Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 13:27:36
|
|
|
|
sazi
|
Meni je bilo razloženo, da semenčice preživijo v maternici do 3 dni in čakajo na jajčece. Torej, če si dejaven 1x na 2 dni je čisto dovolj, če vama paše, pa seveda lahko večkrat na dan . Pri nas je uspelo v prvo, pa je bilo na 2 dni kar v redu - po pravici povedano, si ne predstavljam, da bi vsak dan, ali večkrat na dan - bi se po mojem počutila preveč obremenjeno (ker bi imela v mislih, da pa res samo otroka delava, ker tako zelo spreminjava najine navade) in mogoče zato sploh ne bi takoj ratalo.
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 13:28:20
|
|
|
|
Anonimen
|
A sploh še katera rabi iskalnik ali pa mal pobrska po prejšnjih postih ??? Zakaj se nekatera vprašanja pojavljajo v skoraj vsakem postu . Milijonkrat pisano, milijonkrat brano, da že glava peče
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 13:38:32
|
|
|
|
2ursae
|
hvala za info, anonimni, bom poiskala ... po pravici povedano, si nisem mislila, da je to vprašanje res tako pogosto ... Nisem imela namena, da bi te pekla glava.
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 13:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak forum ima pravila in napotke in ko se prijaviš, bi jih naj prebral, ampak očitno se nekaterim ne da. In tam jasno piše, najprej poišči v iskalniku in šele potem vpraši. Pa nisem mislila samo nate, tu je ogromno žensk, ki postavlja stalno ena in ista vprašanja. Poleg tega pa, medtem ko iščeš v iskalniku in bereš še druge poste, veliko več izveš in si še na marsikatero vprašanje najdeš odgovor.
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 14:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
A to treba anonimno povedat? Saj se da tudi lepše,a ne?
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 14:08:30
|
|
|
|
Naja31
|
Anonimna si pa res nesramna. Če te tako moti, pa ne beri.
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 14:30:46
|
|
|
|
stunfek
|
Ja, lahko je lajat ko si anonimen. Sicer pa kaj potem če se vprašanja ponavljajo. Gre za to, da je forum interaktiven in vsakdo si včasih želi odgovor na svoje vprašanje in ne na podobno vprašanje nekoga drugega. Zakaj potem sploh forumi? Saj vse informacije lahko poiščeš na spletu in na kakšnih drugih forumih.
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 14:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič, če kdo tle laja in napada, ste to ve. ANonimna nisem zaradi tega ker si ne bi upala povedat, ker sem že v preteklosti milijonjkrat to napisla in še vedno stojim za tistim kar napišem. Anonimna sem zaradi povsem drugih razlogov, ki so bolj resni, kot pa to vaše lajanje name. Zato ne obsojajte nekoga, za koga ne veste kaj in kako. Drugič, če so forumi zato da se pove in vpraša, zakaj potem ne morem jaz povedat svojega mnjenja. Tretjič, s svojim odgovorom sem tudi pomagala, mogoče še bolj kot ve, ki ste se zlajale name in niste dale nobenga odgovora prvi osebi. Ne samo da sem rekla, kako in kaj uporabljat forum, tudi veliko več odgovorov lahko najde na tak način, na katere se sploh ne bi spomnila. Četrtič, zakaj so potem pravila foruma? Za okras? Jasno in glasno piše, najprej poišči in potem vprašaj, zakaj potem to???? Očitno so res za okras, zato pa se to dogaja. Sigurno se vprašanja ponavljajo in se tudi bojo, to mi je jasno in ne obsojam nikogar, samo, da se pa skoraj v vsakem postu pojavlja isto vprašanje, je pa že mal znucano in pretiravnje. Se opravičujem, če sem koga prizadela, oprostite
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 14:57:24
|
|
|
|
stunfek
|
wuf wuf wuf
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 15:12:47
|
|
|
|
nicolina
|
wuf wuf wuf , stunfek si me zelo nasmejala Kako so eni zadirčni..
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 15:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnje čase pa res preveč lajamo
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 15:47:13
|
|
|
|
saša80
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae mam eno morda mal trčeno vprašanje : če si izračunate, kdaj boste imele ovulacijo, kako pogosto v tistem obdobju (oz. tik pred ali pa tik po) pol "delate otroke"? Vsak dan ali večkrat na dan? če vsak drugi dan , ne moreš falit ovulacije... pa želim vsem, ki se trudimo zagledat , da se to zgodi čimprej..
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 19:46:29
|
|
|
|
Blacky30
|
Anonimna, res nesramno! Kako lahko rečeš, da stojiš za svojimi besedami, če pa se ne upaš niti razkriti?!? Meni pa ni problem prebrati 1000x eno in isto stvar in tudi odgovoriti, če imam čas. Zakaj pa bi mi bilo? Tudi jaz sem se nekoč isto spraševala in nekatera vprašanja postavila tudi tu gor. Če pa bi me to tako motilo, pa bi odšla s foruma. Preprosto.... 2ursae, tudi midva sva se držala načela vsak drugi dan in ko sva prvi mesec res tako počela, je ratalo.
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 20:01:37
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Semenceca baje rabjo 48 ur, da dozorijo, zato ni fajn delat na vsak dan, ampak je bolje, kakor so ze druge napisle, vsak drug dan. Pa veliko srece in uzitkov ob delanju .
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 16.1.2007 20:13:03
|
|
|
|
škloca
|
Poskusite pozabiti, da delate otroka ne vzemite to kot delo še naprej poskušajte pri tem "delu" uživati in ne biti obremenjene pa mi verjamite, da bo šlo in se pokazalo Nam je uspelo Pa veliko uspeha!!!
|
|
|
|
RE: koliko pogosto je treba "delat otrok... 17.1.2007 9:02:03
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Men je ena zdravnica takole razložila:gorile imajo v življenju eno partnerko in 1-2 mladiča,zato so njihova semenčeca bolj lene sorte.Šimpanzi pa imjo v življenju žlj spolnih partnerk,zato morajo bit njihova semenčeca ultra hitra,če želijo da samico oplodi semenčece določenega partnerja.Nama je rekla da čim večkrat seksat da se bodo semenčeca borila. Tisti mesec ko sva naredila Elo sva čist vsak dan ,no pri ta drugem mi pa še zdaj ni jasno kdaj sva ga naredila,ker sva največ na morju,ampak takrat sem bla že .Zgleda da ma moj mal gorile,pa mal šimpanza v sebi .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?