|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudno počutje
10.1.2007 23:15:47   
Ursi2
Punce, zanima me vaše mnenje! Sej vem, da mi bote rekle, da je najboljši da grem in nardim test. sam vseeno mi prosim pomagajte.

Menstruacijo sem imela 26. 12., ampak je bila taka res čudna , kr neki je blo. Ponavadi imam jo tk, da jo dobim zvečer tka malo potem pa sta dva dneva fejst močna in me ful križ boli in kolki me trgajo in tako, pol pa se umirja in imam še dva-tri dni tako zmerno in vedno manj. Zdej pa me križ skoraj ni bolel, sploh ni bilo tistega občutka, da imam menstruacijo. Bila je precej slaba.
Zdej po novem letu pa sem tudi rekla, da bom kako kilo, ki je šla med prazniki gor, da bom dol dobla in pazim, da ne jem veliko, telovadim in to, meni pa se zdi, da grejo kile pa kar gor. Tudi trebuh imam zlo napet in napihnjen, hodim na wc, prsi pa imam tudi večje kot ponavadi po koncu menstruacije. Tako kot se sedaj počutim se ponavadi kaka dva dneva pred menstruacijo.
Drgač pa mi nič, ni mi slabo, nič posebnega ni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudno počutje
10.1.2007 23:53:29   
upica
Napihnjenost pride, če ješ veliko zelenjave in sadja. Da ti kg ne gredo dol je verjetno posledica hrane, ki si jo zaužila med prazniki, se veliko vode nabere v telesu. Telovadba krepi mišice, mišice pa so težje od sala, zato ponavadi velike spremembe na tehtnici ni, je pa vidna na telesu. Sicer pa, če sem prav izračunala, si sedaj v drugem delu ciklusa in v tem delu zaradi delovanja hormonov telo skladišči več vode kot ponavadi, lahko imaš več kg in znaki so enaki, kot prve dni nosečnosti. Nisi pa napisala, ali opažaš te znake od danes, ali že nekaj časa? 

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2007 1:06:43   
Ursi2
par dni zdej!
Sam fora je, ker je pri meni po menstruaciji vedno tk, da lahko jem in to pa se mi ne pozna in sem taka fajn vse ok,sploh ne napihnjena, prav fajn se počutim v svoji koži, kr mal seksi, zdej pa ni nič od tega par dni pred menstruacijo, pa se mi vsak grižljaj skor pozna in imam fulbol napet trebuh

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2007 14:01:12   
upica
Ali je delovanje hormončkov izrazitejše, ali pa si zanosilauser posted image . Lahko tudi, da ti je ščitnica ponagajala. Prvi ali drugi dan izostanka m. ti priporočam, da opraviš nosečnostni test, do takrat pa se ne sekiraj prevečuser posted image , ker to tudi baje rediuser posted image .

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2007 14:59:52   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Tako kot se sedaj počutim se ponavadi kaka dva dneva pred menstruacijo.

Morda boš čez 2 dni dobila user posted image  ...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?