|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje v Celju oblačila za nosečnice?
8.1.2007 10:19:17   
dorina
Tiste, ki ste iz Celja ali okolice, kje ste si nakupile kaj nosečniških cotk? Vem, da jih imajo nekaj v H&M, ampak to je pa tudi vse. Včasih je bila na našem koncu še trgovina La Vie, kje je zdaj? Samo še v LJ? Res se mi ne da hodit v LJ nakupovat. Sploh pa ne zdaj, ko so razprodaje in posledično gužva
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje v Celju oblačila za nosečnice?
8.1.2007 10:58:58   
lunca2
Kolikor jaz vem je v Celju le še H&M. Škoda da se je LaVie prestavil v Ljubljano in ga ni več v Celju.
Hlače sem si kupila kar v H&M v Celju in sem dala za njih okoli 7.000sit so pa športne in bež barve. Pred kratkim pa sem imela pregled v Ljubljani pa sem šla malo pogledati v trgovino Popek. Mi je tudi všeč pa še nosečniške spodnje hlače imajo, ki mi ustrezajo in še pretirana cena ni 1.500 sit.
Drugače pa imajo razne vrste hlač, majic,.... Prodajalka pa je tudi zelo prijazna. Všeč mi je tudi da imajo svojo šiviljo, ki lahko popravi oblačila.user posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2007 11:29:27   
max23
Kaj pa Beneton.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2007 12:51:55   
Bonnie_RR
Jah, js sem se takrat zapeljala v LJ in v Avstrijo, ker je v Celju res bolj tuga kar se tega tiče...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu max23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2007 13:50:32   
blanči
Pozdravljena!

v Celju imaš oblačila za nosečnice samo v H&M. Jaz sem si nabavila ene bolj elegantne hlače (rjave) v BTC-ju v Lj. v trgovini Kepica, ene črne sem si dala šivat, kavbojke pa sem si kupila v C&A-ju v Grazu, kjer imajo kar lepo izbiro nosečniških oblačil. Zdaj ko so se začele razprodaje se ti splača iti v Ljubljano ali pa tudi v C&A, ki je najbližji kar čez mejo  v Laibnizu.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?