|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Letnik 2001 - prvošolčki
28.2.2007 9:18:20   
manu1
Kaj to pomeni, da če je otrok bolj "majhen" oz. "presuh" ga ne moremo vpisati v prvi razred ali se vpis premesti samo s prošnjo staršev?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.2.2007 9:27:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: manu1

Kaj to pomeni, da če je otrok bolj "majhen" oz. "presuh" ga ne moremo vpisati v prvi razred ali se vpis premesti samo s prošnjo staršev?user posted image

Ne razumem točno, kaj hočeš vprašat. Da je otrok majhen oziroma suh za svoja leta (če to potrdi pediater) je npr. lahko eden od razlogov, ki pripomorejo k prošnji staršev za odložitev vpisa.

(odgovor članu manu1)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
28.2.2007 9:40:58   
nejcko
V vsakem primeru vas čaka testiranje in komisija, kjer potem pediater in psiholog podata svoje mnenje. Ampak če ti  smatraš, da otrok za šolo ni zrel, bo obveljala tvoja beseda. Lahko npr. rečeš, da je otrok izredno občutljiv in da njegova telesna konstrukcija še dodatno vpliva na to občutljivost.

Drugače pa je tako, kot je napisala Splišni. Ti daj vlogo, potem boste pa že videli, kako se bodo stvari odvijale. Nič se ne boj, ker to ni noben bav bav. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.3.2007 7:30:00   
caillou
Super nejcko, tudi sama bi se tako odločilauser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.3.2007 22:19:05   
Nyah*
Jaz bom pa te male cukrcke ucila, drugi leto namrec dobim prvi razreduser posted image user posted image user posted image , v Kranju.

Res so face, ko tako ponosno pridejo v prvi razred, ceprav navdusenje nekatere ze po nekaj dneh mineuser posted image .

Razumem pa stisko starsev pred in po vpisu, jaz nekaterih ucencev, ki jih dobim, recimo ne bi dala v solo se eno leto, spet drugi so pa tako zreli, da bi lahko sli ze leto prej. Ni lahko, res ne.

Vsak svojega otroka najbolje pozna in ce se vam zdi, da se ni za v solo, potem bo to drzalo.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.3.2007 10:15:16   
KODA
Naš je sicer letnik 2000.Lani smo preložili šolanje in nam ni čisto nič žal.Razlika je očitna,med lani in letos.Tako,da bomo septembra imeli prvošolčka.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.4.2007 2:05:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR
Am, takrat, ko sta sli sestri v solo (se pravi ta prva je sla '89) je bil RJ sama mafija, potem kasneje je bila policija dnevno tam, miljon ''bomb'' itd. Precej juznjakov, slab ugled itd. In ker je oci poznal ne vem koga, je dosegel, da je lahko sla sestra1 na VV in potem ta druga tudi. Jaz sem hodila v Marjetico in ne v Lastovico (sestri sta hodili sem), ker je bil vrtec zraven sole. In sem potem tudi skupaj s pol moje in pol druge skupine odsla na VV. Takrat je bila VV fuuuull boljsi od RJ, zdaj je pa obratno. RJ super, ga hvalijo itd. ... so pa vsaj takrat, ko sem jaz hodila, se ocitno vsi 'juznjaki' preselili na VV. Meni je bilo grozno, vcasih res nisi vedel, kam si prisel. Ker ce se nisi delal cefurja vsaj malo, si bil outsider ze skorajuser posted image   

Fiša, ampak zdaj ga pa serješ, veš? user posted image
Jaz sem na OŠ Riharda Jakopiča začela hoditi leta 1985 in bila tam celih 8 let. Torej očitno tudi v času, ko sta bili na šoli tvoji starejši sestri. In ko sta se očitno izpisali. In ti povem, da čisto nič od napisanega ni res.
Kaj pa naj bi pomenilo "mafija" v osnovni šoli? Med učenci? Je kdo prodajal drogo? Ne. Ker če bi jo, bi jaz vedela. Takrat sem bila namreč še toliko blesava, da bi jo poskusila, če bi mi jo kdo ponudil oz. če bi izvohala, da jo kdo ima, bi jo kupila. Nihče ni niti vedel, kaj je marihuana, kaj šele, da bi kdo prodajal že zapakiran kokain. Lopovi? Seveda, kolikor jih hočeš. Vsi, z mano vred, smo kradli jogurte v šolski kuhinji, copate v sosednjih garderobah in podobno. Pretepači? Samo za enega vem (od Kalbota sosed) in mislim, da je en pretepač na šolo krepko pod povprečjem, kajne? Kaj drugega pa še lahko daš pod osnovnošolsko mafijo?
V 8-ih letih ni bilo nikjer nobene bombe. Ne prave ne namišljene. In tudi policije v 8-ih letih nisem videla niti enkrat, pa sem pouk špricala samo 3x v 8. razredu, torej sem bila kar velikokrat v šoli.
Slab ugled zaradi "južnjakov"? Ajme, Fiša... Če že omenim "južnjake", potem lahko povem, da ti na prste ene roke preštejem vse "ić-e" svoje generacije. Na prste druge roke pa ostale v šoli. In še tisti "ić", ki smo ga imeli v razredu, se je kasneje izpisal, ker je bil njegov oče vojaški oficir in so ga premestili v Beograd, ko se je začela balkanska vojna (do nas takrat še ni prišla). Nenazadnje pa niti ne vem, zakaj bi "ić-i" kvarili "ugled". Mar pomeni, da je šola "ugledna", če nima "ić-ev"? Obup, kam smo prišli, ej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
18.5.2007 22:18:10   
nejcko
No, da sporočim, da sva z možem pravilno predvidevala - naš junček še ni zrel za šolo. To je potrdila tudi šol. psihologinja, ki ga je testirala (kolikor ga je sploh uspela, saj sta v polovičnem času zaključila). Kar je rešil, je bilo vse bp, le vmes ga je morala motivirati s pravljicami, pa taka jajca, potem je pa kar obupala oz. uvidela, da v tem primeru res ne gre samo za kaprico staršev.

Uradne odločitve sicer še nimam v roki, ampak zdaj je v bistvu rezultat 4:1 za odlog.

Sem si sicer odahnila, ampak v bistvu  imam občutek, da se moram šele začeti sekiratiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.5.2007 22:11:21   
Anonimen
Kerensa, nobena od mojih sester NI hodila na Jakopica, ker je bila sola akrat na izredno slabem glasu in JA, policija je bila proti koncu njunega solanja v OŠ dnevno. Ena je sla v prvi razred leta 1989 in ena 1991, obe na Valentina Vodnika. Sta pa od leta 1987 in 1989 hodila na Jakopica dva nasa prijatelja in so imeli take izkusnje.

Ne, ugled sole ni odvisen samo od stevila ić-ev, ampak nekaterim je to pac pomembno. Ma saj brezveze, bom raje zadzrala zase, da ne bo spet kaj narobe.

Nejcko, super, naj uziva dokler se lahko. user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 26.5.2007 22:12:30 >

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?