eva1 -> Pregrada??? (16.9.2004 23:28:42)
|
Ojla! No tudi meni so odkrili hematome zelo zgodaj, takoj šla na bolniško, vendar sem se premalo čuvala:(! V 11tednu sem zakrvavela:((, pa obistvu nisem nič kaj takega delala-saj veš malo kuhanja, pospravljanja... no zvečer ko sem opazila krvavitev sem šla takoj v bolnico, kjer je bilo videti že velike hematome in tudi več jih je bilo-v bolnici sem bila en teden! Dobivala sem ful zdravil, vendar mi je G v bolnici takoj povedal, da ne ve kako se bo iztekli-pol veš kako zelo me je bilo strah in kako sem krivila samo sebe za vse skupaj! No navsezadnje se je dobro izteklo:bravo:, vendar sem približno 1 teden doma res samo počivala(WC in postelja), potem sem imela pregled pri svojem G ki pa je rekel, da hematomov ni več in da lahko vse počnem, vendar naj se še vedno pazim! Tako da ti polagam na srce, pazi nase-prdvsem počivaj, vse drugo bo počakalo, skrbi zase in za bebico, saj veš, prvi meseci so najbolj kritični! Aja pa še nekaj, v bolnici so mi rekli da ne smem sedeti, ker je to najbolj neugoden položaj, da je zelo velik pritisk na maternico in da naj ležim ali pa stojim(ampak čim manj)-tudi jesti sem mogla v bolnici leže! Čuvaj nase in na :duda:, pa želim ti, da se vse ok izteče-misli pozitivno, pa boš videla da bo vse ok! Lp, Eva 14t in:duda:
|
|
|
|