ŠpelaP -> RE: spanje in sanje (22.2.2007 17:53:22)
|
Kaj bi jaz dala, da bi bili samo moji nočni obiski wc-ja in sanje ali nespečnost tisti, ki bi motili moj nočni počitek. Meni pa poleg omenjenega krajša noči še en osebek - moj pikec. Imamo vsako noč iste procedure:" Mami, žejen sem... Mami, pokrij me... Mami spremljaj me lulat (čeprav ima kahlico ponoči pred posteljo!)... Mami, daj mi malo prostora, da pridem k tebi ajat..." Če pa rečem, da ga naj ati spremlja lulat, pa reče, da lahko sam, da zna sam. Zdaj sem malo pogruntala ritem svojih in njegovih muh (beri lulanja), pa ga spravim lulat, takrat ko moram sama iti... Aja, pa to še ni vse! Ko jaz končno proti jutru fajn zaspim, mi pa reče:" Mami jutro je, jaz sem se pa zbudil. Bi risanke gledal." Saj rečejo, da nas sanje in (ne)spanje ter nenehno lulanje pripravlja na razgiban ritem življenja, ko bo dojenček rojen. Samo naš je zdaj že triletnik, pa imam še vedno razgibano noč. No, pa tega očitno še nekaj časa ne bo konec. Nas nova runda čaka![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|