|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potrebujem nasvet
7.2.2007 10:53:44   
Suzy20
Pozdravljene!
Težave sem razložila že svoji mami, vendar nasveta nisem dobila, zato sem se obrnila na vas. Vem, da ste nekatere že pošteno jezne in da je večino odgovorov že na forumu, bi vam vseeno razložila svojo zgodbo.
Januarja, kakšen teden po menstruaciji se  mi je pojavil močan bel tok, ki se je spremenil v rumeno barvo in na koncu še v rjavo. Odšla sem h G kjer mi je pregledala nožnico in pretipala jajčnike. Imela naj bi vnetje in mi je predpisala Klimicin V (2%). Po Kakšnem dnevu jemnja te kreme so se mi začele dogajati čudne stvari: prsi so pastale čvrstejše in na dotik močno bolijo, v trebuhu je neka napetost in me vsake toliko časa špikne, zjutraj slabosti ni, se pa pojavi čez dan in z njo vtoglavica in včasik me prelije vročica, vročine pa tudi ni. Predvčerajšnem sem naredila test nosečnosti s Clear blue pa je pokazal minus. Pa vseeno znaki se nadaljujejo. Ali naj počakam do naslednje menstruacije in če bo zaostajala naredim ponovni test? Kaj pa če sem kljub menstruacije noseča? Ali bi bila verjetnost, da bi G na pregledu kaj zasledila? Vse to vam pišem, ker sem stara 20let in res potrebujem nasvet, kaj storiti. Tudi, če sem noseča bom otroka zelo vesela.
Imam pa še eno vprašanje glede folne kisline, ali naj z njo počakam dokler ne izvem kaj se zares dogaja, ali jo lahko že prej vzamem?
Hvala za odgovore in nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potrebujem nasvet
7.2.2007 11:10:36   
Hope2
Tudi tu ne boš dobila odgovora ali si noseča ali ne. Težko reči, kaj se ti dogaja. G ti sigurno ni mogla videt če si noseča, ker je še prezgodaj, celo če je CB pokazal negativno. Nekaj dni še počakaj, vsaj do prvega dneva zamude in naredi ponovni test. V nosečnosti menstruacije ni, je samo krvavitev in kljub kravitvi ti test pokaže plus. Še najbolj zanesljiva metoda je krvni test, ki pokaže nekaj dni prej rezultat kot urinski in je bolj zanesljiv. Če imaš možnost ga lahko narediš v kakem ZD ali če si iz Ljubljane v Adrialabu (samoplačniško). Včasih pa je samo cikel pač tak, da se mu mal kaj zblede in pol te bolijo joški, pa od strahu, ti je še slabo, pa še ne vem kake vse znake čutiš. 

(odgovor članu Suzy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2007 12:08:34   
Anonimen
Seveda imaš lahko menstruacijo in si noseča.Moja sodelavka jo je imela 4 mesece.
Folno pa kar jemlji,saj ne škoduje.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2007 12:22:23   
Suzy20
hope2 in **** najlepša hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2007 12:26:59   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Seveda imaš lahko menstruacijo in si noseča.Moja sodelavka jo je imela 4 mesece.
Folno pa kar jemlji,saj ne škoduje.

Menstruacija je posledica ovulacije. V nosečnosti ni ovulacije, zato tudi ne menstruacije, lahko pa je krvavitev enaka kot menstruacija, pa zato nekatere mislijo, da so imele menstruacijo, vendar se govori o krvavitvi. Preverjeno pri Pušenjaku in ostalih strokovnjakih. O temu je tudi že parkart tekla debata na RR in še vedno je bil zaključek, med nosečnostjo ni menstruacije ampak krvavitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2007 12:32:29   
ur+sa
a ti zdej M kaj zamuja...?
tudi G se lahko "zmoti". imam znanko k je noseča, pa ji je G dala tabletke za spožitev M, ker ni videla nobene nosečnosti.. nato pa so jo poslali v LJ in tam so ji zatrdili 100 % nosečnostuser posted image  

jest sem tudi enkrat vmes krvavela (nisem se bila noseča), pa mi ni G nič rekla, da je kaj narobe, ali pa da ni... od takt (morm potrkat) se mi to ni več zgodila...sem pa takrat jedla Kt...

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2007 14:25:14   
pot
Pozdravljena na forumu. user posted image user posted image user posted image
Lahko, da imaš težave s hormoni, pa je zato toliko čudnih pojavov.
Folno kislino pa lahko že začneš jemati, če delata na otročku, ker je priporočljivo, da jo začneš jemati že par mesecev pred zanositvijo. Ni pa nič narobe, če jo začneš jemati šele ko izveš za zanositev.
Veliko sreče.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2007 16:09:55   
polma
Kaj pa  če so to stranski učinki tablet? Jaz sem imela enkrat vnetje, ne spomnim se katere tablete sem dobila, ampak trebuh sem imela napihnjen, špikalo me je, slabo mi je bilo. In sem prebrala stranske učinke in je bilo od tablet. 

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2007 18:02:00   
Suzy20
Pravzaprav tablet nisem nobenih jemala. G mi je predpisala samo Klimicin V, ki pa je mazilo. Sem pa na stranske učinke tudi pomislila in jih seveda prebrala, ampak teh znakov ni bilo. Se je pa to začelo dogajati med jemanjem mazila in se nadljuje tudi zdaj ko ga ne jemlem več.
Kaj pa vem lahko so pa res le moji hormoni podivjali in še sama misel pripomore k temu. Mogoče bom počakala do naslednje menstruacije, ki jo pričakujem okol 20.2. in v vsakem primeru naredila ponovni test.
Pa hvala šenkrat vsem, zdaj sem veliko mirnejša, ko se pogovarjam z vami.

(odgovor članu Suzy20)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2007 10:05:04   
upica
Jaz sem uporabljala Klimicin V in sem imela podobne znake kot ti, pikanje spodaj, napihnjenost,... Po prenehanju terapije, so ti znaki še ostali cca. 2-3 dni. Potem se je stvar normalizirala.

(odgovor članu Suzy20)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2007 11:08:40   
Suzy20
Hvala upica. Ja danes ja fant že opazil, da nimam več tako napetih prsi. Imam pa še eno vprašanje, po jemanju tega Klimicina V sem opazila še nekaj. Ko sem šla s prstom v nožnico sem se zaletela v mareični vratuser posted image . Se mi zdi, da je nekoliko nižje kot prej (mogoče tudi zaradi kreme)? Ali se ta stvar samo spremeni s časoma? Mogoče sem pa jaz le malo smotana, ker vse to razmišlam. Pravzaprav bi zdaj kar bila noseča, samo obadva s  fantom še študirava, tako da je bolje počakat še kakšna tri letauser posted image .

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2007 17:20:39   
upica
Maternični vrat res spreminja svoj položaj.  V neplodni fazi je spuščen in zaprt ter trši, kot v plodni fazi, ko se pomakne navzgor, rahlo odpre in zmehča.

(odgovor članu Suzy20)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?