|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregrada???
16.9.2004 18:56:39   
Spicy Black
Danes sem imela prvi UZ pregled :bravo: Bebica je OK,z G. pa si nisva prišla na čisto ali je 5 ali 7 tednov stara. Po ZM je 5 po UZ pa 7. Pa ni tole kar me skrbi. Poleg bebice je še nekakšna "tekočina" (morda je to pregrada?) in je G. dejal, da lahko povzroči splav :( Zato sem na v staležu in moram počivati.Ali je še katera imela take težave? Res ne vem kaj naj :(( naslednji pregled imam konec oktobra. Koliko šans ima moja pikica?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pregrada???
16.9.2004 19:11:12   
eva1
No se strinjam z G, da sigurno nisi v 5 t ker če bi bila noseča 5 t se zarodek še 100% ne bi videl! Mogoče si prej zanosila, oz.je bila M lažna! No tista tekočina-plod itak plava v tekočini v GV, če pa je ta tekočina zunaj GV, pa možno da je hematom! Tudi jaz sem ga imela(no celo več jih je bilo), pa je bilo vse ok! Meni je G takrat rekel, če bom krvavela naj takoj grem v bolnico in sem res šla veliko počivala in sedaj jih ni več! Kar se pa tiče pregrade, jo je v nosečnosti težko diagnosticirati, ker je maternica spremenjena!
Jaz ti predlagam, da res počivaš, res nič težkega ne delaš, da ne pride do krvavitev, kot je prišlo pri meni! Pa srečno nosečnost, počivaj in uživaj v 9nebesa!
Lp, Eva 14t in :duda:

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pregrada???
16.9.2004 20:00:19   
Spicy Black
Eva tista tekočina je zunaj GV - poleg bebice. Kot da bi bile dve "vrečki". Moram reči da me je G. kar zelo prestrašil saj je tudi meni rekel, da če bi čutila kakšen krč ali krvavitev lahko to nakazuje splav..:(( Kaj pa pomeni počivati - na WC in nazaj na kavč? A si ti vseskozi počivala? In potem ko si krvavela? A si šla v bolnišnico?

Hvala ti vnaprej za odgovore...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pregrada???
16.9.2004 23:28:42   
eva1
Ojla!
No tudi meni so odkrili hematome zelo zgodaj, takoj šla na bolniško, vendar sem se premalo čuvala:(! V 11tednu sem zakrvavela:((, pa obistvu nisem nič kaj takega delala-saj veš malo kuhanja, pospravljanja... no zvečer ko sem opazila krvavitev sem šla takoj v bolnico, kjer je bilo videti že velike hematome in tudi več jih je bilo-v bolnici sem bila en teden! Dobivala sem ful zdravil, vendar mi je G v bolnici takoj povedal, da ne ve kako se bo iztekli-pol veš kako zelo me je bilo strah in kako sem krivila samo sebe za vse skupaj! No navsezadnje se je dobro izteklo:bravo:, vendar sem približno 1 teden doma res samo počivala(WC in postelja), potem sem imela pregled pri svojem G ki pa je rekel, da hematomov ni več in da lahko vse počnem, vendar naj se še vedno pazim!
Tako da ti polagam na srce, pazi nase-prdvsem počivaj, vse drugo bo počakalo, skrbi zase in za bebico, saj veš, prvi meseci so najbolj kritični!
Aja pa še nekaj, v bolnici so mi rekli da ne smem sedeti, ker je to najbolj neugoden položaj, da je zelo velik pritisk na maternico in da naj ležim ali pa stojim(ampak čim manj)-tudi jesti sem mogla v bolnici leže!
Čuvaj nase in na :duda:, pa želim ti, da se vse ok izteče-misli pozitivno, pa boš videla da bo vse ok!
Lp, Eva 14t in:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?