|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave s križem
22.1.2007 12:31:32   
Adriana1
Zanima me,če ima katea težave s križem?Sem v enajstem tednu in imam močne bolečine v križu,da se komaj premikam, to me doleti nekajkrat na dan.Kaj naj storim,oziroma kaj pomaga???

PRIJAZNA BESEDA JE ČUDEŽ PRAVI,SAJ NASMEH NA LICA TI PRIVABI.user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave s križem
22.1.2007 13:08:14   
*metuljčica*
Jaz sem v 26 t in so se mi bolečine pojavile v 23 tednu. Tako da mi je G rekla da ne smem nič dvigovat in da naj se mirkam.

(odgovor članu Adriana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2007 13:58:58   
pupi
Oj!
Mene pa že kar dober mesec moooooooočno, ampak res močno boli križ na desni strani in po celi desni nogi do kolena (po zadnji strani), išijas verjetno. Sem rekla G kaj lahko naredim pa je rekla masaža, B kompleks in če je res hudo Lekadol, katerega seveda ne bom vzela sem pa Začela z B kompleksom pa bomo vidli kaj bo. Najhuje je ko se spravljam v avto ali pa ko vozim (obračanje), še čevlje si komaj obuvam, hlače oblačim,...! Joj, ko omika sem user posted image !! Upam , da bo mimo preden mi bo začel trebuh konkretno poganjat, (trenutno sem v 14 tednu). Bomo vidli kaj bo B kompleks dobrega prinesel!!!
ČAO

(odgovor članu Adriana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2007 14:05:47   
mika
najbolje da greš na masažo. če si iz MB ti lahko priporočam maserja. pred kratkim sem bila pri njem zaradi išijasa in sem kot novauser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 22.1.2007 14:07:03 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2007 15:34:02   
Eca
Hej!

Jaz bi se toplo priporočala za masažo, pa še iz MB-ja sem. Tudi mene muči išias in sicer od nekje 9. tedna, sedaj sem v 25. tednu. Sem na bolniški in veliko počivam, sicer so takoj posledice. Tudi v prvi nosečnosti sem imela te težave, prej pa nikoli. Takrat so se začele z 6. tednom in v 9. tednu me je tako zasekalo, da sem bila popolnoma negibna. Obakrat sem jemala tudi b-kompleks, a od njega ni neke koristi - vsaj pri meni ne. Sicer delam tudi ene vaje oz. položaje ležanja, ki vsaj malo omilijo bolečino, dobila pa sem jih pri osebnem zdravniku.

Lp, Eca

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2007 18:47:22   
kapica
Joj, to je pa tocno tema zame. Ze kr nekaj casa opazam da me v krizu boli, seka in da gre bolecina v desno nogo. Pa sem mislila, da to ne more biti niti slucajno zaradi nosecnosti, ker je se prehitro, saj se ni tezkega trebuscka. Ampak ce pravite da imate enake tezave, bo pa ze drzalo.

Gimnastiko delam enako kot pred user posted image , ampak te bolecine v krizu mi nekako ne omili.

Zal ti nisem kaj pomagala, sem pa sama nekaj nasvetov pobrala user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2007 8:15:13   
zalbi
hej!

Tuti mene je križ začel boleti že na smaiem ačetku nosečnosti. Nekje po 20t pa se mi je bolečina razširila od križa čez rit do kolena. Moja G me je poslala na fizioterapijo za nosečnice, kjer so mi razložili, da je to bolečina v medenici. To  zelo boli. Je pa rekla, da veliko nosečnic to boli in da mislijo da je išijas, ampak je to zaradi širjenja medenice. Zdej sem v 28t pa še vedno boli, tako da sem doma na bolniški. Delam posebne vaje (Keglovo vajo, če je kateri poznana) in pa nosim medenični pas.

Kar pa se tiče telovadbe pa so različna mnanja. Jaz hodim na telovadbo za nose.čnice pa je rekla, da je fajn da delam vaje za križ in medenice, medtem ko so mi na fitzioterapiji odsvetovali, tako da se mora vsaka sama odločiti, ali pa poslušati sebe, kaj ji paše.

Priporočam vam obisk fizioterapevta, oni najbolj veje d česa je bolečina.

Lepo user posted image  še naprej...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2007 15:09:03   
BAMBINA_
Ja, jst tudi pridno Keglove vaje izvajam.
Kar se pa tiče reševanja bolečin v križu, si jst pomagam z mojim živim masažnim aparatom.  Moj user posted image je namreč tak cuker in me ful carta. Ko mu pojamram, da me buba križ, me zmasira, pa še kakšno sadno kupo mi naštima, da bi bila boljše volje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?