|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim pomagajte!
8.2.2007 21:53:17   
Anonimen
Pozdravljene pupike!

Imam eno hudo težavo in moram se vam izpovedati, da mi bo lažje in mi daste kakšne nasvete. Pa začnimo: na fantovo pobudo sem lani aprila nehala jemati KT, da boma začela delati na user posted image  . Lani decembra je šel z mano v lekarno in kupila sma Tifol tabletke, da bo vse tako kot treba. Letos, po novem letu mi je šel po novo škatlico Tifola celo sam in mi jo prinesel. In 14 dni po tem jaz naredim test in pokaže mi močno user posted image  user posted image  . Mu povem veselo novico, ni bil vesel in mi reče, da naj grem na splav. Odide domov k staršem. Čez 2 dni se vrne in mi pove, da je rabil nekaj časa za sebe, da boma mela user posted image  in, da je že povedal tudi prijatelju, da bo ati. Skratka, se kao veseli. Kupi same negazirane pijače, češ, da zdaj pa jaz ne smem piti gaziranega in moram zdravo jest. Čez 4 dni pove doma,svoji družini, mami, atiju in sestri. Je vse kao v najlepšem redu. Cel teden ne gre k svojim, takoj po službi prihiti domov k meni. Včeraj pa pride domov, se mu ftrga in mi reče, da ne zeli, da sem jaz mati njegovega otroka in me lepo prosi, da naj grem na splav. Spakira in spet domov k starsem. Danes pride k meni, ker mi prinese se neke moje stvari nazaj, se hočem pogovorit z njim, vendar zaman.
Vztraja pri dejstvu, da ne želi, da sem jaz mati njegovega otroka in, da naj grem na splav.
Zdaj pa je problem v tem, da sama ne bom zmogla skrbet za user posted image  , ker živim v podnajemniškem stanovanju in nimam še redne službe, z strani moje družine pa tudi ne morem pričakovati ne vem kakšne podpore.Žalostno, ampak resnično. user posted image
Punce jaz sem se tako veselila tega user posted image  , vendar sama ne bom zmogla, resnično ne.
Mislim, da je zame res samo splav rešitev v tem trenutku... tehtam,tehtam, pa se ne morem odločit...
Se vam opravičujem, ker sem zatežila malo na dolgo, samo zdaj mi je spet malo lažje, ko sem se lahko še vam zaupala.Ker se tak samo cele dneve user posted image  .

Lep večer vam želim, pazite nase in na svoje user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim pomagajte!
8.2.2007 22:00:25   
Anonimen
Jaz na splav ne bi šla, bi pa prej kreten študiru. To je pač samo moje mnenje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2007 22:01:18   
Marogica
Ja, anonimna, jaz bi naredila splav, če bi bila v takšnih okoliščinah. Mislim, da pa bom edina, ki ti bo to svetovala oz. ena izmed redkih. Tukaj boš dobila nasvete v stilu, "bo že kako", "ne obupaj"....

Aja, pa brco v ritu tvojemu tipu, ki ne ve, kaj bi rad. Ta tega ne bo še nekaj časa vedel. Četudi bo prišel po enem tednu zopet nazaj in si bo žele zopet otroka. Kam pa to vodi, si vsakih 14 dni premisliti, kaj bi rad.

Bodi vztrajna in dosti sreče ti želim, kakorkoli se boš odločila...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2007 22:06:35   
Naja31
Jaz bi najprej njega skenslala in to takoj!
Glede splava pa ti ne znam svetovati.
Sama najbolje veš koliko si tega otroka ti želiš in če boš sama sfolgala.
Nikakor pa ne delaj splava zato ker on tako hoče. Njega pa najbolje da izbrišeš iz tvojega življenja.

Srečno!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2007 22:09:44   
Sandra*
Pozabi nanj. Naredi tako kot misliš da je tebi najbolj prav, oz. zate najboljše.

