|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prosim pomagajte!
9.2.2007 16:20:15   
bobek05
Anonimna, otroka ti NE MORE vzet kar tako, tudi če ima 10x večjo plačo kot ti... POtem bi moral pa res ful dokazovat na sodišču, da si nesposobna mama, ampak to pomeni: da otroka zanemarjaš (npr. ga ne umivaš, premalo ali preveč oblačiš, ga ne hraniš..), ga tepeš in kaj vem kaj še vse... ali pa da DOKAŽE!, da si narkomanka, alkoholičarka... razumeš, sami drastični primeri...

Ne more on kar priskakljat na sodišče in rečt, JAZ bom imel otroka, ker sem "boljši" oče in ker zaslužim več denarja in mu kao lahko nudim boljše življenje... MALO MORGEN! Verjemi mi, da to sploh ni tako enostavno, zato ti ni treba živet v strahu, da boš kar čez noč ostala brez otroka.

Sicer pa pozabljaš, da imaš na RR veliko podporo in zagotovo bi se našla kakšna odvetnica, ki bi ti z veseljem priskočila na pomoč user posted image  

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 9.2.2007 16:21:07 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.2.2007 16:47:35   
Eviii
joj, res nezavidljiva situacija.
prvič. ne zmeni se sploh več za tipa. sej si itak povedala, da si vsej stvari že želela narediti konec. zdej imaš idealno priliko.
drugič. ne se prehitro odločit za splav. to imaš še časa do 12. tedna. tačas se zaupaj kaki prijateljici, lahko tudi na rr-u poiščeš kako punco, ki bi se bila pripravljena s tabo privat pogovorit. boš videla, da boš kos situaciji (kakorkoli se boš odločila).
tretjič. v takih primerih so mlade mamice dobro zaščitene pri nas in varna hiša se mi zdi zelo primerna rešitev vsaj za sedaj.
četrtič. otroka ti ne bo mogel nikakor vzeti. otrok je vedno dodeljen mami, razen v skrajnih primerih, ki so ti jih punce že predstavile.

pa seveda oglasi se še kaj in nam sporoči, kaj se dogaja. mi ti želimo vse najboljše user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.2.2007 17:14:41   
nInAzWeRiNa
ne morem vrjet da je lahko nekdo pri teh letih kot 5 letni otrok...ta tip ma resne težave sam s sabo in je očitno dvojna osebnost obisk pri psihijatru mu tut nebi škodu ker tole pa res ni normalno...u glavnem lahko povem da sem sama spočeta na podoben način najprej mejva mejva pol pa zneb se ga??! in sem vesela da se je mami odločila zame... ti pa upam da se boš odločila tko da ti bo super in da v življenju ne boš obžalovala ničesar-stara si dost,redna služba gor al pa dol,kdo pa prav da ne morš kljub otroku postat uspešna ženska...vse se da če se hoče in če je volja!
srečno princeska! na tistga "invalida" pa čim prej pozab v svoje dobro in najd bolšga,ker niti slučajno ni edini na svetu ki je vreden tvoje pozornosti!!
papauser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.2.2007 17:37:17   
puhica13
Anonimna,

Žal mi je , da si spoznala takega kretena in sem jezna, da si lahko nekateri to dovolijo. Mislim, da ti reče, da nisi primerna mati za njegovega otroka, a takrat , ko si pa sexala z nim si pa bila primerna!! Jaz bi ga obesla za njegove dragulje user posted image !! Ej če ne zna razmišljat z zgornjo glavo, potem bolj da se ne podaja sploh v nikakršne veze. Žal pa je verjetno njegov odnos do tebe tudi plod vzgoje njegovih staršev in odnos, katerega ima on z njimi , je očitno ¨reven¨! dejstvo je, da je on oče tvojega otroka, ki si ga sploh ne zasluži in jaz bi na tvojem mestu otroka obdržala, saj ni user posted image  kriv da je njegov BIOLOŠKI oče idiot. vrjamem, da so začetki težki, vendar mislim, da takrat ko si prisiljen nekaj naresti dobiš moč za katero sploh nisi vedela da si jo sposoben. Poklicala bi pa tudi njegove starše, jih le obvestila o tem, da sicer bodo stari starši, vendar glede na to, da te silijo v splav niso vredni da bi jih sploh kdo klical dedek in babica. Kar se pa tiče , da ti lahko on vzame otroka , pa mislim, da je odraz njegove nemoči in se zaveda, da bi ti zelo rada obdržala otroka , pa ne ve kako naj odreagira. Ne more ti nič!! Ti se odloči tako, da bo najbolje za tebe in tvojega user posted image , neglede na to, kaj pravijo drugi okoli tebe. Poslušaj sebe in svoje srce. Marsikdaj se zadeve rešijo same od sebe! Karkoli se boš odločila bo prav, ker si se TI TAKO ODLOČILA!!! Vso srečo ti želim in pozabi tistega idiota, ker je veliko dobrih ljudi na svetu, ki si te zaslužijo!!

