Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vročina pri 2-mesečnem dojenčku 25.1.2007 20:26:04
|
|
|
|
Anonimen
|
če si ji merila v ritki moraš o,5 stopinje odšteti
|
|
|
|
RE: vročina pri 2-mesečnem dojenčku 25.1.2007 20:29:54
|
|
|
|
altati
|
tako majhnemu dojenčku ne daješ nič proti vročini, dokler ni vsaj 8-38,5. Če si merila v ritki, pol stopinje odštej. Drugače sem pa jaz za svojo mlakšo pri dveh mesecih, ko je imela hud bronhitis dobila paracetamol svečke.
|
|
|
|
RE: vročina pri 2-mesečnem dojenčku 25.1.2007 20:30:54
|
|
|
|
Sandra*
|
Lahko je utrujena, ali pa ji je prevroče. Moj Mark je sicer star 5 mesecev, no pa je sedaj prehlajen, pa ima zvečer vedno nekje 37.5 pod pazduho. Pomoje ne rabiš skrbet, mal jo sleči, al pa jo skopaj v vodi ki ima ene 36 stopinj, bo sigurno boljše. Tako, ali tako pa pravijo da moraš čakat do 38.5, če otrok nima vročinskih krčev!
|
|
|
|
RE: vročina pri 2-mesečnem dojenčku 26.1.2007 9:40:17
|
|
|
|
Aja32
|
Naš je bil tudi star 2 meseca, ko je prvič fasal vročino... Pa sem poklicala pediatrinjo in po njenih navodilih, sem mu lahko dala pol svečke... In to sem tudi naredila... Drugače bi pa jaz na tvojem mestu vseeno poklicala pediatra in ga o tem povprašala... LP A
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?