Veliko sreče!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2007 22:10:31   
ina82
mogoče pa ti bodo tvoji le lahko kako pomagali, povej jim najprej novico in se temeljito o vsem pogovorite
s fantom se še enkrat pogovori in mu daj pogoj, da če ne želi otroka tud ti več ne boš imela opravka z njim
če pa res ni možnosti pa se odloči za splav, ti mogoče ni usojeno imeti otroka s tem fantom
je pa res težka odločitev in mi je zelo žal da si v takšni situaciji

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2007 22:16:23   
upica
Mislim, da je tvoj partner padel v paniko. Si ga morda vprašala, iz katerega razloga pa ti naj nebi bila mati njegovih otrok? Ali te je presenetilo to njegovo ravnanje? Je drugače tudi tako labilen? Težko bi ti kaj svetovala, ampak jaz bi ga pustila nekaj časa, potem pa morda poklicala njegove starše in jih povprašala, kako se obnaša doma. Kar se tiče user posted image  pa, če si ga želiš, sploh ne razmišljaj o splavu. Če si v podnajemniškem stanovanju je to v redu, ker potem vsaj nekje si. Na starše lahko računaš tudi, če imate malo skrhane odnose, ker te zagotovo imajo radi in ponavadi se še bolj veselijo vnuka kot ti. Po moje te tudi tvoj ima rad. Njegovo dejanje pa se mi ne zdi popolnoma normalno. Jaz bi verjetno jutri zjutraj poklicala kakšnega psihiatra in se pozanimala, kaj pomeni takšna reakcija. Nisi pa napisala, kako dolgo sta že skupaj in koliko si stara, kako dobro ga poznaš? Jaz mislim, da se bo vseeno vse uredilo. Ti pa se lepo pomiri in imej se rada in tvojega user posted image  tudi, skupaj vama bo uspelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2007 22:32:43   
lelaval
Če si v podnajemniškem stanovanju je to v redu, ker potem vsaj nekje si. Na starše lahko računaš tudi, če imate malo skrhane odnose, ker te zagotovo imajo radi in ponavadi se še bolj veselijo vnuka kot ti

Navadno se res tako zgodi (no ja, jaz pač nisem bila deležna pomoči svoje mame, ko sem jo prosila -  a ne v takšni situaciji, vendar verjamem, da sem ena izmed zelo redkih takšnih primerov).
S fantom pa razčisti - očitno pa ti je lahko že sedaj jasno, da nanj ne moreš računat pri nobeni stvari v prihodnosti, če že sedaj ne ve kaj bi glede user posted image . So stvari v življenju, kjer  vsak teden ali 2 ne moreš spreminjat mnenja in odločitev. In user posted image  je zagotovo takšna stvar.
Kar pa se tiče splava - naredi tako, kot sama misliš, da bo najbolje. Me ti lahko svetujemo, da user posted image  obdrži, oz. se raje odloči za splav. Ti pa moraš sama vedet, kakšne posledice pušča ena in druga odločitev- in zato se moraš sama odločit, kajti le ti boš tista, ki bo nosila posledice (oz. živela z user posted image , ali pa s slabo vestjo, da se ni odločila za user posted image ). Verjamem, da se boš pavilno odločila, pa kakorkoli že.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2007 23:06:59   
Anonimen
Hvala vam punce, da ste mi v pomoč, zlate ste user posted image   Se kr veliko boljše počutim...
Da še vam odgovorim: stara sem 27 let, 2 meseca pred svojim 28. roj. dnevom bi rodila, fant pa 26. Po mojih izračunih bi rodila na njegov 27.roj. dan.
Ja, mi je danes povedal, da mati njegovih otrok bo tista, ki bo imela redno službo in, ki bo prava- boljša gospodinja kot sem jaz. Ker karkoli sem naredila ni bilo za njega vredu in ni bilo prav. Naj še vam povem tudi to, da sem že bila odločena, da ga izbrišem iz mojega življenja in sma že bila 1 teden narazen, se mu nisem javljala na mobitel, v glavnem nisem želela več biti z njim, ker je bilo preveč kregarije in preveč krat me je že ponižal in bil nesramen do mene. Pol pa mi je zamujala M, naredim test in valda se mi je zdelo prav, da ga pokličem in mu povem kako je na stvari, da sem user posted image  . Njemu pa se je zmešalo. Pogovor ne gre, ne pomaga, sem mu še danes rekla, da se pogovorima pa mi je rekel, da je on meni že povedal ( kao naj grem na splav ) . Aja, pol pa še me je poklical, se javim in mi reče, da, če slučajno mislim jaz imet otroka, da mi naj bo jasno, da tisti dan, ko bom rodila bo šel na sodišče in mi ga vzel. Da ga niti videla ne bom.
Kako dobro ga poznam? Za vsako bedarijo, ko njemu ni blo kaj prav je on spakiral culo in šel nazaj k svojim. Vsake par dni se je selil,od njim k meni in obratno. Zato sem pa potem tudi hotela narediti konec temu.
Seveda bi imela otroka, samo ne sama, želim si, da ima user posted image  mamico in atija in bi bli družina.
So pa mi vse 3 moje najboljše prijateljice rekle, ki poznajo mojo vezo z njim že od vsega začetka in do vsake podtankosti, da naj ga pustim kmeta, da me ni vreden in naj naredim splav, da si nebom uničila življenja z njim. Ker user posted image  mislim, da bom še pa vseeno lahko imela,ne?
Kaj splav ima kakšno vlogo na kasnejšo zanositev?
To je za zdaj vse.... res se kr boljše počutim, ko vam lahko zaupam....zlate ste....

