Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Bilo je nesoglasje, ne pa problem. Oglasila sem se pa, ker nisem vedela, ali naj iz tega naredim problem, ali ne. In ga tudi nisem. Verjetno razlicno gledave na stvari, vendar ne zaupati otrokovemu ocetu kako bo vzgajal ali vzgaja otroka je po mojem kar precejsen problem. Posebej, ko je jasno, da ce se tebi kaj zgodi, prav on bo tisti, ki bo tega istega otroka vzgajal popolnoma sam. In dejstvo, da se on spremeni in "pravilno" vzgaja samo takrat ko si ti v blizini in ker ve, kaj sme in kaj ne sme, je velik problem. Se upas odpotovati za 10 dni in pustiti oceta in otroka sama, a da v tem casu ti ne postanes zivcna razvalina? Ce se ne upas ali bi ti zivci delali 100 na uro, tedaj je popolnoma jasno, da imas/ta problem. Mišek, tudi tebi seveda hvala za mnenja. Zmotilo me je edino to, da si komentirala najin odnos, pa sploh ne veš, kakšen je. Zelo veliko o vajinem odnosu se da ugotoviti iz tvojega pisanja. In ena po riti nikakor ni bila odraz kakšnih najinih težav, ampak moževega karakterja, ker je pač takrat očitno prehitro popiz**. Malo me je seveda zaskrbelo za naprej, tako kot bi vsako mamico, ker nisem pristaš takšne vzgoje. Drugače pa normalno živimo naprej in se imamo radi. Malček pa zaradi tiste po riti ni nič bolj nesrečen. Itak je pa že pozabil. Narobe si razumela. Tvoja reakcija, tvoje pisanje iz katerega je razviden odnos do moza in njegovih postopkov, tvoj nacin izrazanja o mozu, cakanje, da bo pojedel kosilo, nebriga za tvoj trud ..... so odraz vajinih nesporazumov oz. problemov. Udarec po riti je samo generator, ki je na povrsje pripeljal povsem druge zadeve. To je moje mnenje. O njem lahko premislis, lahko ga pa vnaprej zavrzes. Zivljenje je tvoje in odlocitve so tvoje.
|