|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: slabost še pred pričakovano M
22.1.2007 18:06:42   
freha
tud meni je blo čez vikend sumljivo slabo, kak teden pred menstruacijo, pa pridem dans v službo in smo ugotovil, da je kr vsem slabo in da je to trebušna virozauser posted image
seveda pa upam, da pri vas ni virozauser posted image

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.1.2007 19:56:17   
saby
pozdravček.ja da ti povem moja kolegica je jemala dabroston in ji je g reko ko ne bo user posted image potem veš da siuser posted image in prideš na pregled,in je res bila da pa boš to potrdila pa naredi test saj bi ti že pokazal ali pa idi k g.
pa upam da se ti je posrečilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.1.2007 20:02:32   
saby
tudi jaz bi imela vprašanje. Z možem sma bila aktivna med plodnimi dnevi.čeprav bi mogla konec tedna dobit user posted image pa upam da je nebom bi vas vprašala če je bila tudi katere od vas tako utrujena in ji je bilo tu pa tam slabo tako hitro saj je pri meni to kaka dva tedna. že v naprej se vam zahvaljujem

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.1.2007 5:58:51   
Temari
Meni je že par dni noro slabo. Včeraj sem v službi 2x dobesedno "letela" na wc bruhat. Menzo pa pričakujem šele naslednji teden. Poleg tega imam občutek, kot da mi bo jajčnike "razgnalo" (topa bolečina v predelu jajčnikov in občutek napetosti). Sem fantovo teto, ki je babica po poklicu, vprašala, če je možno, da so to prvi znaki nosečnosti in mi je rekla da je to povsem možno. Svetovala mi je, da naj kar naredim test - sem ga danes zjutraj in bil je negativen. Najverjetneje zato, ker sem ga delala prezgodaj. ga bom še enkrat čez kak teden. Če pa prej dobim menzo, potem bo odgovor jasen.

Upam, da ni vse v moji glavi. Vsem pa želim, da čimprej zagledamo te dve magični črtici.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu saby)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.1.2007 9:09:27   
stunfek
Jaz sem zagovornik teze, da so prvi možni znaki nosečnosti izostanek menstruacije in pozitiven test. Ostalo je preveč sumljivo in je vseprevečkrat psihosomatskega izvora. Držim se moje teze, da nisem prevečkrat razočarana. Lepo je upati samo po nekaj časa imam rajši realno sigurnost kot moje osebno goreče upanje. user posted image

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.1.2007 20:03:30   
puhica13
Stunfek, se čisto strinjam s teboj. Ok, saj so res kakšne izjeme, da pred user posted image  čutijo znake, vendar je pa skoraj vedno tako, da če ¨čutiš¨znake prej, je ponavadi vse v tvoji glavi-psiha in prevelika želja po user posted image  , pol ko pa pride user posted image  pa je spet ena topa bolečina, najbolj pa je žalostno, da se nikdar ne moreš pripravit na to, da bi malo manj bolelo, ko izveš da nisi user posted image .   user posted image .

Jaz sem bila ravnokar včeraj na pregledu pri G, pa mi je rekla, da je zmenoj kao vse ok, vendar verjetno ta mesec spet ne bo ničl, vendar da pa še ne spadam v skupino kjer ženske težko zanosijo in mi ne pripadajo tabletke-klomifen al kaj že so, ker je kao z menoj vse uredu.
Ok, sej res še ni kriza, ampak vseeno, ko mi je povedala da ne bo še nič, imam občutek, da po dolgeč času sploh ne štejem dneve do user posted image  in se bolj sproščena. Ko mi bo namenjeno, bo že!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.1.2007 4:29:41   
Temari
Včeraj sem šla k zdravniku, ker bolečina v spodnjem delu trebuha ni in ni ponehala. Izkazalo se je, da imam vnetje mehurja. Tako, da sem zdaj na antibiotikih. Kar se pa slabosti tiče... bila je viroza. Poleg tega mi je zdravnik povedal, da sem fasala še glivice na rokah (od vsakodnevnega nošenja rokavic). Za ta mesec smo tako zaključili. Ko ima hudič mlade...

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.1.2007 9:40:58   
tej@
Živjo, punce!
Tudi jaz sem dobila M točno v nedeljo, na žalost. In tudi pri meni je bila moja slabost očitno viroza:)))). Ne moreš verjet, kako hitro človek pomisli na nosečnost.
Vglavnem, jaz imam M na 25 dni, tako da se mi že bliža ovulacija... Imam pa že doma eno malo razgrajačico, staro 16 mesecev, tako da se mi v bistvu z drugo nosečnostjo nikamor ne mudi. No, seveda bi bilo neznansko vesela, če bi zagledala user posted image !!!!
Pandica, kako je pa s tabo? Nič nisi pisala!
Jaz sem bila en teden na smučanju, zato se nisem nič javila!
Lana, očitno je bilo res prehitro za čestitke! Bomo drugič raje počakale na pozitiven test in se veselile, a ne?

Lepo se imejte vse!

Tej@

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.1.2007 13:25:36   
Pandica
tej@,

moje M še vedno ni, user posted image  sicer pa me, ki čakamo ta mesec kaj bo lahko več prebereš v temi katere v januarju ne pričakujejo.... tam smo se bolj razpisale vse, ki smo še v čakalnici.user posted image
Zdaj boš pa imela kaj za brat za nazaj, če te en teden ni bilo user posted image

(odgovor članu tej@)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?