|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje in sanje
16.1.2007 9:51:26   
Anonimen
Pozdravljene user posted image !    Zanima me kako spite? Namreč jaz vsako noč sanjam in sanjam (nočnih mor nimam ). Vsako noč pa se zbudim in moram na WCuser posted image GROZA in potem ne morem nazaj zaspat ,čeprav je ura 1 ali 2 ponoč-GROZA!Kako je kaj z vami s tem,sem pa v prvem trimesečju,ali bo kasnej kaj bolje????
V VSAKEM OD NAS JE PRIČAKOVANJE,KI GA NA KRATKO IMENUJEMO UPANJE!user posted image user posted image                                                                                                                                                  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje in sanje
16.1.2007 10:00:54   
Eca
Jaz sem tudi imela te težave v obeh nosečnostih. Potem sem se jezila, ker nisem mogla zaspati, pa sem vedela da moram zjutraj že v službo, pa sem bila nenaspana....
Takoj ko sem šla na bolniško s tem nimam več težav. Seveda hodim na WC, tudi grem pit, če sem žejna, če ne morem spati pa se tolažim, da bom pač tokom dneva nadoknadila, saj sem na bolniški. Po navadi to "pali" in hitro zaspim nazaj.

Lp, Eca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spanje in sanje
16.1.2007 10:11:50   
Anonimen
V prejšni nosečnosi in v tej imam prav grozne sanje.Potem sem pa brihtna ponoč saj kar premišljujem če kaj pomenijo...

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spanje in sanje
16.1.2007 10:21:12   
bibyzan
Jst mam tud skoz ene sanje, najbolj me pa jezi, ker moram ponoči hoditi na WC. Se mi je žem sanjalo, da sm rodila, pa do so bili dojenčki naloženi na eni postelji, pol pa sem iskala svojga pa nism našla, ker se mi noben ni dopadu???????user posted image user posted image user posted image A ni to groza. Pa dans ponoč sploh ne vem kaj se mi je sanjalo, sam non stop sem se premetavala levo in desno, pa skoz sm se za trebuh držala(čeprav ga še nimam nič)
Pa, mi je rekla kolegica, ki ima malga starega že več kot leto, da pri njej je bilo isto, da je skoz celo nosečnost neki sanjala.user posted image
Po mojem je brezveze, da se kaj obremenjujemo s pomenom sanj, ko vedno pol tud ni tako kot rečejo ....
Pa lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spanje in sanje
16.1.2007 11:32:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene user posted image !    Zanima me kako spite? Namreč jaz vsako noč sanjam in sanjam (nočnih mor nimam ). Vsako noč pa se zbudim in moram na WCuser posted image GROZA in potem ne morem nazaj zaspat ,čeprav je ura 1 ali 2 ponoč-GROZA!Kako je kaj z vami s tem,sem pa v prvem trimesečju,ali bo kasnej kaj bolje????


V VSAKEM OD NAS JE PRIČAKOVANJE,KI GA NA KRATKO IMENUJEMO UPANJE!user posted image user posted image                                                                                                                                                  


draga anonomna, pri meni je podobno, s to razliko da imam po vrhu vsega še moreuser posted image  in tako kot ti se vsako noč zbudimi n moram na WCin to okoli 1.2.3h zjutraj in potem ne  morem zaspati, groza!!Tudi jst sem še v prvem trimesečju..še par dni pa bo konecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spanje in sanje
16.1.2007 12:25:59   
buškica
Ja tudi pri men ni nič bolje. Ponoči bi lahko dežurstvo na Wc uvedla.user posted image Kar naprej hodim na WC, ob najbolj nemogočih urah, spim pa nekje tri do štiri ure, ostalo pa v strop gledam, pa ovce štejem. user posted image
Moj user posted image  je že cist adijo, ker se vsakič ko se obrnem ali vstanem sredi noči, zbudi. Tako da je bolj bogi kot jaz. Jaz sem na bolniški, on pa mora v službo hodit. Ampak sej pravijo da je najhuje prvo in zadnje trimesečje.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spanje in sanje
16.1.2007 22:10:30   
kapica
Joj, jaz tudi ponoci lulam vec kot podnevi se mi zdi user posted image . Tri, stiri krat morem vstat, ampak na sreco takoj nazaj zaspim vecinoma. Sanjam veliko, celo rodila sem ze v sanjah in imela otrocka, pa nobene plenice doma in nobene majcke za oblect user posted image . Hecno, sem veckrat sanjala da imam dojencka in cisto nic opreme za njega.

