, so mislili, da bom oslepela, poleg tega sem mela 2x pljučnico in večkrat je bilo tako, da so bili zdravniki precej bolj prestrašeni kot jaz... meni se vse to sploh ni zdelo ne vem kako tragično. Še zdaj se mi ne.

Ko pa sva bila s fantom v prometni nesreči in tistih prvih nekaj sekund, ko se ni odzval, 4x sem ga poklicala, 3x  ni nič odgovoril, vrata čisto stučkana, da ti ni jasno, kako bi kdo tam not preživu... Hm... no, to je bila moja najhujša izkušnja v življenju, takrat sem tudi ugotovila, da ga mam v bistvu ful bolj rada, kot se sploh zavedam, pa se kar dobro zavedam, da ga mam ful, pa predvsem je bilo to prvič v življenju, da se je cela moja pamet zarotila proti meni. Možgani sploh niso hoteli dojemat situacije, samo ena misel mi je hodila čez glavo: ne, to ni res, to se ne more zgodit, to ni res, to ni res! ne vem, kako bi to sprejela. Vse ostalo se mi zdi sprejemljivo. če ne bi mogla met otrok, bi jih posvojila, če zgubim službo, bom delala honorarno, če me fant pusti, bom vedela zakaj, že nisva bila za skup in bom dobila drugega... Samo to pa... ostaja nerešeno, pa ma da se mu nič ne zgodi! Zdaj pa sploh ne!

Aja, potem mu ni bilo nič tako hudega v tisti nesrečiuser posted image , je mel pretres možganov, ampak na srečo brez posledicuser posted image . zato sem bila zelo srečna, nisem sploh imela te krize, kljub temu, da sem bila kar dolgo na berglahuser posted image Seveda sem ponorevala, ko nisem mogla dobit brisače iz vrhnje omareuser posted image , ampak v osnovi nisem bila nesrečna. Pa predno je kdo preveč pameten, noben od naju ni voziluser posted image .

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?