|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kruh
20.1.2007 20:33:15   
Nova sporočila
*Uršula*
ojla! A mi lahko kera pove kaj narediti ko je kruh pečen poleg tega da ga pojem:) a ga je treba pokriti z mokro cunjo a samo spraviti na hladn?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kruh
20.1.2007 21:07:03   
Nova sporočila
kepica
Če kruh pečeš v strojčku za kruh, samo počakaj, da se ohladi in ga pospravi. Tukaj se ni za bat, da bi bila skorja trda. Če pa pečeš kruh sama, se pa rado zgodi, da je skorja malo trša, zato kruh za nekaj časa prekriješ z vlažnim servetom.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kruh
22.1.2007 23:25:11   
Nova sporočila
saving
Jaz ga pečem v navadni pečici. Ko ga dam ven, ga samo pokrijem s suho krpo, da ostane malo dlje topel - potem ga tako ali tako pojemo user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kruh
23.1.2007 10:28:51   
Nova sporočila
kalbo
Če hočeš trdo skorjo, ga ohladi odkritega, če hočeš pa mehko, ga pa pokrij.

(odgovor članu saving)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: