Anonimen -> RE: slabost še pred pričakovano M (22.1.2007 11:45:54)
|
Tudi jaz bi imela "vprašanje", ko smo že glih pri vseh teh čudnih znakih.... Moje M so sicer zelo zelo neredne, oz. bi lahko rekla, da je sploh nimam, razen če si jo spodbudim s tabletami. Moja diagnoza je PCO. Ampak zdaj imam pa en problemček. Saj vem, da bi blo najbolj enostavno nardit test, ampak kaj ko sem jih naredila že toliko, pa se mi vse skupaj zdi potrata časa, pa tud razočarana še ne bi bla rada tako hitro. Situacija je pa taka: 30. novembra sem prestala HSG, nato pa sem par dni imela ful čuden rjav izcedek, da ne govorim, da so iz mene šli celo ogromni kosi (česa, ne vem). Bi lahko to tudi imela za M? Seveda sva bila decembra zelo aktivna in kar precej tudi v začetku januarja. V mojem zdravljenju zdaj sledi inseminacija, seveda moram poklicat, ko dobim M, ampak ker je naravno ne dobim, sem seveda prejšni ponedeljek začela jest dabroston, katerega moram jemat 10 dni, in ponavadi je 3 dan po prenehanju jemanja prišla M. Danes je torej 8 dan, meni pa se pojavlja neki čuden rjavkast izcedek (že od včeraj zvečer). Drugače se mi med jemanjem dabrostona ni to nikoli dogajalo. Odkar sem bila na HSG se mi dogaja tudi, da me špika v predelu jajčnikov. V začetku jan. me je v levem bolelo celo tako hudo, da sem bolečino čutila z vsakim korakom (sem kar težko hodila). Prejšni teden me je tud zvijalo, kot da se bo zdaj zdaj vlilo. Slabosti ne čutim nobene, želja po nenavadni hrani je pa pri meni tako ali tako nonstop prisotna. Da ne govorim o sladkarijah... že od malega... Tako da po tem ne morem prav nič sklepati. Saj vem, rekle boste "naredi test" in boš nabolj vedela. Pa me vseeno zanima, če ima katera kakšno mnenje, ali je doživela podobno izkušnjo. Hvala! LP!!!
|
|
|
|