nošnja nosečniš. oblačil (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

dana -> nošnja nosečniš. oblačil (17.9.2004 7:45:30)

Vem, da je vprašanje "mal mem" ampak vseen me zanima kako hodite oblečene, tiste ki se vam trebuh že pozna. Ali hodite v oprijetih majicah, puloverčkih ali je vse zelo široko ?
Meni je namreč kolegica rekla, kdaj bom začela nositi kaj bolj širšega, ker zanekrat nosim še tiste majice, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Hlače moram pa oblečt že nosečniške.

dana - danes točno 18t

Suzi* -> nošnja nosečniš. oblačil (17.9.2004 7:48:19)

Jaz se za v službo bolje počutim v stvareh, ki niso popolnoma oprijete....kakšna srajčka, puloverček. Tiste oprijete majčke nosim pa doma in v prostem času.

lp, Suzi 16t2d

Lu -> nošnja nosečniš. oblačil (17.9.2004 8:34:47)

Zdravo!

Naj se še sama oglasim. Zdaj nosim še vedno iste majčke, ene so bolj oprijete druge manj, in pa že nosečniške hlače, ki pa so mi malo še prevelike;)Za v službo pa večinoma srajčke pa jopice.

papa Lu in :duda:
18t 3/7:love:

MINEJA -> nošnja nosečniš. oblačil (17.9.2004 8:50:44)

Moje mnenje je, da mora biti nosečnica tudi lepa in urejena. Tisto staro razmišljanje, da mora nosečka skriti trebušček mislim, da je že OUT. Zato se oblečite kakor se vam zdi najboljše in tisto kar vam najbolj pristoji. Ni lepšega pogleda kot pogled na lep okrogel trebušček izpod ozke oblekice, oprijete majčke, ... Poleg tega sedja v nos. trgovinah itak prodajajo samo obleke, ki bolj poudarijo trebušček kot zakrivajo ..
To je moje mnenje.

:sloncek::sloncek::sloncek:

dana -> nošnja nosečniš. oblačil (17.9.2004 9:04:53)

No ste me mal pomirile, ker sem jaz tud takeg mnenja da se mora trebušček videti. Meni namreč niso bile nikoli všeč nosečnice, ki so se skrivale za širokimi oblačili.

mejte se,

dana

Suzi* -> nošnja nosečniš. oblačil (17.9.2004 9:53:11)

Ma, tukaj ne gre za skrivanje pod širokimi oblačili, to je res mal mimo, razen, če se pač katera ne počuti tako bolje.
Gre pa tudi za to, kakšno službo opravljaš. Saj ni treba imeti razvlečene majce, da bi trebušček skrile, niti popolnoma oprijete majčke, da bi trebušček pokazale. (govorim za službo) Npr. jaz sem v državni upravi (kjer se nosijo drugače uniforme), pa se ne bi dobro počutila v starih oprijetih in kratkih majčkah, ki so zdaj zlezle že kar na pol trebuščka. Sicer oblečem pa še stare srajčke, pa so tudi zdaj že precej oprijete...pa mi ni ravno fino, ko mi jih pri gumbih kar narazen vleče. Zato bom samo zaradi službe morala (oz. sem že) nabaviti tudi kaj malo manj ozkega in oprijetega.

To je samo moje mnenje, je pa to stvar okusa.

lp, Suzi 16t2d

Dolina -> nošnja nosečniš. oblačil (17.9.2004 10:34:09)

Jaz od trebuha navzgor nosim svoje "stare" stavri. majčke, srajčke, jopice in puloverji. Od trebuha dol pa imam na voljo trenutno samo ene hlače:)-:)- Hlačnice imajo sicer široke, v pasu pa so ozke (so pa št. L :ups:, ker manjšin ne spravim več čez bušija).
Jaz vem, da mi je všeč, če se trebušček pokaže in ga ne skrivaš za nekimi širokimi srajcami. nosečke smo itak vse lep, naj se tudi lepo oblečemo, predvsem pa tako kot nam paše. :bravo::bravo:

Lp, Dolina 16t

Annny -> nošnja nosečniš. oblačil (17.9.2004 10:59:27)

Tudi jaz mislim, da trebuščka ni treba skrivati- nasprotno((-: Zelo rada nosim kake bolj oprijete majčke ali tunike...no, zdaj mi je oprijeto praktično vse, kar kupim, kakšnih velikih 'šotorov' pa itak ne maram((-:

Pupica -> nošnja nosečniš. oblačil (17.9.2004 11:45:21)

Jaz sem do zadnjea nosila tudi cunjice, ki sem jih pred nosečnostjo.Le zakaj bi mogla široko in prekrivati lepo zaobljen trebušček. Malo sreče sme imela ker sem bila čez poletje.Moram pa reči, da sme bila ena izmed tistih mamic, ki sem trebušček ponosno postavila na plan:bravo::)-:bravo::)-
Ti se obleči tako kot tebi paše, še prehitro bo zima pred vrati in boš hočeš nočeš morala nositi debelejše puloverje, tam pa se trebušček spet malo skrije.

Lp

pupica&:miska:Tia

Stran: [1]