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.2.2007 9:58:09   
upica
Po tem, kar si napisala, je dejansko res narobe z njim. Meni je vsakokrat groza, ko vidim, kakšne posledice lahko pušča nepravilna vzgoja in kakšne travme se na ta način lahko razvijejo. Vsekakor bi ti prvo svetovala, da karkoli ti napiše, karkoli ti reče, si zapiši, sporočila shrani. Pokliči na policijo in povej, da ti grozi. Pri svojih pogovorih z njim ali srečanjih z njim nikoli ne bodi sama. Pogovore si daj snemati. Vse to boš še kako potrebovala kot dokazno gradivo proti njemu, ker jaz ga ne poznam in ne vem, koliko je močan na tem področju. V glavnem bodi previdna. Čimprej pojdi do osebnega zdravnika in mu vse povej, kakšne probleme imaš in če ti lahko kaj svetuje (verjetno te bo napotila k socialni delavki ali psihiatru, kar boš ponovno lahko uporabila kot dokaz, da je s teboj vse v redu, ker verjetno bo poskusil tudi to). Tudi hitreje boš prišla v stike z ljudmi, ki jih boš kasneje potrebovala. Če boš tega človeka kar pustila, se bo vedno lahko vrnil, takšen kot je (nespremenjen) v tvoje življenje in to ne bo dobro ne zate in ne za tvojega user posted image . Po moje on potrebuje institucionalno zdravljenje (moral bi iti na pranje možganov) ali vsaj psihiatra, ki bi ga spravil na pravi tir.  Z zbranimi dokazi boš mu mogoče celo lahko pomagala. Verjetno res ne bi imela več problemov z njim (ni pa nujno), če bi splavila, ampak, moraš pa vedeti, če boš ti lahko to prenesla, da si ne boš očitala. Tako kot pri vsaki stvari, žal tudi pri splavih obstaja možnost zapletov, ki posledično lahko povzročijo neplodnost, ampak je redko, dogaja pa se. Tudi jaz ti najprej svetujem pogovor s tvojimi starši, vsaj kar se tiče tega, če bi ti pomagali na začetku pri otroku, morda, da bi živela pri njih v času porodniške, vmes pa si boš tako ali tako iskala službo (potem boš vsaj imela čisto vest, da si vse poskusila). Ne bodi šibka, ostani močna in postani še močnejša in odločna. Ko boš imela zbrane vse informacije, zberi vse svoje moči, se odloči (tako kot se tebi zdi prav) in potem izvedi. Nikdar ne obžaluj svoje odločitve in ne razmišljaj o njej v negativnem smislu. Ker se boš zagotovo prav odločila, neglede na to, kaj bodo rekli drugi.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.2.2007 10:12:08   
stunfek
Se absolutno strinjam z upico! Res si beleži vse sms-e in izjave in dokumentiraj celoten postopek.
Sporoči kako si se odločila.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.2.2007 13:18:09   
Anonimen
Zdravo punce!

Hvala Vam, da mi pomagate,dajete nasvete in mi stojite ob strani.
Je kar nekaj novega od njegovega zadnjega obiska v četrtek pri meni. Včeraj proti večeru mi je poslal sms, če grema na pijačo. Sem mu napisala, da ne, mogoče ju3. Danes me je pa prej poklical in sem mu rekla, da bi mu rada povedala samo nekaj: da sem se odločila, da ne grem z njim na pijačo in naj me prosim pusti na miru in naj pozabi name, da obstajam. In odložim.
Pa me pokliče takoj za tem njegova sestra in mi reče, da je bil pod pritiskom in, da so mu doma rekli, da ne mora tako delati, ker je vendar otrok na poti. Da so se doma pogovorili, da nama bodo pomagali, nama stali ob strani, če sva si želela otroka in ga načrtovala. Da se že pogovarjajo kaj bo kdo kupil in tako...da se veselijo kljub vsemu user posted image  . Joj, punce a mislite, da je res lahko bil pod takšnim pritiskom, da je tako odreagiral? A so ga mogoče doma kaj "spametovali" ? No, kasneje je rekel, da še pride do mene in bom videla kaj še bo mi povedal... Tako, to je za zdaj vse, še vam kasneje kaj novičk napišem, da boste mele kaj za brat user posted image