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2007 23:32:50   
andre3a
ne morem verjti kaj pišeš!Ta tip ni normalen!Tvoje prijateljice imajo prav, fant te ni vreden.Glede splava se odloči sama,povej staršem kaj ti grozi da ne boš pol taslabša.Tipa pa se znebi saj to ni človek na katerega se lahko zaneseš v življenju.Mlada si in ne uniči si življenja!Kaj pa pravijo njegovi na te njegove izpade in selitve sem pa tja?Groza

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2007 0:04:14   
Anonimen
Za starše ne vem kaj pravijo za njegove selitve, ker nisem zdaj v stiku z njimi. Na začetku sem bla najboljša punca kar je možno za njihovega sina, zdaj pa baje več ne... Baje, ko jim je povedal, da sem user posted image  so novico sprejeli kot, da bi jim povedal, da se že 5 let drogira. bog ve kaj je on doma pravil o meni in sebi v prid. Ker je takšen mamin sinko, da je za vsako stvar "letel" domov k mamici, kot sem že prej napisala.
Aja, pa še nekaj naj vam povem, ko sem se ravno spomnila. Da je punca, ki jo je imel pred mano tudi šla na splav, ko je zanosla z njim. Ne vem pa kje bi jo kontaktirala, da bi mi zdaj še ona povedala kaj pa je bil pri njima problem. Ker meni je rekel, da je bila enaka kot jaz - berite : ne dovolj dobra za njega. Tako, da verjetno ni problem samo v meni.Jaz mislim, da si on ne zasluži, da ga v življenju kdo pokliče : " ati "

(odgovor članu andre3a)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
9.2.2007 0:07:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.2.2007 0:50:07   
lelaval
Očitno je zanj vsaka punca vredu, dokler ne zanosi. Pa za njegove starše prav tako. Aja, kaj pa, če bi imela službo in bi jo zaradi nosečnosti izgubila? (tako se je zgodilo pri moji 1. nosečnosti).
Glede splava pa - naredi, kot sama čutiš. Po tvojem pisanju smatram, da bi se za splav odločila, ker ti tudi prijateljice tako svetujejo, sama pa malce oklevaš (ker sprašuješ, kakšne posledice pušča splav glede na kasnejšo zanositev). Bivša sošolka je imela 2 splava (3. ji njena G. več ni pustila it delat, češ, da bo kasneje  imela težave  z zanositvijo), soseda pa je imela 1 splav, kasneje pa ni mogla več imet otrok, pa čeprav si jih je še tako želela. Je pač odvisno od organizma, medicina pa tukaj ne more nič garanirat (hvalabogu ni več ilegalnih splavov - v dobro žensk). To, ali boš user posted image  obdržala ali ne, pa naj bo le tvoja lastna odločitev, ker boš ti živela s tem. Glej le, da kakokoli se boš odločila, da kasneje ne boš obžalovala, saj vrnitve nazaj ni.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2007 6:36:58   
Anonimen
To je moškiuser posted image ,ki ne zna prevzeti odgovornosti.Videl je,da lahko odhaja in prihaja kadar hoče.
Malo bi bil pri tebi,malo pri mamici,ampak pri otroku pa ne moreš odhajati in prihajati,zato si je premislil,da bi imel otroka.
Splava ti pa ne morem predlagati,ker sem bila v hujši situaciji,pa sem se vseeno odločila za otroka.
Naredi tako kot sama čutiš.Tudi če narediš splav,je to tvoja odločitev,in nihče te nima pravice obsojati.
Karkoli boš naredila,naj se dobro konča.Srečno in drži se.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2007 6:38:14   
daga11
Dobro jutro!

