kihanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> kihanje (29.1.2007 10:40:29)

zanima me, če je že katera imela podoben problemček. namreč sm prehlajena in ko kihnem me v jajčnikih zagrabi  (tak kot bi me krč),ki nekaj časa zdrži, pol pa spusti in je spet vse normalno!

lp

sevenka -> RE: kihanje (29.1.2007 11:15:00)

Tudi jaz ko kihnem imam občutek, da mi bo pikica kar ven padla. Tisto sekundo me zaboli, potem je pa OK. Zgleda je to normalno. Bodi brez skrbi!

srki -> RE: kihanje (29.1.2007 12:21:51)

Ja, to se je tudi meni dogajalo, sem se skoraj bala kihnit, tako je zabolelo. Občutek sem imela, da se mi je not vse "vtrgalo". Predvsem proti koncu nosečnosti sem imala tak občutek.

DrejcDrejc -> RE: kihanje (29.1.2007 12:54:27)

Krepljenje mišic, hihi.

Anonimen -> RE: kihanje (29.1.2007 12:59:40)

Prebrala sem nekje, da če te po kakšne pol ure ne spusti zbadanje ali krč, da je potreben posvet z ginekologom.

tinaaja -> RE: kihanje (29.1.2007 18:51:17)

ko kihnes obrni glavo levo ali desno - taktika pomaga pri nekontroliranem uhajanju urina, morda bo tudi tebi. morda se tudi skrci, ker se misice drugace napnejo, ce stojis pokonci ali pa si nagnjena naprej..

tonja -> RE: kihanje (29.1.2007 18:59:41)

Tudi jaz sem imela podoben problemček. Ko sem čutila, da bom kihnila ali zakašljala, sem se že prej pripravila v poseben položaj, da ni bilo krize.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ŠpelaP -> RE: kihanje (29.1.2007 19:42:57)

Res pazi na položaj telesa, ko kihneš.
Jaz sem v prvi nosečnosti enkrat zaradi nepravilnega položaja telesa med navalom kihanja staknila išias. Sem kihnila in v tistem trenutku me je stisnilo v križu, potem sem bila pa pečena za skoraj dva meseca - vse me je bolelo in peklo - križ, rit in cela noga. 

Stran: [1]