|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kihanje
29.1.2007 10:40:29   
Anonimen
zanima me, če je že katera imela podoben problemček. namreč sm prehlajena in ko kihnem me v jajčnikih zagrabi  (tak kot bi me krč),ki nekaj časa zdrži, pol pa spusti in je spet vse normalno!

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kihanje
29.1.2007 11:15:00   
sevenka
Tudi jaz ko kihnem imam občutek, da mi bo pikica kar ven padla. Tisto sekundo me zaboli, potem je pa OK. Zgleda je to normalno. Bodi brez skrbi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2007 12:21:51   
srki
Ja, to se je tudi meni dogajalo, sem se skoraj bala kihnit, tako je zabolelo. Občutek sem imela, da se mi je not vse "vtrgalo". Predvsem proti koncu nosečnosti sem imala tak občutek.

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2007 12:54:27   
DrejcDrejc
Krepljenje mišic, hihi.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2007 12:59:40   
Anonimen
Prebrala sem nekje, da če te po kakšne pol ure ne spusti zbadanje ali krč, da je potreben posvet z ginekologom.

(odgovor članu DrejcDrejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2007 18:51:17   
tinaaja
ko kihnes obrni glavo levo ali desno - taktika pomaga pri nekontroliranem uhajanju urina, morda bo tudi tebi. morda se tudi skrci, ker se misice drugace napnejo, ce stojis pokonci ali pa si nagnjena naprej..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2007 18:59:41   
tonja
Tudi jaz sem imela podoben problemček. Ko sem čutila, da bom kihnila ali zakašljala, sem se že prej pripravila v poseben položaj, da ni bilo krize.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2007 19:42:57   
ŠpelaP
Res pazi na položaj telesa, ko kihneš.
Jaz sem v prvi nosečnosti enkrat zaradi nepravilnega položaja telesa med navalom kihanja staknila išias. Sem kihnila in v tistem trenutku me je stisnilo v križu, potem sem bila pa pečena za skoraj dva meseca - vse me je bolelo in peklo - križ, rit in cela noga. 

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?