Dol padeš kaki kreteni obstajajo na svetu!!
Pusti ga pri miru naj si najde drugo ki jo bo matretiral- ti naredi konec s tem - zato ker če boš ostala z njim boš še večkrat razočarana in boš trpela ti in otrok- ki ne bosta nikoli dovolj dobra za njega ker vsebuje tvoje je gene!
glede otroka pa se moreš sama odločit to pa je tvoja odločitev!
Glede tožbve in odvzema otroka - kje pa ded živi - kaj ne ve da so pri nas še vedno pravni sitem naret tako da še vedno rajši pustijo mamici otroka in ga ne vzamejo kar tako!
Ker si je on tako namislil!!!

Upam, da si boš znala sama sebi pomagat, ker zdaj si lahko samo sama pomagaš najbolje ker veš kaj sama hočeš v življenju in kaj so tvoje želje!

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.2.2007 7:36:59   
Anonimen
Vsekakor tipa izbriši iz svojega življenja. No, če se odločiš obdržati otroka, tega seveda ne boš mogla naredit, ampak boš imela večne probleme z njim, kajti očitno ti je odločen nagajat, čeprav tega se pa ne rabiš bat, da bi ti uspel vzet otroka. Samo požrl bo pa tebi veliko živcev in najverjetneje tudi otroka prizadel s temi svojimi večnimi prihajanji in odhajanji. Vse skupaj seveda ni predlog, da pojdi na splav, to boš morala sama pretehtat. Imeti otročka je najčudovitejša stvar v življenju. Ko spoznaš to ljubezen, takrat šele veš, kaj ljubezen v resnici je. Samo jaz poznam samo situacijo, kako je imeti otroka v srečni družini. Z ljubeznijo to nima dosti zveze, s čim drugim pa marsikaj.
Glede splava in možnosti za kasnejšo zanositev pa ne vem. Načeloma naj ne bi vplivalo, vsaj ne veliko, kolikor jaz vem. Jaz sem imela pred 11 leti umetni splav, pred tremi leti sem spontano splavila, naslednjič pa že uspešno donosila in rodila čudovito punčko. Zdaj sem že drugič noseča, z zanositvijo samo pa nikoli nisem imela težav, ker mi je vsakič ratalo v prvem ali drugem poskusu (ciklusu).

(odgovor članu daga11)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.2.2007 8:12:43   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Za starše ne vem kaj pravijo za njegove selitve, ker nisem zdaj v stiku z njimi. Na začetku sem bla najboljša punca kar je možno za njihovega sina, zdaj pa baje več ne... Baje, ko jim je povedal, da sem user posted image  so novico sprejeli kot, da bi jim povedal, da se že 5 let drogira. bog ve kaj je on doma pravil o meni in sebi v prid. Ker je takšen mamin sinko, da je za vsako stvar "letel" domov k mamici, kot sem že prej napisala.
Aja, pa še nekaj naj vam povem, ko sem se ravno spomnila. Da je punca, ki jo je imel pred mano tudi šla na splav, ko je zanosla z njim. Ne vem pa kje bi jo kontaktirala, da bi mi zdaj še ona povedala kaj pa je bil pri njima problem. Ker meni je rekel, da je bila enaka kot jaz - berite : ne dovolj dobra za njega. Tako, da verjetno ni problem samo v meni.Jaz mislim, da si on ne zasluži, da ga v življenju kdo pokliče : " ati "

