Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pri kateri temperaturi date svečko proti vroč... 9.9.2004 8:17:22
|
|
|
|
Lenny
|
Pediater nam je rekel enako kot tebi, svečko ali sirup pa mu dam, ker ga precej zdeluje. Drugače je naš miško bolj "mrzel", normalno ima temperaturo 36.3 in ga tam nad 38 že kar daje. Ravnaj se bo občutku, v bistvu je vročina obrambni mehanizem telesa in pomaga pri uničevanju virusov, tam čez 39 pa jaz le ne bi več čakala. No, boš videla še izkušnje drugih. Lp in hitro izboljšanje! Lenny
|
|
|
|
Pri kateri temperaturi date svečko proti vroč... 9.9.2004 8:22:57
|
|
|
|
mala
|
jest mu dam pri 38-ih stopinjah, če niso zobki je pa mogoče ušesek?tudi mi smo na žačetku mislili da bo zobek, ker je že imel prvega ampak mu vročina ni in ni padla in čez tri dni smo šli k zdravniku in je imel bolančkan uho:( lp:rozica:
|
|
|
|
Pri kateri temperaturi date svečko proti vroč... 9.9.2004 8:26:09
|
|
|
|
Ro-La
|
Pri nad 38,5 naj bi se zniževala temperatura s svečkami, probaj prej s hladno kopeljo (voda v bani ne sme biti hladnejša kot 1-2 stopinji otrokove temp., vodo ohlajamo, tako da v desetih minutah ohladimo vodo za največ 10 stopinj). Pa čimprej ozdravite! R&L
|
|
|
|
Pri kateri temperaturi date svečko proti vroč... 9.9.2004 8:26:11
|
|
|
|
Donja
|
Jaz dam svečko ponavadi med 38 in 39 glede na to kako se počuti. Pa razmik med eno in drugo svečko mora biti 5 ur. Ker še ne znajo povedati kaj jim je, je bolje prej it k zdravniku kot pozneje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?