Lepo bodite in lep vikend vsem

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
10.2.2007 13:27:13   
Anonimen
On se mora sam odločiti,ne njegovi starši.A to pomeni,da bosta spet skupaj zaradi staršev?
Meni se zdi,da mu ti preveč popuščaš,on je pa neodgovoren in otročji.
Starši vama lahko pomagajo,ne morejo ti pa nuditi tisto,kar vidva z otrokom rabita in kar vama on ne more  ali ne zna dati.Malo premisli,predno te ponovno okrog prinese.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.2.2007 14:52:59   
Anonimen
lep pozdrav, še jaz bi nekaj dodala na to temo. Prvo kot prvo ne morem verjet da obstajajo tudi taki tipi.
Anonimna rada bi ti pa rekla samo to. Sama imam prijateljico ki tudi sama vzgaja otroka, pa si je v času odkar je ločena kupila stanovanje oziroma ga še odkuouje-kredit. Dokler pa je imela moža si nista mogla ustvarit nič. Otroku nič ne manjka, je pa res da ji pomagajo starši, s tem da hodijo po otroka ko je on av službi. Pa še za informacijo, po poklicu je " samo" kuharica, pa ji kljub temu znese, pač si je zastavila cilje svoji plači in zmožnostim primerne. U PAM DA SEM TE MALO OPOGUMILA, NOČEM PA TI SOLITI PAMETI KAJ JE BOLJE, DALA SEM TI SAMO PRIMER, DA SE TAKO TUDI DA, ODLOČITEV PA JE SEVEDA SAMO TVOJA, SAJ SAMO TI VEŠ, KAJ ČUTIŠ IN ŽELIŠ. pA SREČNO IN PO PAMETI.. PAPA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
10.2.2007 17:40:53   
Eviii
no, kot vidim, se stvari zate spravljajo na boljše. sem prav vesela zate user posted image user posted image user posted image . očitno tudi v tem primeru ni bilo nič drugega kot panika, ki zagrabi moške, ko zagledajo tiste dve črtici na testu (oziroma, ko mu ženske povemo, da smo jih zagledale). jaz k sreči nisem naletela na tako situacijo, poznam pa kr en dober primer. moja sestrična in njen mož (takrat še fant) sta tudi načrtovala otroka, pa je ona zanosila, pa sta se full okrog tega kregala. prišlo je celo do tega, da se je ona vrnila živet nazaj k svojim staršem, on pa k svojim. to je trajalo kar nekaj mesecev v nosečnosti. no, na koncu se je vse lepo pošlihtalo in ko je bil pri porodu in zagledal svojo princesko, sploh ni bilo več dvomov o tem, da ne želi otročka...
punce, ne je zdej obsojat, da nej pusti tipa pri miru. daleč od tega. čeprav je res, da si ne sme tako zmišljevat....
kar ti svetujem kot naslednji korak, je to, da se z njim pogovoriš. če še nisi razumela, imaš zdaj ti žogo na tvoji strani (pravzaprav v trebuščku user posted image ). povedat mu moraš jasno in glasno, da tega njegovega otročjega obnašanja ne boš več tolerirala. otrok je resna zadeva in poti nazaj več ni. otrok ni igrača, ki jo lahko neseš nazaj v trgovino, ko se pokvari. otroka sta želela in naredila oba in pika. boš videla, da se bo takoj streznil. in očitno imaš tudi njegovo družino na tvoji strani, ki ga bo še kdaj v rit brcnila, da ne bo počel več takih neumnosti. povej mu tudi, da tak stres v tem obdobju škodi tako tebi kot otročku.
vsekakor, bravo punca in čestitke za nosečnost user posted image user posted image user posted image . uživaj jo maksimalno. in oglasi se še kaj z lepimi novičkami.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.2.2007 9:50:54   
upica
Če boš se dogovorila z njim, se raje na javnem mestu (slaščičarna ali kaj podobnega). Ne bodi sama, če pride k tebi. Že izjava staršev, da KLJUB VSEMU se veselijo user posted image . Kljub čemu vsemu? Kaj si jim pa naredila hudega? Oprosti, ampak jaz iz tega ne razberem nobenega spoštovanja do tebe. Mislim, da boste v prvi vrsti morali razčistiti na tem področju, če se boš odločila njega sprejeti nazaj.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.