Anonimna, naprej moje sožalje, ker si se znašla v takšni nezavidanja vredni situaciji.
Še preden sem prebrala ta post, ki sem ga zgoraj citirala, sem nameravala napisat točno to, kar si kasneje sama - da je "mamin sinček". Glej, jaz veliko delam z ljudmi; takšna je moja služba in takšni primeri so skoraj brezupni. Fant/moški mora sam najti voljo, da prekine tole vez med njim in njegovo družino, zlasti materjo. Moraš razumet (čeprav človeka - bog ne daj! ne zagovarjam), da ga verjetno nihče ni naučil odgovornosti, da je takrat, ko je šlo kaj narobe, vedno vskočila mama in mu pomagala (že v obsedenem smislu). Starši moramo pustiti otroke, da kakšno stvar uredijo sami ali pa jim vsaj pokazati pot kako najti pravo rešitev. Če njegovi tudi spodbujajo splav oz. drugo rešitev - da brez kakršnih obveznosti pusti nosečo punco; potem veš, da nekaj ni vredu z njihovim "podstrešjem". To ni odgovorno in potem ni čudno, da fant tega občutka nima. Verjamem, da si je mogoče želel otroka, ampak, ko je bil dejansko ustvarjen, pa je stisnil rep med noge in zbežal. Če se je pa tak vzorec "bežanja" že itak ponavljal, pa že tako ali tako nakazuje, da nima vse pošlihtano pri sebi...

Moj nasvet: absolutno prekini stike z njim. S takim bedakom si nimaš kaj začet. Glede splava - ni več pogosto, ampak prosim zavedaj se, da splav LAHKO pusti posledice. Žal poznam nekaj prijateljic, ki ne morejo zanosit, ker so pred leti splavile... Četudi je otrok njegov, ni kriv za nastalo situacijo, verjamem pa, da bo v primeru, če boš otroka obdržala, zavedno med vama obstaja neka vez, ki bo lahko sčasoma postala zelo neprijetna...
Glej, JAZ osebno sem se zaklela, da nikoli ne bi šla na splav (razen če z otrokom ne bi bilo vse vredu), ampak nisem v tvoji situaciji, zato se težko odločam namesto tebe.

Najbolje bi bilo, da se nekam odseliš, zabrišeš vse sledi za sabo in obdržiš otroka. Podnajemniško stanovanje najdeš kjerkoli, obstajajo pa tudi razne denarne pomoči, starševski dodatki, rdeči križ... toliko, da se lahko postaviš na noge... Je pa res, da bi ti kot mati samohranilki bile stvari precej otežene. Glej, vse je odvisno od tebe, od tvoje volje, od tvojega karakterja, od tvoje želje po otroku...

Kakorkoli se boš odločila - želim ti vso srečo v življenju. Pa javi se še kaj...

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 9.2.2007 8:16:51 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.2.2007 8:13:01   
mala zirafa
kateri dtari starši pa se otroka še niso veselili!!!Veš kako bi bli veseli in bi ti tudi pomagali za silo.Vsaj na začetku.Upam d ste v dobrih odnosih.če si otr. tako zelo želiš, potem NE delaj splava.Vsaj moje mnenje je tako.prej al slej se stvari poštimajo, ne takoj.Ko pa se rodi, si misliš kako sem lahko pomislila na splav?
Aja briši ga na celi črti.Obstajajo boljši, ki si te zaslužijo in tudi otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.2.2007 8:17:35   
ur+sa
user posted image  ne morem verjet... najprej je bil tako zainteresiran, zdej pa tkouser posted image
Če bi rada imela otroka, ga imej... nočem ti solit pameti zaradi financ....samo, ne boš edina k "bi" podpirala sebi in otroka s socialno podporo...aja pa če boš mela otroka, od njega zahtevaj da plačuje zanj....

niti jaz v resnici nevem kaj bi taki siutaciji naredila, glede na to, da tudi komaj čakam na user posted image ...

držim pesti, da se pravilno odločiš, pa srečnouser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.2.2007 8:55:04   
mala
No men ni jasn zakaj si privolila v to, da boš imela otroka z njim, če si vedla kakšen je!Sicer ti pa otroka ne more kar tako vzet in ignoriraj te njegove grožnje...glede splava je pa čisto tvoja odločitev ne glede na to kaj ti on govori-pretehtaj vse razloge sej samo ti veš v kakšni situaciji trenutno si...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.2.2007 9:27:49   
flower power
ne vem, js se v tvojem primeru ne bi odločla za splav, ampak to je samo moje mnenje. zahtevaj preživnino, naj jo prasec plačuje!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.2.2007 9:46:21   
marty5
Svetovala ti bom le eno: z eno pošteno brco tipa skozi vrata in s tvojega življenja!

