Anonimen -> RE: koliko pogosto je treba "delat otroke" v času ovulacije? (16.1.2007 14:52:23)
|
Prvič, če kdo tle laja in napada, ste to ve. ANonimna nisem zaradi tega ker si ne bi upala povedat, ker sem že v preteklosti milijonjkrat to napisla in še vedno stojim za tistim kar napišem. Anonimna sem zaradi povsem drugih razlogov, ki so bolj resni, kot pa to vaše lajanje name. Zato ne obsojajte nekoga, za koga ne veste kaj in kako. Drugič, če so forumi zato da se pove in vpraša, zakaj potem ne morem jaz povedat svojega mnjenja. Tretjič, s svojim odgovorom sem tudi pomagala, mogoče še bolj kot ve, ki ste se zlajale name in niste dale nobenga odgovora prvi osebi. Ne samo da sem rekla, kako in kaj uporabljat forum, tudi veliko več odgovorov lahko najde na tak način, na katere se sploh ne bi spomnila. Četrtič, zakaj so potem pravila foruma? Za okras? Jasno in glasno piše, najprej poišči in potem vprašaj, zakaj potem to???? Očitno so res za okras, zato pa se to dogaja. Sigurno se vprašanja ponavljajo in se tudi bojo, to mi je jasno in ne obsojam nikogar, samo, da se pa skoraj v vsakem postu pojavlja isto vprašanje, je pa že mal znucano in pretiravnje. Se opravičujem, če sem koga prizadela, oprostite
|
|
|
|