Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nošnja nosečniš. oblačil 17.9.2004 7:48:19
|
|
|
|
Suzi*
|
Jaz se za v službo bolje počutim v stvareh, ki niso popolnoma oprijete....kakšna srajčka, puloverček. Tiste oprijete majčke nosim pa doma in v prostem času. lp, Suzi 16t2d
|
|
|
|
nošnja nosečniš. oblačil 17.9.2004 8:34:47
|
|
|
|
Lu
|
Zdravo! Naj se še sama oglasim. Zdaj nosim še vedno iste majčke, ene so bolj oprijete druge manj, in pa že nosečniške hlače, ki pa so mi malo še prevelike;)Za v službo pa večinoma srajčke pa jopice. papa Lu in :duda: 18t 3/7:love:
|
|
|
|
nošnja nosečniš. oblačil 17.9.2004 8:50:44
|
|
|
|
MINEJA
|
Moje mnenje je, da mora biti nosečnica tudi lepa in urejena. Tisto staro razmišljanje, da mora nosečka skriti trebušček mislim, da je že OUT. Zato se oblečite kakor se vam zdi najboljše in tisto kar vam najbolj pristoji. Ni lepšega pogleda kot pogled na lep okrogel trebušček izpod ozke oblekice, oprijete majčke, ... Poleg tega sedja v nos. trgovinah itak prodajajo samo obleke, ki bolj poudarijo trebušček kot zakrivajo .. To je moje mnenje. :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
nošnja nosečniš. oblačil 17.9.2004 9:04:53
|
|
|
|
dana
|
No ste me mal pomirile, ker sem jaz tud takeg mnenja da se mora trebušček videti. Meni namreč niso bile nikoli všeč nosečnice, ki so se skrivale za širokimi oblačili. mejte se, dana
|
|
|
|
nošnja nosečniš. oblačil 17.9.2004 9:53:11
|
|
|
|
Suzi*
|
Ma, tukaj ne gre za skrivanje pod širokimi oblačili, to je res mal mimo, razen, če se pač katera ne počuti tako bolje. Gre pa tudi za to, kakšno službo opravljaš. Saj ni treba imeti razvlečene majce, da bi trebušček skrile, niti popolnoma oprijete majčke, da bi trebušček pokazale. (govorim za službo) Npr. jaz sem v državni upravi (kjer se nosijo drugače uniforme), pa se ne bi dobro počutila v starih oprijetih in kratkih majčkah, ki so zdaj zlezle že kar na pol trebuščka. Sicer oblečem pa še stare srajčke, pa so tudi zdaj že precej oprijete...pa mi ni ravno fino, ko mi jih pri gumbih kar narazen vleče. Zato bom samo zaradi službe morala (oz. sem že) nabaviti tudi kaj malo manj ozkega in oprijetega. To je samo moje mnenje, je pa to stvar okusa. lp, Suzi 16t2d
|
|
|
|
nošnja nosečniš. oblačil 17.9.2004 10:34:09
|
|
|
|
Dolina
|
Jaz od trebuha navzgor nosim svoje "stare" stavri. majčke, srajčke, jopice in puloverji. Od trebuha dol pa imam na voljo trenutno samo ene hlače:)-:)- Hlačnice imajo sicer široke, v pasu pa so ozke (so pa št. L :ups:, ker manjšin ne spravim več čez bušija). Jaz vem, da mi je všeč, če se trebušček pokaže in ga ne skrivaš za nekimi širokimi srajcami. nosečke smo itak vse lep, naj se tudi lepo oblečemo, predvsem pa tako kot nam paše. :bravo::bravo: Lp, Dolina 16t
|
|
|
|
nošnja nosečniš. oblačil 17.9.2004 10:59:27
|
|
|
|
Annny
|
Tudi jaz mislim, da trebuščka ni treba skrivati- nasprotno((-: Zelo rada nosim kake bolj oprijete majčke ali tunike...no, zdaj mi je oprijeto praktično vse, kar kupim, kakšnih velikih 'šotorov' pa itak ne maram((-:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?