Za ostalo pa, žel, le ti veš kako in kaj. Težko svetovat pri tako pomembni stvari, saj je potrebno upoštevati veliko stvari (družina, okolje v katerem živiš, odnosi z bližjimi), ki jih najbolje razumeš le ti.

Kakorkoli pa - srečno, ne glede na odločitev!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.2.2007 12:29:59   
Anonimen
Pozdravljene punce!
Njegovi starši za punco, ki jo je mel pred mano in je zanosla z njim sploh niso vedeli, da je bila noseča. Mi je povedal, da sta se skupaj brez problema odločila, da bo šla na splav in ona ni delala takih ceremonij in, da ne ve zakaj jih moram zdaj jaz. S tem, da mi je rekel, da z njo nista načrtovala otroka, da je zanosla v času, ko je imela pavziranje z KT. Mi2 pa sma načrtovala, hodil mi je po Tifol in vsak mesec dokler sem dobila M sma bila oba razočarana in mi je rekel, da, ko nama bo namenjen - usojen nama bo že uspelo. Zato sem mu slepo verjela, da bo vesel, ko zanosim.
Je pa mi jasno, da se je odločil, da bo mi zagrenil življenje in mi nagajal. Že večkrat mi je kaj ušpičil tako, da preden sem zvedela, da sem user posted image  sem res imela namen narediti temu konec, konec za vedno in ne samo za par dni. Ker sem že bila tako razočarana nad njim.
Pol pa reče, da v primeru, da ne bom šla na splav otroka ne želi nikoli videti, čez pol ure pa me je poklical in mi rekel, da takoj kak se bo rodil mi ga bo vzel, da bo tako dolgo delal na tem na sodišču. Tako, da res trezno ne razmišlja in je popolnoma neodgovoren.
Včeraj me je nazadnje poklical zvečer in mi še enkrat povedal, da bom ostala brez otroka, če ga bom rodila, pol še mi je poslal enak sms. Do zdaj pa še je zaenkrat mir pred njim.

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
9.2.2007 12:34:37   
ina82
s tem tipom je res nekaj narobe
najboljše da ga čist odklopiš, ne javljalj se mu več na telefon ali pa si celo telefon izklopiš za nekaj časa da v miru razmisliš o tem kaj je najbolje da storiš
vsekakor pa se najprej pogovori s svojimi starši

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.2.2007 14:18:59   
lelaval
Pol pa reče, da v primeru, da ne bom šla na splav otroka ne želi nikoli videti, čez pol ure pa me je poklical in mi rekel, da takoj kak se bo rodil mi ga bo vzel, da bo tako dolgo delal na tem na sodišču. Tako, da res trezno ne razmišlja in je popolnoma neodgovoren.

Morda se motim, ampak po tem sklepam, da ga v tej smeri (da ti otroka odvzame) pumpa njegova mama.
Jaz bi mu na tvojem mestu rekla, da naj si ka začne urejat na CSD in sodišču za otrokovo skrbnišvo in, da ga ne bo pozabil dojit. Misli, da te  bo s temi besedami prestrašil (stahu mu pa nikakor ne smeš pokazat), saj sam očitno ne ve, da ima le kanček možnosti (to pa so lahko le veze), da mu to resnično uspe.
Ali pa, da mu rečeš, da greš (oz. si že opravila) splav in ti bo dal mir. Verjetno bi sama naredila, kot ti je predlagala Bobekova - se odselila in začela živet popolnoma na novo. Nenazadnje v takšnem stanju še pej dobiš prijateljice (dobesedno otroci te povežejo z drugimi starši), stanovanjski problem pa na začeku lahko rešuješ z Varno hišo.
Odloči se, kot sama misliš, da bo najbolje zate (le tipa več ne vzami nazaj). Pa le sporoči, kako si se odločila zaživet. Veš, na RR smo same radovednice. user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.