Čudno počutje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Ursi2 -> Čudno počutje (10.1.2007 23:15:47)

Punce, zanima me vaše mnenje! Sej vem, da mi bote rekle, da je najboljši da grem in nardim test. sam vseeno mi prosim pomagajte.

Menstruacijo sem imela 26. 12., ampak je bila taka res čudna , kr neki je blo. Ponavadi imam jo tk, da jo dobim zvečer tka malo potem pa sta dva dneva fejst močna in me ful križ boli in kolki me trgajo in tako, pol pa se umirja in imam še dva-tri dni tako zmerno in vedno manj. Zdej pa me križ skoraj ni bolel, sploh ni bilo tistega občutka, da imam menstruacijo. Bila je precej slaba.
Zdej po novem letu pa sem tudi rekla, da bom kako kilo, ki je šla med prazniki gor, da bom dol dobla in pazim, da ne jem veliko, telovadim in to, meni pa se zdi, da grejo kile pa kar gor. Tudi trebuh imam zlo napet in napihnjen, hodim na wc, prsi pa imam tudi večje kot ponavadi po koncu menstruacije. Tako kot se sedaj počutim se ponavadi kaka dva dneva pred menstruacijo.
Drgač pa mi nič, ni mi slabo, nič posebnega ni.

upica -> RE: Čudno počutje (10.1.2007 23:53:29)

Napihnjenost pride, če ješ veliko zelenjave in sadja. Da ti kg ne gredo dol je verjetno posledica hrane, ki si jo zaužila med prazniki, se veliko vode nabere v telesu. Telovadba krepi mišice, mišice pa so težje od sala, zato ponavadi velike spremembe na tehtnici ni, je pa vidna na telesu. Sicer pa, če sem prav izračunala, si sedaj v drugem delu ciklusa in v tem delu zaradi delovanja hormonov telo skladišči več vode kot ponavadi, lahko imaš več kg in znaki so enaki, kot prve dni nosečnosti. Nisi pa napisala, ali opažaš te znake od danes, ali že nekaj časa? 

Ursi2 -> RE: Čudno počutje (11.1.2007 1:06:43)

par dni zdej!
Sam fora je, ker je pri meni po menstruaciji vedno tk, da lahko jem in to pa se mi ne pozna in sem taka fajn vse ok,sploh ne napihnjena, prav fajn se počutim v svoji koži, kr mal seksi, zdej pa ni nič od tega par dni pred menstruacijo, pa se mi vsak grižljaj skor pozna in imam fulbol napet trebuh

upica -> RE: Čudno počutje (11.1.2007 14:01:12)

Ali je delovanje hormončkov izrazitejše, ali pa si zanosila[sm=smiley20.gif]. Lahko tudi, da ti je ščitnica ponagajala. Prvi ali drugi dan izostanka m. ti priporočam, da opraviš nosečnostni test, do takrat pa se ne sekiraj preveč[sm=smiley9.gif], ker to tudi baje redi[sm=smiley23.gif].

Kuba -> RE: Čudno počutje (11.1.2007 14:59:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Tako kot se sedaj počutim se ponavadi kaka dva dneva pred menstruacijo.

Morda boš čez 2 dni dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ...

Stran: [1]