Vmes sem malo slabse spala, ker sem imela polno glavo skrbi, sedaj , ko je pa to reseno, pa bi samo spala in spala, podnevi in  ponoci user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: spanje in sanje
22.2.2007 11:38:50   
taja83
Živjo!
sm mislila, da je samo pri meni tako. sem v prvem trimesečju in ponoči sanjam od doječku. dons sem celo noč in pol se nekajkrat zbudim in me tako močno na WC tišči, pol pa ne morm zaspat nazaj...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: spanje in sanje
22.2.2007 11:45:40   
Anonimen
Tudi meni se to dogaja, pa sem že v 25. tednu. Zadnje čase spim po tri ali štiri ure. Ponavadi se zbudim tam okoli treh ali štirih, ko grem zadnjič na WC ponoči, ampak potem ne zaspim nazaj do jutra, potem pa je treba že vstat.
Men se pa zdi, da je tud nekaj v zraku zadnje dni, ker tudi moj možek ne spi prav fajn. Včeraj je že ob treh ponoči kolovratil na okoli. user posted image user posted image user posted image
Najbrž pa je spanje ena od user posted image slabih stvari.

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: spanje in sanje
22.2.2007 11:48:27   
ronja
Hihi, ja kdaj greš pa spat, če se zbudiš okoli 12h - 1h? Jaz takrat še nikoli ne grem spat, tako da se tudi zbujat ne morem. Spim 5 ur na dan, spat grem navadno okoli 2h pol treh, vstajam okoli 7h pol osmih.
Na začetku se mi je pa res ritem čisto sfrkal in včasih nisem mogla zaspat tudi če že par dni nisem spala... Sem pa bila crknjena. Ampak sem bila tudi bolna, pa preveč sem delala (tudi oz. predvsem ponoči).
Zdaj ima samo eno službo, urejen ritem in spim kot po navadi - padem dol in zjutraj mi je težko vstat. ponoči se ne zbujam in nikakor se mi ne zgodi več da ne bi mogla zaspat. Če par dni ne spiš, ti bo sigurno ratalo lepo zaspatuser posted image , je pa boljše v 2. trimesečju, vsaj meni, pa ne vem, a zato, ker nisem več bolana, ali ker je 2. trimesečje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: spanje in sanje
22.2.2007 17:53:22   
ŠpelaP
Kaj bi jaz dala, da bi bili samo moji nočni obiski wc-ja in sanje ali nespečnost tisti, ki bi motili moj nočni počitek. Meni pa poleg omenjenega krajša noči še en osebek - moj pikec. Imamo vsako noč iste procedure:" Mami, žejen sem... Mami, pokrij me... Mami spremljaj me lulat (čeprav ima kahlico ponoči pred posteljo!)... Mami, daj mi malo prostora, da pridem k tebi ajat..." Če pa rečem, da ga naj ati spremlja lulat, pa reče, da lahko sam, da zna sam. Zdaj sem malo pogruntala ritem svojih in njegovih muh (beri lulanja), pa ga spravim lulat, takrat ko moram sama iti... Aja, pa to še ni vse! Ko jaz končno proti jutru fajn zaspim, mi pa reče:" Mami jutro je, jaz sem se pa zbudil. Bi risanke gledal."
Saj rečejo, da nas sanje in (ne)spanje ter nenehno lulanje pripravlja na razgiban ritem življenja, ko bo dojenček rojen.
Samo naš je zdaj že triletnik, pa imam še vedno razgibano noč. No, pa tega očitno še nekaj časa ne bo konec. Nas nova runda čaka!user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?