Suzy20 -> Potrebujem nasvet (7.2.2007 10:53:44)
|
Pozdravljene! Težave sem razložila že svoji mami, vendar nasveta nisem dobila, zato sem se obrnila na vas. Vem, da ste nekatere že pošteno jezne in da je večino odgovorov že na forumu, bi vam vseeno razložila svojo zgodbo. Januarja, kakšen teden po menstruaciji se mi je pojavil močan bel tok, ki se je spremenil v rumeno barvo in na koncu še v rjavo. Odšla sem h G kjer mi je pregledala nožnico in pretipala jajčnike. Imela naj bi vnetje in mi je predpisala Klimicin V (2%). Po Kakšnem dnevu jemnja te kreme so se mi začele dogajati čudne stvari: prsi so pastale čvrstejše in na dotik močno bolijo, v trebuhu je neka napetost in me vsake toliko časa špikne, zjutraj slabosti ni, se pa pojavi čez dan in z njo vtoglavica in včasik me prelije vročica, vročine pa tudi ni. Predvčerajšnem sem naredila test nosečnosti s Clear blue pa je pokazal minus. Pa vseeno znaki se nadaljujejo. Ali naj počakam do naslednje menstruacije in če bo zaostajala naredim ponovni test? Kaj pa če sem kljub menstruacije noseča? Ali bi bila verjetnost, da bi G na pregledu kaj zasledila? Vse to vam pišem, ker sem stara 20let in res potrebujem nasvet, kaj storiti. Tudi, če sem noseča bom otroka zelo vesela. Imam pa še eno vprašanje glede folne kisline, ali naj z njo počakam dokler ne izvem kaj se zares dogaja, ali jo lahko že prej vzamem? Hvala za odgovore in nasvete!
|
|
|
|