Pri kateri temperaturi date svečko proti vročini? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

jasmina -> Pri kateri temperaturi date svečko proti vročini? (9.9.2004 8:11:57)

Naš Primož je danes star pol leta:bravo:in sem že ponoči ugotovila, da ima vročino:((:((:((:((:((sedaj zjutraj je imel 38 stopinj. Poklicala sem pediatrinjo in je njena sestra rekla naj ga opazujemo svečko pa damo ko je 38,5. Ni nič siten, prav tako glede hrane je isto, pa tudi za dlesni se mi zdi, da ne bodo zobki.

Zanima me, do katere temperature ve čakate preden date svečko?

jasmina:((:((

Lenny -> Pri kateri temperaturi date svečko proti vročini? (9.9.2004 8:17:22)

Pediater nam je rekel enako kot tebi, svečko ali sirup pa mu dam, ker ga precej zdeluje. Drugače je naš miško bolj "mrzel", normalno ima temperaturo 36.3 in ga tam nad 38 že kar daje. Ravnaj se bo občutku, v bistvu je vročina obrambni mehanizem telesa in pomaga pri uničevanju virusov, tam čez 39 pa jaz le ne bi več čakala. No, boš videla še izkušnje drugih.
Lp in hitro izboljšanje!
Lenny

mala -> Pri kateri temperaturi date svečko proti vročini? (9.9.2004 8:22:57)

jest mu dam pri 38-ih stopinjah, če niso zobki je pa mogoče ušesek?tudi mi smo na žačetku mislili da bo zobek, ker je že imel prvega ampak mu vročina ni in ni padla in čez tri dni smo šli k zdravniku in je imel bolančkan uho:(

lp:rozica:

Ro-La -> Pri kateri temperaturi date svečko proti vročini? (9.9.2004 8:26:09)

Pri nad 38,5 naj bi se zniževala temperatura s svečkami, probaj prej s hladno kopeljo (voda v bani ne sme biti hladnejša kot 1-2 stopinji otrokove temp., vodo ohlajamo, tako da v desetih minutah ohladimo vodo za največ 10 stopinj).

Pa čimprej ozdravite!

R&L

Donja -> Pri kateri temperaturi date svečko proti vročini? (9.9.2004 8:26:11)

Jaz dam svečko ponavadi med 38 in 39 glede na to kako se počuti. Pa razmik med eno in drugo svečko mora biti 5 ur. Ker še ne znajo povedati kaj jim je, je bolje prej it k zdravniku kot pozneje.

gali -> Pri kateri temperaturi date svečko proti vročini? (9.9.2004 10:41:39)

Mi damo svečko ravnotako pri 38,5 še prej pa probamo zbit z odplatki na roke,noge in čelo.Če ta mali je in se obnaša kot ponavadi ni panike.:rozica:

Stran: [1]