|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pediatrični oddelek
10.2.2007 18:03:53   
Katja6
Če ste bili z vašimi zakladki v bolnici bi vas prosila, da napišete kako je bilo. Koliko so bili stari, ste bili lahko zraven, kako so vas obveščali o poteku zdravljenja, v kateri bolnišnici.... Hvala.

Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pediatrični oddelek
10.2.2007 22:11:24   
bucka01
Jaz ti lahko samo toliko povem da sem bila z svojim prvim otrokom v ljubljani na vrazovem na pediatrični zaradi alergije bil je star 3 mesece hvala bogu smo bili tam le 24 ur na opazovanju zraven nisem mogla biti ker nisem več dojila o poteku zdravljenja so nas zelo slabo obveščali in tudi razmere so tam za moje pojme katastrofalne da sem od 7-h zjutraj pa do 22 zvečer takrat sem namreč šla od tam sedela na teh trdih stolih da sem bila čisto trda.
Smilijo se mi tisti ki so tam po več dni, tednov in celo mesecev.
Upam da nam nebo treba nikoli več obiskati tistih prostorov.

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2007 22:53:17   
Katja6
Tole je blo mal pred mano napisan od tinčice. Upam, da ne bo huda, ker sem skopirala. Ne vem al ste vsi tako zadovoljni s pediatričnimi oddelki, al so predolge zgodbe za pisat? Je škoda izgubljati besed?

jah moram se mal razpisati čeprav sem se do dons že kr umirila, če bi pisala to teden dni nazaj bi preklinjala po vsem povprek.

v glavnem sem pisala eno zgodbo mal listov nazaj, sedaj pa nadaljevanje mal drugačne zgodbe.

no po vseh kolobocijah kje naj pustim malega ker ima vnetje ušes in antibiotik sem se odločila da ga bom vseeno uvajala v vrtec in da ga po 2 dneh pustim tam, ker ga enostavno nimam kam dat.
no in posledica tega stres+ virusi = alergija na antibiotik

ajoj kakšen je bil ves moder do temno rdeč kot da bi ga en čist zbutal, vročina pa ves prehlajen, gremo k dežurnemu da nam claretin in domov, drug dan še slabši, gremo k njegovi pediatrinji naju takoj pošlje v bolnico na vrazov trg TUKAJ PA ŠOK, mislim tukaj ti pa otrok dobesedno lahko umre na rokah, čakam 3 ure malega držim na rokah vidno izčrpanega ni mogel stati, ker ima čisto zatečene nogice, tam pa te noben ne šmirgla kot da si ta zadnje kolo.

sestre samo paradirajo gor in dol, enkrat pride mimo zdravnik in vidi našega malega in samo stoji in gleda in gre do sestre in jo upraša kaj je s tem fantkom ona pa" ja za k vam je" in ji on odvrne" ja a ga mislite sprejet" ona pa" ja" in seveda ura odbije 14 in menjava izmene, pride druga sestra in jo zasujejo z primeri od dop. in grejo.
ma k se je men začel mešat in ponorim in ji ji rečem ja pa a vi mislte tega otroka sprejet al ne, pa je bla tam zdravnica in je takoj ukrepala, ker drugač lahka čakam tam do večera o kok se je men fuzlal, otrok lačen, zaspan ves v bolečinah mene noge komaj še držijo rok sploh ne čutim več.

potem drugi dan je bil vidno boljši in je že hodil tako da ga nisem mogla zadržat da mi ne bi ušel iz sobe ven in me sestre napadajo da kako ne morem obvladat 2 letnika, ja pa prov pa grem domov pa ga ti obvladaj če je pač otrok živahen.
no na koncu sem itak popi.... in je prišibala zdravnica in smo lahko šli domov in da ga pripeljemo drugi dan pokazat.

u glavnem hotla sem pokritizerat sam sprejem v bolnico, ki pa ga ne bi več rada doživela.

upam da ste me brale.....

lp

sem 29 letna mamica mojemu piškotu po imenu Tio, ob sebi imamo še očka, ki mu je ime Goran.

< Sporočilo je popravil Katja6 -- 10.2.2007 22:57:01 >

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2007 17:40:06   
VERONICA
Bila sem v pediatrični kliniki, pulmološki oddelek, v Ljubljani. Bila sem z enoletnico, zaradi bronhiolitisa. Slišala sem grozljive zgodbe, zdaj imajo nove ležalnike in ni več tako hudo.

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2007 20:16:03   
eya
Mi2 greva v sredo, na gastroenterologijo, pa ti potem napišem izkušnjo, upam, da pozitivno.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2007 20:34:10   
krfjolca
Midva sva bila na gastroenteorologiji, pa lahko pohvalim osebje. Pač ni vse idealno, kar se tiče prostora, opreme in teh stvari, ampak kaj češ, niso oni krivi. Moram reč, da so bili zelo pazljivi glede higiene, kar mi je bilo všeč. Enkrat se je jokal dojenček , ki je bil v isti sobi, pa mamice ni bilo zraven in sem samo do tja stopila, pa mu prigovarjala, pa je takoj stopila sestra noter, in me (prijazno) opozorila, da se ne smem dotikat drugih otrok (itak nisem imela tega namena), ker so pač razne črevesne okužbe in podobno. Pa vse so mi prinesle, za kar sem prosila, razložile, kar sem vprašala (ker je bil naš star šele 1 mesec, sem bila še ful štorasta, predvsem pa panična mama user posted image ), zdravniki so bili pa tudi zelo prijazni in zavzeti. 

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2007 20:38:02   
Katja6
Sem prav vesela, da imate dobre izkušnje, da je bilo dobro poskrbljeno za vaše otročke.

Katja 

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2007 21:57:07   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Katja6

Če ste bili z vašimi zakladki v bolnici bi vas prosila, da napišete kako je bilo. Koliko so bili stari, ste bili lahko zraven, kako so vas obveščali o poteku zdravljenja, v kateri bolnišnici.... Hvala.

Katja

Mi2 sva bila ravno na gastroenterologiji v Lj na preiskavah. Ker sva iz Domžal, sva lahko hodila domov čez noč, tako da sva popoldan bila že doma, naslednji dan pa sva bila ob 7ih na oddelku. Osebje je zelo, zelo prijazno, sploh sestre so zelo v redu, vedno na razpolago in znajo delat z otroci. Zdravniki so pa tudi v redu, ti vse lepo razložijo.
Če ostane user posted image  tudi čez noč, je lahko starš zraven, imajo zložljive ležalnike v ta namen, so čisto v redu. Če mamica še doji, je notri brezplačno+dobi 3 obroke na dan+čaj. Sicer se nekaj plača.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?